>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pierwsza wypłata z Moneybookers

T 10

tosiek

Użytkownik
Przeczytałem wszystkie tematy i nie ma odpowiedzi na moje problemy:

po pierwsze:
Przy dodawaniu konta bankowego na MB podaję NRB (wiem o co chodzi - pierwsze 8 cyfr po numerze kontrolnym)
Później wyświetla się, np. BRE BANK SA
No i problem...
W dalszym kroku mam podać nr. rachunku klienta (i tu pytane do was)

W jakiej postaci ma być ten numer?
NN RRRR RRRR XXXX XXXX XXXX XXXX

... czy bez NN RRRR RRRR i tylko sama końcówka XXXX XXXX XXXX XXXX (skoro podałem już wcześniej NRB [RRRR RRRR]) :-? ?

I drugie pytania odnośnie listy weryfikacyjnego. Co zrobić jeśli nie dojdzie? Da się wysłać ponownie? Czy można zweryfikować adres innym sposobem ?

Dzięki za pomoc

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
co do listu weryfikacyjnego to pal licho ja już czekam prawie 2 miesiące i nie dostałem.
Dam Ci jedną radę : jeżeli Ci spieszy z wypłatą napisz do supportu i poproś ich o wysłanie emaila z kodem na który wyślesz swój skan dowodu osobistego , oraz skan prawa jazdy i ostatni rachunek z trzech miesięcy a Twoje konto zweryfikuja w ciągu dwóch dni.

Podaj swój numer konta w miejscu tych XXXXXXXX.

T 10

tosiek

Użytkownik
DODAWANIE I WERYFIKACJA KONTA BANKOWEGO

Pozostała już ostatnia czynność związana z aktywacją konta.

Aby dodać nowe konto na które będzie można wysyłać pieniądze np. (mBank, PKO) należy przejść na zakładkę profile/profil. Tam odnajdź menu List of bank accounts/Lista kont bankowych i kliknij na manage/zarządzaj. Kliknij na Add/Dodaj.

Po ujrzeniu okienka wybierz kraj Poland/Polska i wpisz numer rozliczeniowy swojego banku.

Numer rozliczeniowy można odnaleźć w numerze swojego polskiego konta. Jest to 8 liczb zaczynając od 3.
xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

Potem wpisz swój cały numer konta 26 cyfr.

Artykuł znalazłem przypadkiem w Internecie. Teraz już jest potwierdzone na 100%, że po podaniu NRB wpisujemy cały numer konta. Ten temat może okazać się przydatny dla większości userów bo przy wypłatach wystarczy jedna pomyłka i leżymy. Temat do zamknięcia.

K 0

kudlaty_85

Użytkownik
Witam
przy pierwszej wypłacie kasy z moneybookers wymagana jest weryfikacja tożsamości
ale oprocz weryfikacji adresu zamieszkania mamy jeszcze taką opcję:

Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

Móglby ktoś w skrocie wyjasnic jak to działa bo cos nie moge zrozumiec ????
Z gory dzieki

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
w ten sposób weryfikują Twoje konto bankowe.
bez tego nie wypłacisz pieniędzy z moneybookers na konto bankowe.
dostajesz kod i i następnie przelewasz określoną kwotę na moneybookers.
Po dwóch dniach jeśli dane konta bankowego zgadzają się z danymi w moneybookers weryfikacja zostania zakończona pozytywnie.

T 10

tosiek

Użytkownik
To jedyny sposób na weryfikację konta? A jeżeli wyślę aktualny wyciąg bankowy do supportu to będzie możliwe dokonanie podwójnej weryfacji? Mam na myśli weryfikację adresu i konta bankowego.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
To jedyny sposób na weryfikację konta? A jeżeli wyślę aktualny wyciąg bankowy do supportu to będzie możliwe dokonanie podwójnej weryfacji? Mam na myśli weryfikację adresu i konta bankowego.
to jest jedyny sposób na weryfikację konta.

a po co? jak support będzie chciał to poprosi o wyciąg z konta.

nales 2

nales

Użytkownik
Mam pytanie, może troche głupie no ale nigdzie nie moge znaleść ;) jaki jest adres email do supportu mb? ????

Do góry Bottom