0 nazimek Forum VIP Styczeń 13, 2007 #21 u mnie rywal miał na bank mecz z ligi niemieckiej,który nie wszedł...ja nie kumam o co chodzi dalej...sprawdzalem jego typy juz po
u mnie rywal miał na bank mecz z ligi niemieckiej,który nie wszedł...ja nie kumam o co chodzi dalej...sprawdzalem jego typy juz po
4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 13, 2007 #22 u mnie rywal miał na bank mecz z ligi niemieckiej,który nie wszedł...ja nie kumam o co chodzi dalej...sprawdzalem jego typy juz po Kliknij aby rozwinąć... Schizpohrenic nie mogl zmienic sobie typow, rowniez mnie oto nie prosil ( tak bym nie zmienil chyba ze typ by sie powtarzal), wiec moim zdaniem musilo Ci sie przywidziec. pzDr :!:
u mnie rywal miał na bank mecz z ligi niemieckiej,który nie wszedł...ja nie kumam o co chodzi dalej...sprawdzalem jego typy juz po Kliknij aby rozwinąć... Schizpohrenic nie mogl zmienic sobie typow, rowniez mnie oto nie prosil ( tak bym nie zmienil chyba ze typ by sie powtarzal), wiec moim zdaniem musilo Ci sie przywidziec. pzDr :!:
T 0 tutusik Użytkownik Styczeń 13, 2007 #23 hmm może zróbcie screeny typów rywala to bedzie dowód ???? tak to se mozna mowić
4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 14, 2007 #24 Wylosowane osoby tzw. LUCKY LOOSER: peja, Ted, major0, benek_16, maciek90, szwedu, Wiślak, Picia, REooni Gratuluje :!:
Wylosowane osoby tzw. LUCKY LOOSER: peja, Ted, major0, benek_16, maciek90, szwedu, Wiślak, Picia, REooni Gratuluje :!: