Witam serdecznie!
Chciałbym Was prosić o pomoc.Bez problemu korzystałem z moneybookers przelewając pieniądze na konto w expekt.Odbywało sie to bez żadnych problemów.Aż do minionego tygodnia.Przelew na expekt z mojego banku przez mooneybookers nie doszedł.Odczekałem trzy dni i nic.Nie odnotowano wpłaty na expekcie a na wyciągu z mojego banku widnieje jak byk że przelałem środki na konto moneybookers.Pisałem mejle do centrum obsługi klienta i w końcu dostałem taka odpowiedz:
"Sprawdziliśmy sytuację w naszej bazie danych i chcielibyśmy Pana
poinformować, że transakcja ---------- z 15 lutego 2010 roku (200.00 PLN), o
której pisze Pan do nas, została pomyślnie zrealizowana, a środki zostały
wysłane na adres e-mail serwisu expekt.com. Historię swoich płatności
mógłby Pan sprawdzić w sekcji „Moje konto” > „Wyciąg z konta”.
Tylko jest problem poniewaz tych środków na expekcie nie ma.Mineło 8 dni od tego feralnego przelewu i mooneybookers nie odpowiada na mejle z mojej strony.200 zł to jednak jest troche pieniędzy:-(.
Prosze odpiszcie co robić w/w sytuacji.
Pozdrawiam!
Chciałbym Was prosić o pomoc.Bez problemu korzystałem z moneybookers przelewając pieniądze na konto w expekt.Odbywało sie to bez żadnych problemów.Aż do minionego tygodnia.Przelew na expekt z mojego banku przez mooneybookers nie doszedł.Odczekałem trzy dni i nic.Nie odnotowano wpłaty na expekcie a na wyciągu z mojego banku widnieje jak byk że przelałem środki na konto moneybookers.Pisałem mejle do centrum obsługi klienta i w końcu dostałem taka odpowiedz:
"Sprawdziliśmy sytuację w naszej bazie danych i chcielibyśmy Pana
poinformować, że transakcja ---------- z 15 lutego 2010 roku (200.00 PLN), o
której pisze Pan do nas, została pomyślnie zrealizowana, a środki zostały
wysłane na adres e-mail serwisu expekt.com. Historię swoich płatności
mógłby Pan sprawdzić w sekcji „Moje konto” > „Wyciąg z konta”.
Tylko jest problem poniewaz tych środków na expekcie nie ma.Mineło 8 dni od tego feralnego przelewu i mooneybookers nie odpowiada na mejle z mojej strony.200 zł to jednak jest troche pieniędzy:-(.
Prosze odpiszcie co robić w/w sytuacji.
Pozdrawiam!