>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

pieniądze od buka bez depozytu

Q 0

qlinx

Użytkownik
Bardzo ciekawy zagraniczny buk: dają na starcie 10 centów i dostaję się je za każdym razem, gdy przegra się kase. Bonus jest
o tyle fajny, że nie potrzeba depozytu (minimalna wypłata 10$), więc myślę że warto się pobawić.(trzeba trafnie typować i składać centa do cencika haha) Z tego co wyczytałem na forach to buk jest w pełni wypłacalny
Oto link: http://www.centsports.com/?opcode=389649
Ciekawi mnie czy ktoś z Was bawi sie na centsports??

D 0

darkog

Użytkownik
była opcja paypal, dwa razy wypłacałem, a teraz jest tylko czek do USA(forum), u mnie ponad 80$ na koncie i nie ma co z tym zrobić:/

M 0

mariusz116

Użytkownik
Zarejestrowalem sie przed chwila i faktycznie jest 10 centow.Jezeli uzbieram te 20$ to bede mogl je wyplacic czy nie?Jest możliwosc wyplacic na obojetnie jaki portfel internetowy np:e-gold pay-pal

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Zarejestrowalem sie przed chwila i faktycznie jest 10 centow.Jezeli uzbieram te 20$ to bede mogl je wyplacic czy nie?Jest możliwosc wyplacic na obojetnie jaki portfel internetowy np:e-gold pay-pal
czytaj , co ludzie piszą. Istnieje możliwość wypłaty, ale tylko do USA :jezora: także wydaje mi się , że szkoda twojego zachodu na tego buka ???? chyba , że jakimś cudem uda Ci się zlecić wypłatę , to dawaj znać :jezora::jezora:

Q 0

qlinx

Użytkownik
wynalazłem w regulaminie !!!
What about if I don&#39;t live in the US?
This is a newer policy for us, so don&#39;t worry if your already an existing member that&#39;s ready to cash out and lives outside the US ... we&#39;ll &#39;grandfather&#39; you in.
And of course, people from overseas can still play on CentSports, we just will have to send your cashout check to a US address

na ile rozumiem to wystarczy adres &quot;dziadka&quot; lub innego ziomka (byle był wporzadku i przekazał nasza wygraną :p) w stanach i tam przeslą !!!
a tak czy siak to dla nowych w dziedzinie obstawiania fajna rzecz, można sie zderzyć z rzeczywistostoscią zakładów i tych naszych &quot;pewniaków&quot; które niestety nie wpadają hehehe
co najwazniejsze gramy za free wiec mozna sie bawic i eksperymentować
a wypłata ... najpierw trzeba ugrać i miec co ????

M 0

mariusz116

Użytkownik
A łudzilem sie nadzieja ze jakos da sie z tego buka wyplacic.
qlinx a ty probowales juz wyplacic te pieniadze czy nie i czy bawisz sie w to jeszcze?
Ja jestem ciekawy dlaczego zniesli wyplate poprzez pay pal i chyba musialbyc jakis wazny powod.Co o tym myslicie

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
szkoda czasu na taki badziew... qlinx za reflinka powinienes dostac osta...temat do kasacji, typowy żal.pl
co to juz ludzie nie wymysla dla 10 centow...żal...

novo 203

novo

Użytkownik
Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij e-maila na [email protected] lub z podaniem w wierszu tematu: „Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij e-maila na [email protected] lub z podaniem w wierszu tematu: „Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze
Wyjdź i zamknij drzwi, do obsługi e-mail, chyba do jakiegoś łańcuszka, nie piszcie nawet bo to straszny badziew, znasz znaczenie słowa pracownik, (zatrudnisz mnie na umowe o prace?), żal.pl zwykły łańcuszek gdzie każdy gówniarz może zbierać naiwnych.....????

Do góry Bottom