>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Picks by noname007x

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ostatnio słaba passa, resztki na koncie i &quot;all in&quot; taki tripel. Jak nie wejdzie to trochę przerwy przed kolejna wpłatą.
#12 | NHL
San Jose Sharks vs. New Jersey Devils under 5 1,96 ✅
Montreal Canadiens vs. Pittsburgh Penguins 2 1,83 ⛔
Winnipeg Jets vs. Minnesota Wild 2 1,8 ✅
AKO: 6,47 ⛔ ⛔
ComeOn | 5j

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#14 | NBA
San Antonio Spurs(-5,5) vs. Houston Rockets 1 1,85 ⛔
ComeOn | 10j
#15 | NBA
San Antonio Spurs vs. Houston Rockets over 204,5 1,87 ✅
ComeOn | 10j

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
STATY ZA LISTOPAD
Suma stawek: 109j
Bilans: -19,47j
Yield: -8,69%
----------------------
GRUDZIEŃ 2013
#1 | NBA
Oklahoma City Thunder vs Minnesota Timberwolves over 209 1,9 ✅
ComeOn | 10j
Nie jest to typ typowo statystyczny, bo w ostatnich 5 pojedynkach między tymi drużynami tylko raz została przekroczona linia 209. Jednak dziś myślę, że zobaczymy otwarty, ofensywny mecz, w którym granica 200 punktów zostanie sporo przekroczona.
Kusi także zagranie +8,5 w stronę gości, ale poczekam do rozpoczęcia meczu i ewentualnie coś na live dorzucę. Moim zdaniem Minnesota w tym meczu tanio skóry nie sprzeda.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#2 | UK Championship
Dott G. - Carter A. 2 1,57 ⛔
Robertson N. - Williams R. 1 1,09 ✅
AKO: 1,72
ComeOn | 8j
Carter z Dottem to najbardziej wyrównana para 3 rundy UKC. Mimo tego ja widzę tutaj dużego faworyta w Carterze. Do tego podbijam kurs Robertsonem. Australijczyk to jeden z głównych faworytów całego turnieju. Nie powinien przegrać z tej klasy rywalem w 3 rundzie.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#3 | NBA
Chicago Bulls- New Orleans Pelicans 2 3,5 ✅
ComeOn | 5j
Przeciwko masówce na Bulls. Spore spadki na zwycięstwo Chicago przede wszystkim za sprawą kontuzji Davisa. Jego brak to teoretycznie duże osłabienie dla Pelicans. Mimo tego New Orleans ostatnio w dobrej formię i liczę, że dziś mocno się zepną i zagrają o zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +4
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#4 | NBA
Memphis - Phoenix 1 1,66 ✅
ComeOn | 13j
Wczoraj na outsidera, zaś dziś pójdę w stronę faworytów za większą stawkę. Memphis bez Gasola, do tego nie wiadomo, czy zagra Randolph. Dzięki temu kursy na Memphis powędrowały do góry i można zagrać na &quot;czysty win&quot;. Przy takim kursie na zwycięstwo handicapy można sobie spokojnie odpuścić. Memphis w 3 ostatnich spotkaniach przed własną publicznością zaliczyło 3 przegrane. Czas zrewanżować się kibicom i wygrać w końcu na własnym obiekcie. Okazja jest dobra, bo rywale nie są z najwyższej póki.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#5 | NBA
New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks over 207 1,96 ⛔
ComeOn | 10j
Patrząc na 5 ostatnich pojedynków między tymi drużynami linia 207 wydaje się być wygórowana, bo w żadnym spotkaniu nie została przekroczona. Pozory jak zwykle mylą i uważam, że dziś over w tym meczu wydaje się najlepszą opcja na dzisiejsze mecze. Przed wczoraj Pelikany po epickim spotkaniu wygrały w Chicago. Zaś Dallas ostatnio w nieco słabszej formie. Mimo tego uważam, że dziś wcale nie stoją na przegranej pozycji i mogę spokojnie pokusić się o wyjazdowe zwycięstwo. Moim zdaniem będziemy świadkami mocno ofensywnej koszykówki. Obie drużyny powinny być nastawione głównie na atak.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#12 | NBA
Portland Trail Blazers- Dallas Mavericks over 208 1.90 ✅
ComeOn | 11j

Nie wiem dlaczego wcześniej nie zauważyłem tego typu. To będzie mocno ofensywny mecz, w Marathonie kurs na tą linie już tylko 1,7. Naprawdę warto.

---------

edit:

Pochwalę się co za drobne na live dorzuciłem w czasie meczu ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#13 | Eredivisie &amp; Premier League
Groningen vs. Den Haag 1 1,54 ⛔
Arsenal vs. Everton over 2,5 1,71 ⛔
AKO: 2,63 ⛔
ComeOn | 5j
#14 | Premier League
Arsenal vs. Everton over 2,5 1,71 ⛔
5j | ComeOn
Łącznie na over 2,5 w meczu Arsenal - Everton inwestuje 10j.
Trochę statystyk:
Na ostatnie 5 spotkań między tymi zespołami tylko 1 raz padły przynajmniej 3 bramki, w ostatnich 5 spotkaniach Arsenalu tylko 1 raz padły przynajmniej 3 bramki i w ostatnich 5 spotkaniach Evertonu tylko 2 razy padły przynajmniej 3 bramki.
Patrząc na te statystyki trochę dziwny wydaje się kurs na over 2,5, bo jest on niższy od kursu na under 2,5. Z reguły w takich przypadkach zagrać wbrew logice ????

T 19

tommywro

Użytkownik
#16 | NBA
Portland Trail Blazers- Houston Rockets under 213 1,96
ComeOn | 15j
Akurat widziałem to na żywo i współczuję ...chyba nawet po 2 kwarcie pisałeś na DNTB że idziesz spać spokojny o undera...a oni piękny numer odwalili w 2 połowie meczu i 215 pkt zakończyli... już nie wspomnę o tym jaki był kurs na betfair na over 212.5 gdy u innych buków linia po 2 kwarcie czy na początku 3-ej stała na 191.5 - 192.5...

Do góry Bottom