>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Picks by Art

art_ 18

art_

Użytkownik

T-Mobile Ekstraklasa, tak od nowego sezonu nazywać się będzie najwyższa klasa rozgrywkowa polskiej piłki. Ekstraklasa w końcu stała się na tyle ciekawym produktem że po kilku latach przerwy doczekała się sponsora tytularnego. Osobną kwestią jest to czy umowa ta jest korzystna dla klubów, ale nie nad tym chciałbym się tu rozwodzić.
Według mnie zdecydowanym faworytem tego sezonu jest Wisła Kraków. Pierwszy argumentem przemawiającym za Wisłą jest Melikson. Zawodnik przewyższający pod każdym względem poziom do jakiego nas przyzwyczajono. Nienaganna technika, świetny przegląd pola i prostopadłe podanie, Wisła dawno nie miała takiego zawodnika w środku pola. Drugim argumentem jest silna i wyrównana kadra. Żaden inny trener nie ma takiego komfortu w wyborze wyjściowej jedenastki jak Robert Maaskant. No właśnie, Maaskant. Na początku byłem dość sceptycznie nastawiony do objęcia przez niego stanowiska trenera w Wiśle jednak jak się okazało nie słusznie. Widać że wzbudza szacunek wśród piłkarzy i że mu ufają, co według mnie jest kluczowym elementem do osiągnięcia sukcesu jakim będzie obrona tytułu mistrzowskiego a może i niedługo awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Czas pokaże...
Wydaje mi się jedynym zespołem który może zagrozić w tym sezonie Wiśle będzie warszawska Legia. Zespół nie wątpliwie o dużym potencjale, do tego wzmocniony Żewłakowem i Ljuboją może pokrzyżować Wiśle plany. Według mnie o europejskie puchary walczyć będą Śląsk, Lechia i Polonia. W Jagę jakoś ciężko mi uwierzyć po europejskim blamażu, poza tym ta drużyna bardzo dużo straciła od czasu gdy sprzedała Grosickiego, no ale zobaczymy. Lech gdyby zmienił trenera może by o coś powalczył, a tak to widzę środek tabeli.

#1[Pinnacle][7/10]
⚽Widzew Łódź - Wisła Kraków Typ: Wisła [-0.25] @1,952
WYNIK: [1:1]
-3,5

art_ 18

art_

Użytkownik
Brazylia należy do grona faworytów mistrzostw, co prawda nie zagraj ą w optymalnym składzie choćby ze względu na to że niektórzy zawodnicy grali w Copa America, ale jeżeli marz ą o mistrzostwie musz ą wygrywać z takimi drużynami jak Egipt.

#2[
Pinnacle][6/10]
⚽Brazylia U20 - Egipt U20 Typ: Brazylia U20 [-1] @1,532
WYNIK: [1:1]
-6

art_ 18

art_

Użytkownik
Bayern w dwóch pierwszych meczach Bundesligi zaprezentował się słabo. Na inaugurację przegrał u siebie 0:1 z M&#39;gladbach, natomiast w ostatni weekend wymęczył w ostatniej minucie zwycięstwo z Wolfsburgiem. Trener FC Zurich zapowiada że będ ą walczyć o zwycięstwo, jednak wydaje mi się że głównym ich celem będzie nie stracić bramki lub stracić jak najmniej , co przy formie Bayernu jest bardzo możliwe.

#4[
Pinnacle][5/10]
⚽Bayern - FC Zurich Typ:
Under 3.5 @1,735

WYNIK: [2:0]
+3,68

art_ 18

art_

Użytkownik
#5[Tobet][5/10]
⚽Legia - Spartak Typ: Spartak DNB @1,60
⚽
Vaslui - Sparta Typ: Sparta DNB @1,65

WYNIK: [2:2][2:0]
-5

art_ 18

art_

Użytkownik
#1[Bet365][50 PLN]
⚽Barcelona - Milan Typ:
Under 3.0 @1,95
WYNIK: [3:1]
-50 PLN
@rzepek1:
Po bramce wyrównującej już właściwie żegnałem się z kuponem, a ten dyskusyjny rzut karny jeszcze w I połowie pozbawił mnie złudzeń o zwrocie. Po ostatnich dwóch meczach Barcelony sądziłem że będą trochę bardziej się męczyć, jednak się myliłem.

art_ 18

art_

Użytkownik
#2[Pinnacle][50 PLN]
⚽
M&#39;Gladbach - Koeln Typ: M&#39;Gladbach [-1] @1,833
⚽ Malaga - Real Sociedad Typ: Malaga [-1] @1,752
WYNIK: [3:0][1:1]
-50 PLN
Sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez Malagę w doliczonym czasie gry!

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom