Kupon #72. :hokej: Rytiri Kladno - HC Ocelari Trinec X lub HC Ocelari Trinec (1.53)
:hokej: Dukla Trencin - HC Kosice HC Kosice ML.(1.62) :hokej: KHL Medvescak Zagrzeb - HDD Olimpija Ljubljana KHL Medvescak Zagrzeb ML. (1.45)
Kupon #77. :hokej: Washington Capitals - Winnipeg Jets Washington Capitals ML.(1.59)
:hokej: New York Islanders - Montreal Canadiens New York Islanders ML.(1.83)
Kupon #81. Manchester United - Liverpool FC Manchester United lub X (1.25) Tottenham Hotspur - Newcastle United Tottenham Hotspur (1.45) Udinese Calcio - AC Milan Udinese Calcio lub X (1.45) Osasuna Pampeluna - FC Barcelona FC Barcelona (1.33)
Kupon #82. :hokej: Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens Toronto Maple Leafs ML.(1.68) :hokej: Minnesota Wild - Columbus Blue Jackets Minnesota Wild ML.(1.60)
Kolejny fatalny miesiąc w moim wykonaniu...W tym temacie podaje same akumulatory jednak fatalnie na tym wychodze...Myśle że głównym powodem tak słabych wyników jest złe stawkowanie moich kuponów oraz chęć szybkiego odegrania się a jak to sie kończy pewnie nie jeden wie...Bardzo źle wychodzi mi kombinowanie rozgrywek NHL z rozgrywkami NBA.O ile te pierwsze wyglądają dosyć fajnie to już z NBA jest już katastrofa.Spróbuje to wszystko ogarnąć i przemyśleć...jednego jestem pewien-moje akumulatory będę grał płaską stawką i tylko ako powyżej 2.00.Narazie tyle...pozdro dla tych co czasem tu zaglądają:razz: