>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pick Doberman - Pi...... Hajs Sypie się z Nieba

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Od dzisiaj zmieniamy całkowicie formułę tematu, wiele osób pyta o typy z innych lig, natomiast tutaj będę podawał SINGLE, gram je po 1j a ile oznacza dla mnie 1 J wiem tylko Ja ????
Championship :
Brighton - Preston 1 @@ 1.90 ⛔
Premier League
West Ham - Chelsea 2 @@ 1.95 ⛔
Primera Division :
Celta - Real Madryt 2 @@ 2.00 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Czas na zmiany w temacie. Od dzisiaj będę prowadził regularne statystyki oraz stawki. Dlatego rozpoczynamy od dziś :!:.
1 Kupon
Szachtar - Real Madryt 2 @@ 1.85 ✅
Man Utd - PSV 1 @@ 1.50 ⛔
Stawka 50 zł
Kursy z Otobet
2 Kupon @@
Boreham - Lincoln 2 @@ 2.50 ⛔
Gospodarze w tym sezonie regularnie zawodzą swoich fanów zajmują obecnie dopiero 20 lokatę w lidze z 20pkt. Zespół niedawno objął Luke Garrard widać poprawę w ich grze jednak potrzeba jeszcze czasu zanim wdrąży swój schemat gry. Przyjeżdża dzisiaj zespół Lincolnu lokujący się na piątym miejscu a w przypadku zwycięstwa jest ogromna szansa wskoczyć na trzecie miejsce w ligowej tabeli. Piłkarze mają niezłą passę trzech zwycięstw z rzędu. Głównym atutem Lincolnu jest linia ataku gdzie mamy doświadczonych Hearn (8bramek) i Rhead (11bramek). Zespół ma ogromną szansę poprawić swoją sytuację w ligowej stawce kosztem Boreham którego obrona nie radzi sobie w ostatnim czasie najlepiej.
Stawka 30 zł
Kursy zapożyczone z Otobet

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
9 Kupon
Fulham - Ipswich 2 @@ 2.40 ✅
Stawka 40 zł
10 Kupon
Derby - Bristol 1 @@ 1.60 ✅
Boro - Burnley 1 @@ 1.90 ✅
Stawka 35 zł