>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Piłkarskie typy Gregorczena

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#17 ✅

⚽ USA: MLS

29.07.2013 05:00

Seattle - Chivas @ 1.40 7/10 William Hill

Analiza:

Zmierzą się dwie drużyny z ostatnich miejsc w tabelii konferencji zachodniej. Seattle ma aktualnie 8 pkt przewagi nad swoimi dzisiejszymi rywalami. Z tym, że Seattle wygrało 4 ostatnie spotkania rozgrywane na własnym stadionie i to z mocniejszymi od siebie rywalami. Drużynę wyprzedzającą ich aktualnie w tabeli o 2 oczka - San Jose, odprawili aż 4:0. Ostatnio kompletnie nie radzą sobie na wyjzdach. Na początku sezonu było natomiast odwrotnie - u siebie mieli spore problemy zaś na boiskach rywali przentowali się dobrze. Chivas to natomiast po prostu słaba ekipa. Nic dziwnego jak dostaną dzisiaj kilkoma bramkami. Tak liczyłem na kursy w granicach 1.50 ale się przeliczyłem. Trzeba brać to co jest.

2-1 ✅ 2,80j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik

⚽ Polska Ekstraklasa

29.07.2013 18:00

Korona Kielce - Wisła Kraków under 2,5 @ 1.57 5/10 Sportingbet

Analiza:

Spotkanie zamykające 2 kolejkę naszej Ekstraklasy. Myślę, że najlepszym typem na to spotkanie jest właśnie poniżej 2,5 goli. Obie ekipy najlepszą ofensywą pochwalić się nie pomogą. Obie w pierwszej kolejce zaliczyły bezbramkowe remisy. Dzisiaj gradu bramek też nie zobaczymy. Moim zdaniem będzie to niezbyt ciekawe spotkanie z małą ilością sytuacji podbramkowych. Ciężko typować na zwycięstwo jednej bądź drugiej drużyny bo tutaj wszystko się może zdarzyć. Jakoś tak widzi mi się 1:0 dla gospodarzy bądź też remis 1:1.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik

⚽ ME U19

29.07.2013 15:30

Serbia - Portugalia @ 1.86 5/10 Pinnacle

Analiza:

Ciekawe spotkanie na dzisiejsze popołudnie. Serbia dobrze poradziła sobie w grupie pokonując Gruzję i Turcję. Portugalia miażdzyła natomiast Holandię i uporała się z najsłabszą w grupie Litwą. Jedyną porażkę zantowała w meczu z Hiszpanią. Ogólnie mówiąc Serbia do najmocniejszych rywali nie należy i Portugalia powinna sobie z nią poradzić.

⚽ ME U19

Hiszpania - Francja @ 1.97 7/10 Pinnacle

Analiza:

Hiszpania w grupie bezbłędna. Wszystkie spotkania wygrała. Francja natomiast wypadła w niej po prostu przeciętnie. Najpierw remis z Serbią potem wymęczone zwycięstwo z Turcją(dzięki niemu tak naprawdę awansowali) a na koniec bezbramkowy remis z najsłabszą w grupie Gruzją. Jak dla mnie kursy na Hiszpanów się mocno zawyżone dlatego korzystam z okazji. Francja w takiej dyspozycji nie ma tu czego szukać.

Do góry Bottom