>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Piłkarskie typy Gregorczena

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Jestem nowy na forum, postanowiłem założyć temat w którym umieszczał będę swoje typy. Po 10 kuponach będą podsumowania. Typuje głównie piłkę nożną i koszykówkę. Od czasu do czasu także tenis. Gram na Bet - at - home. com.

Kupon nr 1

1. VFB Stuttgart - Arminia Bielefeld - kurs - 1,75 zł ✅
2. Borussia Mönchengladbach - FC Schalke 04 (Gole obie drużyny) - kurs - 1,55 zł ⛔

Całkowity kurs - 2,71 zł
Stawka - 30 zł
Ewentualna wygrana - 81,38 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Kupon nr 2 ⛔

Dyscyplina: Piłka nożna - Szkocja
Spotkanie: Ross County ₋ Celtic
Typ: 1
Kurs: 4.50
Bukmacher: William Hill
Data (i godz): 05.05. 13:00
Analiza:

Mimo iż zdecydowanym faworytem spotkania sa goście ja nie byłbym taki pewny ich wygranej. Ross County zajmuje obecnie 5 miejsce z dorobkiem 49 punktów. Do trzeciej pozycji, która gwarantuje miejsce w Lidze Europejskiej tracą jedynie 2 punkty.
Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 17 meczy w których to 7 meczy wygrali, 7 zremisowali i jedynie 3 mecze przegrali. W ostatnim meczu pokonali na własnym stadionie Dundee 1:0.
Celtic na wyjazdach radzi sobie przeciętnie - 8 meczy wygrali, 4 mecze zremisowali i 5 meczy przegrali.
Ostatni mecz pomiędzy oboma zespołami na stadionie Ross zakończył się zwycięstwem gospodarzy 3:2.
Goście zapewili już sobie 1 miejsce. Mają nad drugim zespołem 12 oczek przewagi a zostały tylko trzy kolejki.
Jakby tego było mało to Celtic gra w mocno okrojonym składzie, zabraknie -
Frasier Forster, Gary Hooper, Charlie Mulgrew, Georgios Samaras, Adam Matthews, Emilio Izaguirre - wszyscy są ważnymi graczami tego zespołu.
Myślę, że przy takim kursie warto zaryzykować i postawić na Ross County.

Stawka - 12 zł
Łączny kurs - 4,50
Ewentualna wygrana - 54 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Kupon nr 3 ⛔

Piłka nożna -

FC Zenit St Petersburg - Anzhi Mahachkala ⛔

Kurs - 2,10
Data rozpoczęcia - 08-05-13 17:30

Tenis -

Wawrinka - Giraldo

Kurs - 5,00
Data rozpoczęcia - 08-05-13 18:15

Ogólny kurs - 10,50
Stawka - 4 zł
Ewentualna wygrana - 42 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Kupon nr 4 ⛔

Piłka nożna -

RC Celta de Vigo - Atletico Madrid ✅

Kurs - 2,15
Data rozpoczęcia - 08-05-13 19:30

Real Madrid - CF Malaga ✅

Kurs - 1,20
Data rozpoczęcia - 08-05-13 21:30

Legia Warszawa - Slask Wroclaw ⛔

Kurs - 1,65
Data rozpoczęcia - 08-05-13 20:25

Atalanta Bergamasca Calcio - Juventus Turyn

Kurs - 2,20
Data rozpoczęcia - 08-05-13 20:45

Inter Mediolan - SS Lazio Roma ⛔

Kurs - 2,80
Data rozpoczęcia - 08-05-13 20:40

Ogólny kurs - 26,22 zł
Stawka - 4 zł
Ewentualna wygrana - 104,89 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Kupon nr 5 ⛔

Koszykówka -

Miami Heat - Chicago Bulls ✅

Kurs - 1,07
Data rozpoczęcia - 09-05-13 01:00

San Antonio Spurs - Golden State Warriors ⛔

Kurs - 1,25
Data rozpoczęcia - 09-05-13 03:30

Ogólny kurs - 1,34
Stawka - 150 zł
Ewentualna wygrana - 200,63 zł

Coś na przełamanie, jakby nie daj boże nie wpadło to będzie tragicznie....

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Kupon nr 5​

Hokej -

Słowacja - Łotwa

Kurs - 1,20
Data rozpoczęcia - 09-05-13 19:15

Szwecja - Kanada

Kurs - 1,90
Data rozpoczęcia - 09-05-13 20:15

Ogólny kurs - 2,28
Stawka - 44 zł
Ewentualna wygrana - 100,32 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Witajcie, zakładam temat aby dzielić się z wami moimi typami, analizami czy też przemyśleniami na temat piłki nożnej. Sportu, którym interesuję się najbardziej. Niebawem startują najlepsze europejskie ligi więc będzie co grać. Obecnie też nie ma co narzekać. Do niektórych typów pojawią się także analizy. Postaram się grać z głową. Unikać głupich błędów. Stawki w jednostkach. Bukmacherzy, u których będę grał są różni. Regularnie prowadził będę statystyki. Mogę też obiecać, że nie porzucę tego tematu i będę w nim podawał stale swoje typy! Oby było jak najlepiej!

Komentarze, błędy czy opinie prosiłbym na PW aby nie robić bałaganu.

Pierwsze typy jeszcze dzisiaj!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#1 ZWROT

⚽ Liga Mistrzów - Kwalifikacje

23.07.2013 20:30

Maccabi Tel-Aviv(-1) - Gyor @ 1.60 6/10 Betclic

Analiza:

Maccabi Tel-Aviv na własnym stadionie podejmie dziś Gyor. W pierwszym spotkaniu Maccabi wygrało na boisku rywala 2:0. Dzisiaj na własnym stadionie przy własnych kibicach powinien być wprost pogrom. Niestety ale Gyor to inna półka i z gospodarzami dzisiejszego spotkania nie mają żadnych szans. Myślę, że handicap -1 na gospodarzy jest dobrym rozwiązaniem ponieważ wygrana przynajmniej różnicą dwóch goli przez Maccabi nie powinna być zbyt trudną sprawą. Gdybym zagrał parę minut wcześniej jak był kurs 1,65 to byłoby jeszcze lepiej. No ale nie ma co narzekać.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#2 ✅

23.07.2013 20:30

Maccabi Tel-Aviv - Gyor @ 1.32 10/10 Pinnacle

Analiza:

Tak jak w przypadku pierwszego typu. Uważam, że Gyor nie ma najmniejszych szans w tej rywalizacji i dlatego taka stawka. Udało się złpać ciekawy kursik w Pinnacle. Także - do boju Maccabi!

2:1 ✅ 3,20j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#3 ⛔

24.07.2013 20:45

Legia Warszawa(-2 and -2,5) - The New Saints @ 2.02 5/10 Pinnacle

Analiza:

W rewanżowym spotkaniu pomiędzy tymi drużynami spodziewam się pogromu ze strony Legii. W pierwszym spotkaniu na stadionie rywala Legia wygrała 3:1. Co prawda w pierwszej połowie ich rywale starali się walczyć i dobrze im to wychodziło tak w drugiej nie mieli już nic do powiedzenia. Legia w świetnych nastrojach. W pierwszym meczu ligowym rozgromiła 5:1 Widzew. Dzisiaj powinno się skończyć na 3-4 bramkowym zwycięstwie polskiej drużyny.

1-0 ⛔ 5j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#4 ✅

Legia Warszawa - The New Saints @ 1.20 10/10 Betfair

Analiza:

Jak dla mnie taki kurs na zwycięstwo Legii to świetna okazja. Tak jak pisałem przy wcześniejszym typie - spodziewam się, że Legia bez najmniejszego problemu odprawi dzisiaj amatorów z kwitkiem. Dlatego też stawka wręcz musiała być maksymalna. Żadnej niespodzianki dzisiaj nie będzie.

1-0 ✅ 2j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#5 ✅

⚽ Gold Cup

25.07.2013 01:00

Stany Zjednoczone - Honduras @ 1.35 7/10 Betclic

Analiza:

Krótko i na temat - nie daję żadnych szans Hondurasowi w tym starciu. Amerykanie pokazali w meczu z Salwadorem, że problemu ze skutecznością nie ma. Rozgramili w dobrym stylu swoich rywali 5:1. Myślę, że zmierzają do zwycięstwa w całym turnieju a Honduras im tych planów nie pokrzyżuje.

3-1 ✅ 2,45j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#6 ⛔
⚽ Liga Europejska - kwalifikacje
25.07.2013 17:30
Rudar Pljevlja - Śląsk Wrocław 1.75 4/10 Bet365
Analiza:
Jak dla mnie sporo przesadzone są te kursy na Śląsk. Owszem grają na wyjeździe, mają wynik niby nie muszą się już starać ale... te drużyny dzieli przepaść co było widać w pierwszym meczu. Ostatecznie skończyło się na 4:0 choć mogło być jeszcze wyżej! Dzisiaj spodziewam się spokojniejszego spotkania wygranego przez Śląsk 1-2 bramkami. Z takim rywalem wstyd by było nie wygrać a Śląsk może to spokojnie zrobić.
2-2 ⛔ 4j
#7 ✅
⚽ Liga Europejska - kwalifikacje
25.07.2013 17:30
Piast Gliwice - Qarabag Agdam FK @ 2.00 4/10 Bet365
Analiza:
W pierwszym spotkaniu było 2-1 dla rywali. Myślę, że jest całkiem dobry wynik dla Piasta przed dzisiejszym spotkaniem. Wiadomo, żeby awansować trzeba ten mecz wygrać. Myślę, że Piast na swoim stadionie jest to w stanie zrobić. Na pewno kursy na polski zespół kuszą i moim zdaniem są troszkę za wysokie. Tak więc - do boju Piast!
2-1 ✅ 4j

Otrzymane punkty reputacji: +1
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
#4 ✅
Legia Warszawa - The New Saints @ 1.20 10/10 Betfair
Analiza:
Jak dla mnie taki kurs na zwycięstwo Legii to świetna okazja. Tak jak pisałem przy wcześniejszym typie - spodziewam się, że Legia bez najmniejszego problemu odprawi dzisiaj amatorów z kwitkiem. Dlatego też stawka wręcz musiała być maksymalna. Żadnej niespodzianki dzisiaj nie będzie.
1-0 ✅ 2j
Do usuniecia. Pomylka

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#8 ⛔

⚽ Polska Ekstraklasa

26.07.2013 20:30

Widzew Łódź - Zawisza Bydgoszcz DNB 1.95 4/10 Betclic

Analiza:

Widzew w pierwszej kolejce zaprezentował się fatalnie i przegrał z grającą rezerwowym składem Legią aż 5:1. Obrona łódzkiej drużyny to tragedia. Zero zrozumienia, Legia to wykorzystała. W ataku też nie jest dobrze. Pawłowski się stara ale sam nic nie zrobi. Zawisza natomiast jest drużyną lepiej ułożoną, posiada kilku ciekawych grajków i może pozostać w tej Ekstraklasie na dłużej. Tylko takie spotkania jak to musi wygrywać. Widzew jak dla mnie jest głównym kandydatem do spadku i sądzę, że nawet na własnym stadionie nie poradzi sobie z Zawiszą. Bydgoski klub co prawda słabo zaprezentował się w pierwszej kolejce w meczu z Jagą ale potrafił stworzyć kilka sytuacji. W pierwszej połowie przy odrobinie szczęścia Zawisza mogła zdobyć bramkę i kto wie jakby się ten mecz wtedy potoczył. Dzisiaj Zawisza powinien pokazać się z dobrej strony i zrobić pierwszy mały kroczek w kierunku utrzymania. Zabezpiezam się jeszcze tym, że w przypadku remisu mam zwrot stawki. Także aby zakład był przegrany Widzew musiałby wygrać co wydaje mi się mało prawdopodobne.

2-1 ⛔ 4j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#9 ⛔

⚽ Brazylia, Serie B

27.07.2013 02:00

Atletico Goianiense - America Natal @ 1.61 6/10 Pinnacle

Analiza:

Spotkanie z zaplecza brazylijskiej ekstraklasy. Atletico nie jest jakąś mega mocną ekipą ale wypada całkiem przyzwoicie. Nie można przecież oczekiwać od nich walki o awans ale spokojne miejsce w środku tabeli gwarantujące utrzymanie już tak. Atletico na własnym stadionie poknało np. Joinville, które walczy o awans. Przy swojej publiczności drużyna ta wygrała dwa ostatnie spotkania. Nie jest więc najgorzej. Teraz troszkę o gościach - od początku sezonu praktycznie cała drużyna gra fatalnie. Aktualnie zajmują oni przed ostatnie miejsce w tabeli i według mnie są głównym kandydatem do spadku. Podsumowując - całkiem dobrze radzące sobie w tym sezonie Atletico na własnym stadionie powinno ograć spokojnie gości. Myślę, że te kursy na gospodarzy są za wysokie i warto skorzystać z okazji.

0-1 ⛔ 6j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#10 ⛔

⚽ Rosja Premier League

27.07.2013 11:30

Dinamo Moskwa DNB - Spartak Moskwa @ 2.25 2/10 Expekt

Analiza:

Moim skromnym zdaniem jest to value. Dinamo to nie jest byle jaka drużyna i u siebie może sprawić wiele trudności gością. Kursy na czysty win gospodarzy wczoraj sięgały 3,50. Ja zagrałem jednak DNB z uwagi na to, że Spartak też potrafi grać w piłkę i może to być bardzo ciekawy pojedynek. Na pewno nie stawiałbym gości w roli zdecydowanych faworytów, na swoim stadionie Dinamo powalczy i zanosi się na wyrównane spotkanie. Po takich kursach można lekko pograć.

1-4 ⛔ 2j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#11 ✅

⚽ Polska Ekstraklasa

27.07.2013 20:30

Pogoń - Legia @ 1.80 9/10 Sportingbet

0-3 ✅ 7,20j

#12 ⛔

⚽ Polska, 1 liga

27.07.2013 16:00

Stomil - Arka @ 2.05 5/10 Sportingbet

0-0 ⛔ 5j

#13 ⛔

⚽ Polska, 1 liga

27.07.2013 18:00

Sandencja - Okocimski KS Brzesko @ 1.95 5/10 Sportingbet

0-2 ⛔ 5j

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#15 ✅

⚽ Polska Ekstraklasa

28.07.2013 15:30

Piast Gliwice - Zagłębie Lubin over 2,5 @ 2.15 5/10 Bet365

Analiza:

Ciekawy pojedynek się zapowiada. Piast po odpadnięciu z eliminacji do LE na pewno skoncentruje się już tylko na lidze. Jest to ekipa, która potrafi strzelić kilka bramek szczególnie grając u siebie. Zagłębie z kolei fatalnie zaprezentowało się w 1 kolejce przegrywając u siebie 2:0 z Pogonią. Teraz powinno być jednak lepiej. Myślę, że 3 bramki w tym pojedynku są jak najbardziej realnym rozwiązaniem.

2-1 ✅ 5,75j

#16 ⛔

⚽ Polska Ekstraklasa

28.07.2013 20:30

Lech Poznań - Cracovia Kraków over 2,5 @ 1.95 5/10 Bet365

Analiza:

Nikt się nie spodziewał, że Lech straci punkty w Chorzowie. Dobra gra Ruchu w drugiej połowie doprowadziła jednak &quot;niebieskich&quot; do strzelenia bramki z cennego remisu z poznańskim klubem. Lech będzie chciał się na własnym stadionie zrewanżować kibicom. Ich dzisiejszy przeciwnik - Cracovia na pewno łatwo skóry nie odda. Kursy na zwycięstwo Lecha mizerne więc lepszym roziwązaniem może tu być ten over. Lech sam go może pokryć. Myślę, że Cracovia też dołoży chociaż jedną brameczkę. Nie wiem czemu ale chodzi mi po głowie 3:1 dla Kolejorza.

1-1 ⛔ 5j

Do góry Bottom