20:45 Włochy - Anglia
132. obie strzela gola @ 2.02 / 70j
Wynik: 1:2
Wygrana: 141,4j
Unibet
To, że
Włochy są w grupie z Anglią powoli staje się tradycja. Obie drużyny na przestrzeni dwóch lat spotkały się trzy razy, a dzisiaj będzie po raz czwarty.
Niestety w każdym z tych spotkań pada mało goli, a to jest aż dziwne bowiem przecież patrząc na składy później to tych goli nie powinno brakować. Dzisiaj liczę na to, że właśnie klątwa braku goli przestanie przełamana. Jesi chodzi o Anglię, to dalej ich trenerem Southgate. W składzie na dzisiaj ma wystawić takich kozaków jak Kane, Saka, Bellingham czy Foden. Pierwsza
trójka w mega gazie w tym sezonie, a więc to raczej od nich będzie zależeć ile goli strzelą dzisiaj goście. Jednak mimo wszystko miejmy na uwadze to, że ta
trójka cały czas stanowi o sile ofensywnej Anglii w meczach przeciwko Włocham i za dużo z tego nie wychodzi, ale oby dziś było inaczej.
Wielka sensacja było to, że nie zobaczyliśmy reprezentację Włoch na MŚ. Teraz przed nimi kolejnej ważne kwalifikacje i żaden z włoskich kibiców nie wyobrażam sobie powtórki. Z tego co czytam to Mancini ma być spokojny o swoją posadę i ma poprowadzić zespół do Euro. Skład bez większych niespodzianek, bowiem odeszły już wielkie gwiazdy, ale są dalej Barella, Jorginho, Berardi czy Veratti, ale cały czas brakuje mi tutaj takiej typowej dziewiątki.
Mam nadzieje, że sam mecz nie rozczaruje i nie będą to
szachy, czyli tak jak włosi lubią grać dotychczas. Myślę, że szybko strzelony gol da nam tutaj fajny mecz wieczorem i oby tak było.
Przewidywany skład:
Włochy: Donnarumma – Di Lorenzo, Romagnoli, Acerbi, Spinazzola, Barella, Jorginho, Verratti, Berardi, Retegui, Pellegrini
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw, Henderson, Rice, Bellingham, Saka, Kane, Foden
20:45 Słowacja - Luksemburg
133. powyżej 2.5 gola @ 2.07 / 70j
Wynik: 0:0
Wygrana: 0j
Unibet
134.
20:45 Włochy - Anglia | powyżej 2.5 gola @ 2.02
20:45 Słowacja - Luksemburg | powyżej 2.5 gola @ 2.07
AKO: 5.07 / 40j
Wynik: 1:2, 0:0
Wygrana: 0j
Unibet