20:00 Japonia - Hiszpania
2. Hiszpania powyżej 73.5% posiadania piłki @ 1.85 / 50j
Wynik: 82%
Wygrana: 92.5j
Unibet
Grupa gdzie w ostatniej kolejce mogą podziać się wielkie rzeczy. Tak naprawdę tu jeszcze każda z ekip może awansować.
Hiszpania musi się mieć na baczności żeby nie wylecieć z tego turnieju. Spróbuje zatem pograć ich posiadanie piłki. W meczu z Kostaryka było ono na poziomie 82%, natomiast przeciwko reprezentacji Niemiec 64%. Linia jest dość wysoka, ale
Japonia poszuka swoich szans z kontry, chyba, że w drugiej połowie będzie utrzymywał się bezbramkowy remis to zaczną w końcu atakować coraz to śmielej.
Gdyby się stało tak, że do
Japonia jako pierwsza strzeli gola, to zamknie się na swojej połowie i poszuka kolejnych szans z kontrataku. Linia wysoka, ale myślę, że warto bowiem gra Hiszpanii opiera się właśnie na posiadaniu piłki i wymianie podań.
20:00 Niemcy - Kostaryka
3. Niemcy handicap -2.5 @ 1.89 / 50j
Wynik: 2:4
Wygrana: 94.5j
Unibet
Chyba nikt się nie spodziewał, ze po dwóch kolejkach będzie tak ciekawie w grupie w której znajduje się
Hiszpania oraz
Niemcy, którzy byli faworytami do wygrania owej grupy.
Niemcy musieli przynajmniej zremisować ostatnie spotkanie z
Hiszpania aby być dalej w grze. Dziś muszą wygrać aby myśleć o wyjściu z grupy i myśle, że są w stanie to zrobić.
Rzuca się na swojego rywala aby wpakować mu jak najwiecej goli. Kostaryka po wygranej z
Japonia również jest w grze, ale czy zamknie się na własnej połowie?. Nie wydaje mi się. Oni również potrzebują punktów żeby grać dalej, bo ich bilans bramkowy jest porostu kiepski.
Niemcy w najsilniejszym możliwym składzie. Spodziewam się tutaj wygranej w granicach 3:0 albo 4:0. Mam nadzieje, ze nie będziemy świadkami kolejnych niespodzianek...