21:00 Real Madryt - PSG
24. Real awans @ 3.00 / 20j
Wynik: 3:1
Wygrana: 60j
Unibet
W pierwszym spotkaniu Paryżanie wygrali 1:0 i była to wygrana mocno zasłużona. PSG zdetronizował w tamtym spotkaniu Realu nie pozwalając mu na rozwinięcie skrzydeł. Pocchettino wygrał ten mecz taktycznie odcinając głównych graczy Realu od gry. Teraz goście stają przed szansą wyeliminowania jednego z głównych faworytów do wygrania tej edycji
LM. Jednak czy im się to uda?. Ja idę w stronę Królewskich. PSG przegrało ostatni mecz ligowy, ale jestem zdania, że był to mecz gdzie PSG zagrało na 50%. Przewaga punktowa w lidze jest na tyle duża, że kwestią czasu i zdobycie mistrzostwa. W Paryżu bardziej martwią się o Mbappe, który to podobno wczoraj doznał lekkiego urazu na treningu (stłuczenie lewej stopy). Na ile poważny jest uraz?, tego nie wiadomo, bo jak wiemy taka newsy są często zasłoną dymną. Na pewno nie zagra Ramos.
Real szybko za to wydostał się z małego dołka do którego wpadł. W ostatniej kolejce u siebie rozbili Real Sociedad 4:1. Ta wygrana pokazała moc Realu w tym sezonie. Zespół grał, stwarzał sytuacje i zamieniał je na gole. W składzie nie było widać braku Kroosa czy Valverde bo godnie ich zastąpili Camavinga czy Modrić. Za kartki w Realu pauzują Mendy ale gotowy ma być podobno Alaba oraz Casemiro, ale tu powinien wskoczyć ktoś z dwójki Camavinga czy Valverde.
Dalej w dobrej dyspozycji są Benzema oraz Asensio. Nie wiadomo czego spodziewać się po Viniciusu, który w to pierwszym meczu był nie widoczny. Moim zdaniem te kursy są lekko przesadzone i ja spróbuje pograć awans Realu i jego wygraną.
25.
18:45 Porto - Lyon | Porto @ 2.07
18:45 Betis - Eintracht | Betis @ 1.92
AKO: 3.97 / 20j
Wynik: 0:1 , 1:2
Wygrana: 79.49j
Unibet
26.
18:45 Porto - Lyon | powyżej 2.5 gola @ 1.72
18:45 Betis - Eintracht | powyżej 2.5 gola @ 1.68
AKO: 2.89 / 20j
Wynik: 0:1, 1:2