Wydaje mi sie, ze dostalismy calkiem przyjazna linie na mecz Francji z
Hiszpania, no coz, na pewno te druzyny dobrze sie znaja, i tutaj przede wszystkim obrona bedzie decydowala, znakomicie zna ta wlasnie obrone Didier Dinart, ktory wiele lat byl filarem Atletico Madryt i Ciudad Real (w sumie to to samo). Omeyer nie gra najlepszego turnieju, Karaboue, ktorego nie lubie za bardzo, wiadomo, wejdzie przy pewnym wyniku, raz co zlapie, raz zlapie banana po meczu, raz wszystko pusci. Omeyer dzisiaj czuje, ze zagra swoj mecz, Ugalde i Tomas na pewno sie boja jego czarow przy rzutach ze skrzydla
W pierwszej fazie turnieju Hiszpanie bronili raz lepiej raz gorzej, Sterbik z Chorwacja, dopoki te rzuty byly slabe, dawal jako tako rade, ale pozniej byl bezradny, jednak dzisiaj licze na jego dobry mecz, tak samo jak licze na sporo kar, duzo fauli, brutalna gre i wynik w okolicach remisu. Dla lubiacych surebety czy livebetting na pewno ten mecz bedzie fajny, ja raczej nie bede go obstawial na zywo, bo tu potrzeba sporego wyczucia tez, a tego czasami mi brakuje. Na teraz typuje under z troszeczke nizsza linia, nie widze drugiej linii Hiszpanow, srednio mi sie podoba gra pierwszej francuskiej - Abalo, pieknie, cudownie, rewelacyjnie rzuca, ale jest nieskutecnzy, gra od teraz bez zmiennika. Karabatic wyglada niezle, Fernandez jest nierowny, Narcisse dla mnie jest zagadka.
Gram tez under Fernandeza, Onesta po ostatnim jego wystepie pewnie nie da go nam od poczatku, a pamietajmy, ze na jego pozycjach graja Barasze, Karabatic, Narsis, Gijom Zil i Akombre, ktorzy na pewno swoje rzuca. Zerom pewnie cos tam rzuci, ale czy to bedzie az 5 goli? Watpie
Under 49.5 @ 2.55 Tobet 45
Jerome Fernandez @ 1.55 Tobet 3
Mam tez jeszcze dwa bety na mecz Chorwacji, 30 bramek to dla Chorwacji powinien byc pikus, nie widze, tak jak mowilem tej wysokiej obrony (niska grac nie umieja raczej, bo tam tak sie od malego tym 3-3 ucza grac) przeciwko takim grajkom jak Lackovic i Duvnjak, ktorzy ich zabija zwodami, takim jak Buntic i Balic, ktorzy dobrze graja z pierwsza linia, a i nie specjalnie widze wizje z jednym gosciem kryjacym Voriego, dlatego gram over Blazenko Lackovica, ktory powinien u boku Duvnjaka i Kopljara rozpoczac mecz, jest silny jak tur, mija obroncow z latwoscia, rzuca mocno, precyzyjnie - taki mecz to powinien byc dla niego fajnym spotkaniem. 30 bramek tak jak mowie, spokojnie do zrobienia, zwlaszcza, ze nie do konca forma blyszcza jeszcze skrzydla, slabiej ostatnio gral Alilovic, a wiec dzisiaj to bedzie jako tako wygladalo. 15 bramek I linii, 4-5 z karnych Cupicia i po kilka bramek Duvnjaka i Lackovica. Do tego cos tam dolozy Vukovic, Balic, Buntic, Kopljar - bardzo dobry bet
Chorwacja over 29 @ 1.85 Tobet 25
Lackovic over 3.5 @ 1.55 Tobet 2 i lawa ????
Mecz
Dania -
Szwecja, to dobra, skandynawska wojna do ogladania jej na
live, moze cos zarzucim przed meczem, do niego jesczze ponad 4 godziny, zatem spokojnie