>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Piłka Nożna z Patrykiem

P 6

paatrick

Użytkownik
Po każdym miesiącu będę prowadził dodatkową statystykę (Będzie to tabela w excelu sceenshot), w której uwzględnię wszystkie Ligi w których stawiałem i ile było w nich powodzeń a ile rozczarowań. Na dzień dzisiejszy, myślę że 2 Liga brazylijska jest bardzo niepewna w typowaniu. No, ale zobaczymy jak to będzie wyglądać po całym miesiącu. Póki co, wrzesień wchodzi bardzo ładnie.Mam nadzieję, że tak zostanie.
Dlaczego takie tabele? A no dlatego, że nie jestem profesjonalnym typerem, dlatego też z każdych błędów, chcę wyciągać wnioski. Sam temat traktuję jako naukę i być może ktoś również skorzysta z moich typów. Dla każdego kto chciałby skorzystać z moich typów, będę starał się zawsze wstawiać kolejne typy dzień przed następnymi meczami . Założeniem jest to, aby każdy tydzień był na ✅ . Mam nadzieję, że przyciągnę więcej osób z forum do śledzenia tego tematu. Co do brania typów to polecam zachować rozwagę i ewentualnie wstrzymać się z braniem typów do dłuższego czasu typowania przeze mnie(Mogą być czarne serie ???? ).
Dlaczego takie stawki a nie inne? Oczywiście nie jest to związane absolutnie z moimi finansami. Związane są raczej z małym doświadczeniem, które posiadam(Gram dopiero niecały rok).
Pozdrawiam i zachęcam do śledzenia tematu ???? . Prosiłbym również nie komentować w tym temacie. Chciałbym również zaprosić do dyskusji, ale tylko po całym miesiącu stawiania, ewentualne uwagi też będą mile widziane ???? Nie biorę pod uwagę mojego grania w sierpniu, ponieważ była to totalna amatorka, mecze i kursy, które wybierałem były po prostu głupie i każdy gracz, który gra dłużej na pewno to potwierdzi patrząc na same kursy.

Do góry Bottom