Hmn, gdybym się trzymał tego co powiedziałem ostatnio i grał tylko te które się choć trochę opłacają na AH+2,5, to by było ok. Sądzę że warto poświęcić temu pomysłowi jeszcze trochę uwagi.To dzis od drugiej strony ugryzmy ????
UC Dublin - Dundalk 2 AH+1,5 1,20 1:1
Finn Harps - Longford 1 AH +1,5 1,35 1:3
Olafsvik - Leiknir Reykjavik 2 AH +2,5 1,14 0:1
4/4 1,07jDobra to dziś same +2,5:
Criciuma - Ipatinga 2 AH+2,5 1,27 3:2
River Plate v Almirante Brown 2 AH +2,5 1,23 2:0
Guangzhou R&F - Qingdao Jonoon 2 AH+2,5 1,20 2:3
America De Cali - Real Santander 2 AH+2,5 1,37 5:3
Bardzo śmiałe stwierdzenie. W ten sposób uzyskasz średnią z tygodnia... A gdyby to przełożyć na nasze: to szef zapewniłby cię, że na 25% wypłaci ci pensję... Poszedłbyś do pracy do kogoś takiego? :?Tyle ze do wyliczenia oplacalnosci bedzie potrezbna statystyka z okolo tygodnia.
a jakie są założenia, poza tym, że to handi przeciw faworytowi? na pałę, czy wg jakiś "obliczeń"?4/4 1,07j
No! W końcu trzymając się wstępnych założeń, udało mi się otrzymać satysfakcjonujące wyniki.
a jakie są założenia, poza tym, że to handi przeciw faworytowi? na pałę, czy wg jakiś "obliczeń"?
W innych przypadkach albo w ofercie AH+2,5 nie występuje, albo jest na poziomie 1,01. O dodatkowych kryteriach pomyśle w miarę napływu informacji po rozliczeniu zdarzeń.Od dziś wybierałem mecze drużyn z ostatnich 2 miejsc tabeli, która w ciągu ostatnich 6 meczy nie więcej niż raz przegrała różnicą powyżej 2 goli.
Słusznie zauważyłeś (podreśliłem). A reszta od lecz, to już tylko pobożne życzenia. Czy słyszałeś, że wraz ze wzrostem ilości prób odchylenie błędu maleje?Krótszy termin, oznacza jedynie mniejszą dokładność wyników, lecz samą poprawność założenia można już w ten sposób zweryfikować.
Hmn nie chce mi się liczyć, ale gołym okiem widać, że na flatach wyszedłby lepiej. Na przykładzie innych, oraz własnym, zaczynam dojrzewać do poglądu, że progresje są złe. Skończę tylko tą którą ciągnę obecnie i szukam alternatyw.pardon, nie przyuważyłem...
założenie ciekawe, ale skoro to drużyna z dna, to w koncu trafia się seria wysokiej porażki... najwążniejsze by było skuteczne...
podobny test na progresji
http://combos-pro.obstawia.com/
podejrzewam, ze bez progresji też byłaby wtopa...
10/11 1,03 (dziś 0,04)+2,5 cd.
Pyunik - Ararat 2 AH +3,25 1,35 6:0
Chiba - Shonan 2 AH +2,5 1,16 1:1
Tobol - I. Pavlodar 2 AH +2,5 1,10 2:2
Vålerenga - Stabaek 2 AH +2,5 1,20 1:2
Hødd - Bærum 2 AH +3 1,16 2:0
Värnamo - Brommapojkarna 1 AH +2,5 1,14 0:1
Eskilstuna City - S. Kerbura 2 AH +2,5 1,20 1:3