>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna x2 na niefaworyta.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Po porzuceniu prób z overem na gole, przyszedł mi pomysł grania na niefaworytów z podpórką, w dowolnej lidze. Pomysł ten przyszedł mi po zagraniu kilku meczy na totalnego faworyta w domu, który nagle remisuje z drużyną z dna tabeli. Nie mam póki co jeszcze dokładnej koncepcji na to, ale na próbę chce dziś postawić z podpórką kilka minimalnych zakładów na totalne dna tabeli.

Kruoja - Atlantas: x2 - 4.33
Ventspils - Metta/LU: x2 - 6.50
Halmstad - Assyriska FF: x2 - 2.10
Mariehem - Umedalen: x2 - 4.50
V. Syrianska - Nacka: x2 - 3.10

No to by było tyle na dziś. Jeśli macie jakieś pomysły, lub po prostu uważacie koncepcję za niewartą uwagi, to nie miejcie oporów przed udzieleniem się w temacie ???? .

E 27

egnagel

Użytkownik
jakiego buka używasz? jeśli dają remis nie ma zakładu, to można uzyskać wyższy kurs na niefaworyta, podpierając remisem. jak podasz bukmachera, to ja podam przykład.

D 77

dalik

Użytkownik
Gajin ale kombinujesz , a ja cię ścigam ciągle :p
Kolega egnagel dobrze gada ale na DNB się nie wzbogacisz bo mało co spotkań wygrywa &quot;niefaworyt&quot;
Bardziej bym się skusił już na remis w takich spotkaniach no i najlepiej grać max 3 single gdy kurs najmniejszego z nich to 3.0 by po przegranej 2 pozostałych wygrać chociaż z tego jednego.
Tak czy owak na ta chwile ten &quot;system&quot; (sposób gry) jest chyba daleki od ideału.

gajin 150

gajin

Użytkownik
W chwili obecnej to żaden system, tylko suchy test.
A co do kombinowania - taką mam naturę i będę szukać i kombinować póki mi pomysłów starczy ;) Mimo wszystko będę obstawać przy samej podpórce - wiem, że kurs przy dnb miałbym wyższy jednak istota tego testu to wygrana przy rozliczeniu dwu drogowym. Tak jak Dalik pisze, bardziej już prawdopodobny jest remis takich drużyn niż przegrana fav.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
to ja podam to tak:
Kruoja - Atlantas 2(AH +2) 2,05
Ventspils - Metta/LU 2 (AH +2,5) 1,95
Halmstad - Assyriska FF 2 (AH +1,5) 1,45
Mariehem - Umedalen 2 (AH +2,5) 2,00
V. Syrianska - Nacka: 2 (AH +2) 1,68
Kiedyś grałem przeciw faworytowi gdy ten przegrywał lub remisował u siebie z przecietnym zespołem, a grał potem na wyjeździe z równorzędnym lub niefaworytem, czyli grałem na niefaworyta 1, DNB 1, a nawet 1 (AH +1,5) w zalezności od kursu i pozycji w lidze miedzy ekipami. Wychodziłem z załozenia, ze skoro faworyt u siebie nie wygrywa to dzieje się coś złego z zespołem (czesto Barca notowała trzy niewyraźne mecze z rzędu, MC też miał słabe momenty, w zasadzie niemal każdy zespół topowy ma moment &quot;zadyszki&quot;), stąd wyjazd nie musi się kończyć zwyciestwem. Ostatecznie po ok 50 meczach miałem bilans około zera i strwierdziłem, że to pochłaniało zbyt wiele czasu, a nie miałem pomysłu jak to dopracować...
to co zaprezentowałem powyżej zawiera w sobie również remis, czyli pomysł Dalika.
Ale pomysł rzuciłeś fajny, moze uda się nam wspólnie jakoś go dopieścić...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Kruoja - Atlantas 2(AH +2) 2,05 ⛔ 5:1
Ventspils - Metta/LU 2 (AH +2,5) 1,95 ✅ 1:0
Halmstad - Assyriska FF 2 (AH +1,5) 1,45 ⛔ 3:1
Mariehem - Umedalen 2 (AH +2,5) 2,00 ✅ 2:1
V. Syrianska - Nacka: 2 (AH +2) 1,68 ✅ 2:3
0,63j ✅
Gajin, zabrakło Ci ciut szczęścia w meczu Marienhem - Umedalen, gol w ostatniej minucie...
Ja osobiście nie wiem czy cokolwiek bym z tego co zaproponowałeś - a ja skorygowałem - zagrał... Przede wszystkim to były chyba typy &quot;na pałę&quot;, myślę, że mozemy się zastanowić kiedy wybrać podpórkę lub handi na niefaworyta, pewnie wg bieżącej formy...

D 77

dalik

Użytkownik
Jak już grać na niefaworyta to nie wiem czy łatwiej by nie było MLB niż dawać na handicapy.
x2 lub 2 czy też X jeszcze ma sens bo kursy są wysokie, ale hadicap już jest słaby
Dla przykładu dziś na noc:

Philadelphia Phillies -Colorado Rockies 2,63 ✅
Pittsburgh Pirates - Minnesota Twins 2,43 ⛔
Washington National - Tampa Bay Rays 2,22 ⛔
Boston Red Sox - Miami Marlins 2,32 ⛔

????

gajin 150

gajin

Użytkownik
@Incubus
A gdyby tak zagrac tylko mecze ktore opyla sie dac na AH +2,5 i dac po 2 na kuponie? Zauwaz ze z tej piatki, tylko jeden by nie wszedl na ah +2,5. Jutro sprobuje od tej strony, bo niestety pomysl na x2 okazal sie malo trafny (bylo blisko zeby byl ✅, ale nie dosc blisko).

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
tu za szybko są wyciągane wnioski, to było tylko 5 spotkań... albo trzeba mecze dobierać rozważni po analizie, albo właśnie w szaleństwie jest metoda i walic AH +2,5 na cokolwiek...

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bez odpowiedniej selekcji typów taka gra nie przyniesie zysku w dłuższym okresie czasu. Możesz zacząć grać tym &quot;systemem&quot; i już w 2 lub 3 kolejce swojego systemu wyjdziesz na plus. Wtedy zapewne wpadniesz w euforię i będziesz cieszył się z tego, że znalazłeś super system (Omawiam tylko przykład, nie bierz tego tak całkowicie do siebie ;) ). Grając &quot;jak leci&quot; wybierając przypadkową ligę lub co gorsza kilka zupełnie przypadkowych to w dłuższym okresie czasu zostaniesz bankrutem.
Podstawowa sprawa - jeśli system ma być doszlifowany na tip-top to musisz grać jak najwyższe kursy. Granie u jednego bukmachera jest grą w plecy.

E 27

egnagel

Użytkownik
dokładniej sprawdzajcie Typy. z mojego doświadczenia zestawienie w bet365 HC +0.0 na niefaworyta bije na głowę DNB, a zestawione to z remisem bije na głowę x+niefaworyt. miksując DNB można uzyskać kurs 1.04 na Barcelonę 1x zamiast zwyczajowego 1.01.
przykład:
Niemcy vs Grecja
1x wynosi 1.0625 100 pln daje 106.25 pln
1(DNB) 1.083 98.36 pln remis 1.64 pln daje 106.56 pln
przewaga DNB oraz HC +0.0 (to samo co DNB ale często z wyższym kursem) jest spora nad 1x

gajin 150

gajin

Użytkownik
To dzis od drugiej strony ugryzmy ????
UC Dublin - Dundalk 2 AH+1,5 1,20
Finn Harps - Longford 1 AH +1,5 1,35
Olafsvik - Leiknir Reykjavik 2 AH +2,5 1,14

E 27

egnagel

Użytkownik
To dzis od drugiej strony ugryzmy ????
UC Dublin - Dundalk 2 AH+1,5 1,20
Finn Harps - Longford 1 AH +1,5 1,35
Olafsvik - Leiknir Reykjavik 2 AH +2,5 1,14
alternatywnie:
UC Dublin (-1) remis kurs 4.75 5.94 pln
Dundalk (+1) Dundalk kurs 1.30 94.06 pln
zwrot 122.28 pln czyli kurs 1.2228 zamiast 1.2
na pozostałe dwa spotkania za mała oferta, żeby zakombinować wyższy kurs.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Jest mi ktos w stanie objasnic alternatywne azjany?
Najlepiej na tym przykladzie:

Bo obecnie rozumiem to tak, ze ignorujemy wynik do obecnej chwili i obstawiamy tak jakby bylo 0:0, czyli kto wygra przy danym handicapie od chwili obecnej do przerwy.

D 77

dalik

Użytkownik
@ Gajin
Dokładnie tak jak mówisz. Tak to działa.
od siebie napiszę tyle: Mecze, które podaliście wyżej zagrałbym na X czyli:

UC Dublin - Dundalk - X 3.50
Finn Harps - Longford X 3.60
Olafsvik - Leiknir Reykjavik X 4.10

Oczywiście małe prawdopodobieństwo jest by padły 3 remisy w tym meczach ale chcę sprawdzić czy się opłaca grać X zamiast 2

gajin 150

gajin

Użytkownik
alternatywnie:
UC Dublin (-1) remis kurs 4.75 5.94 pln
Dundalk (+1) Dundalk kurs 1.30 94.06 pln
zwrot 122.28 pln czyli kurs 1.2228 zamiast 1.2

na pozostałe dwa spotkania za mała oferta, żeby zakombinować wyższy kurs.
Wszystko spoko, ale na akumulatorze tego nie dasz.

Do góry Bottom