>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Piłka nożna, siatkówka, darts live i przedmeczowe.

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Godzina: 21:05
Spotkanie: Liverpool - Manchester United
Typ: Liverpool -1,5
Kurs: 4,3
Bukmacher: unibet
Analiza:
Jak dla mnie faworytem jutrzejszego spotkania w lidze europy w którym zmierzy się Liverpool i Man Utd jest ekipa Kloopa, którzy powoli zaczynają dostosowywać się do taktyki Niemca. W ostatnich meczach Kloop wyciąga ze swoich graczy maksimum, czy to Lovren, który kupiony z Southampton za grube miliony był pośmiewiskiem kibiców a w ostatnich meczach grał rewelacyjnie czy to inny piłkarz kupiony z Southampton Lallana, który miał udział przy wszystkich strzelonych golach z City, Emre Can stał się generałem środka pola, nawet Kolo Toure gra ostatnio dobrze.
Liverpool u siebie ostatnio nie przegrywa, ostatni mecz na Anfield przegrał 17.012016 z ........ Man Utd , jednak to wg mnie będzie tylko bodziec do tego żeby nie tylko wygrać ale też wsypać parę bramek.
Z drugiej strony mamy MU, które raczej za Van Gaala są bezbarwni ostatnio przegrali z WBA, wygrali z Arsenalem co raczej było wynikiem dobrego dnia poszczególnych zawodników (Rashford) do tego bardzo słabo sobie radzą na wyjazdach jak na klub z taką historią.
Do tego wszystkiego dochodzą kłopoty zdrowotne zawodników Czerwonych diabłów natomiast u Kloopa powoli wszyscy się leczą i mamy raczej ból głowy jak zestawić poszczególne formacje.
Wg mnie kurs warty ryzyka patrząc na obecną formę obu zespołów.
Stawka 2/10
✅ 6,6 jednostki

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Wade - Barneveld over 5,5 180 @ 2 stawka 2/10 bet365 ✅ 2 jednostki
Tylor - Thornton over 5,5 180 @ 2 stawkwa 2/10 bet365 ✅ 2 jednostki
Smith najwięcej razy 180 @ 2,5 stawka 1/10 bet365 ✅ 1,5 jednostki

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Ekstraklasa Angielska
Godzina: 17:00
Spotkanie:
Aston Villa - Tottenham
Typ: Tottenham - 1,25
Kurs: 2,23
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Mecz pomiędzy zespołem walczącym o tytuł a zespołem, który walczy o przetrwanie w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii. Szanse na oba cele są nieco odmienne bo Tottenham musi odrobić 5 punktów, które traci do Leicester i w przypadku tej samej liczby punktów to Totteham będzie mistrzem bo ma lepszy bilans bramkowy (o ile to się nie zmieni) natomiast Aston Villa musi zdobyć odrobić realnie rzecz biorąc 10 punktów bo praktycznie rzecz biorąc bilans bramkowy ich nie uratuje.
Przejdę teraz do formy obydwu zespołów najpierw pod moją lupą znajdzie się Tottenham.
Londyńczycy w czwartek grali mecze z Borussią, w którym dostali srogie baty a więc nie tak chyba powinien wyglądać mecz pomiędzy aktualnym vice-liderem ligi niemieckiej a vice-liderem ligi angielskiej.
Jednak na ten wynik jest wyjaśnienie, Anglicy nie szanują finansowo rozgrywek ligi europejskiej jak i wcześniej pucharu uefa, jest ona jedynie kartą przetargową do ligi mistrzów co Tottenham ma zapewnione, dodatkowo piłkarze z północnego Londynu wyszli w pół rezerwowym składzie więc daje nam to do zrozumienia co chcą osiągnąć, jaki jest priorytet w tym sezonie.
Tottenham w lidze ostatnio tylko zremisował na własny stadionie z grającym w 10 od początku drugiej połowie Arsenalem i przegrał z dobrze grającym WHU jednak nie powiedziałbym, żeby Tottenham wpadł w wielki kryzys, po prostu w takiej lidze jak liga angielska musiały po takiej serii bez przegranej przytrafić się słabsze mecze.
Natomiast Aston Villa cztery ostatnie mecze to cztery porażki w tym srogie lanie 6:0 od piłkarzy z Anfield. W tym sezonie także nie pomaga im atut własnego boiska - w tym aspekcie są także najgorsi w lidze. Osobiście nie widzę większych szans na choćby remis Aston Villi a kurs na podany przeze mnie handicap jest bardzo zachęcający.
Stawka 3/10

Do góry Bottom