a więc już jutro kolejny dzień zmagań Beach Soccerowych , świetna oferta i świetne mecze ???? , póki co przedstawię ofertę z Bwin , bo najlepszy buk do BS czyli Fonbet jeszcze jej nie wystawił.
1# 10:15
Rumunia -
Estonia
Bardzo ciekawy i zarazem bardzo ciężki mecz do typowania czeka nas na początku jutrzejszego dnia.Czemu ciężki ? dlatego że spotykają się ze sobą dwie bardzo ciekawe reprezentacje, Rumuni są jednak faworytem i mimo bardzo fajnej i ciekawej gry Estonii na tym turnieju trudno się z tym nie zgodzić , o piłkarzach z Rumuni pisał już trochę @ Hell , zrobili oni bardzo duże postępy, podczas tego turnieju pewne 1 miejsce w swojej grupie gdzie wygrali i wyprzedzili bezpośrednio świetnych piłkarzy z Rosji. Co do Estonii to bardzo pozytywne zaskoczenie i to ich awans kosztem równie dobrego Izreala który mimo gorszego bilansu bramkowego znalazł się na 3 miejscu. Oprócz pierwszego przegranego meczu z Anglikami 1-0 gdzie właściwie nie działo się nic godnego uwagi to warto zwrócić na dwa następne mecze które już miałem okazję oglądać , kapitalny mecz jak na ich umiejętności z Portugalią , sprawili Belchiorowi i spółce sporo problemów i co najważniejsze ostatni wygrany mecz 6-3 z Izraelem i awans do następnej rundy. W jutrzejszym meczu jak dla mnie najlepszym co można typować jest over 8.5. Linia ustawiona dość nisko , spotykają się dwie ciekawe drużyny , co powoduje że powinniśmy obejrzeć bardzo ciekawy mecz ze wskazaniem na Rumunię.
Typ : over 8.5 @ 1.85 || 6/10 Bwin
???????????? to nie mogło nie wejść , -6j
2# 11:30
Ukraina -
Holandia
Od razu napiszę że typ bardziej na przeczucie, obie drużyny na tym Turnieju strzelały bardzo dużo i powinny postrzelać też jutro w meczu między sobą.
Typ : over 8.5 @ 1.85 || 4/10 Bwin
,
Holandia fatalnie i bez gola , -4j
3# 12:45
Węgry -
Grecja
Gdy zobaczyłem kursy na to spotkanie byłem w szoku.Dla mnie kurs na Grecję jest kursem z kosmosu. @ 2.20 na ich wygraną . Póki co Grecy zaskoczyli mnie na tym turnieju bardzo pozytywnie , dwie wygrane z Holandią i Bułgarią i co najważniejsze kapitalny mecz z Hiszpanami , którym sprawili bardzo wiele problemów by ostatecznie przegrać 6-5. Węgrzy ? jak to Węgrzy coś tam pograli ale bez rewelacji. Mecz który naprawdę im wyszedł to mecz z Ukrainą , jak było wczoraj w meczu ze Szwajcarią wie każdy zainteresowany. Nie mówię że
Grecja odstaję jakoś poziomem od Węgrów ale na tym turnieju jest jak dla mnie po prostu lepsza i to ona powinna awansować dalej, a po takim kursie na pewno warto zagrać , nawet za niewielką stawkę.
Typ :
Grecja @ 2.20 || 3/10 Bwin
, -3j
Typ : over 8.5 @ 1.85 || 3/10 Bwin
, +2.55j
4# 14:00
Szwajcaria -
Francja
Kolejnym bardzo ciekawy meczem jest spotkanie Helwetów z reprezentacją trójkolorowych. Faworyt w tym meczu może i jest tylko jeden i jest to
Szwajcaria , liczyłem na jakieś @ 1.30 a Bwin daje @ 1.55 bo już spadło z 1.60 i trzeba z tego skorzystać.
Francja od dłuższego czasu boryka się ze sporymi problemami jeśli chodzi o BS , i nie jest to już ta reprezentacja co kiedyś , gdzie byli nawet wicemistrzami świata. Obecnie jak sama francuska federacja BS zauważyła zle się dzieje i robi wszystko by to zmienić ale jak wiemy drużyny nie można zbudować w kilka tygodni , poprzednie turnieje pokazały gdzie obecnie znajduję się
Francja , przegrywała praktycznie wszystko , jak chyba @ Hell zauważył
Francja na tym turnieju gra dobrze ale gra dobrze dlatego że gra z "drugą" ligą Beach Soccera. I takie wyniki jak wygrana 5-1 z Kazachstanem , 10-8 z Azerbejdżanem i 11-2 z Czechami nie mogę budzić strachu u rywali. Jedyne za co mogę ja osobiście na tym turnieju pochwalić trójkolorowych to za wygraną 10-8 z naprawdę dobrą reprezentacją Azerbejdżanu. Co do Szwajcarii to bardzo mocna od kilku sezonów ekipa , stały uczestnik większych turniejów. Największa gwiazda Stankovic jutro bez problemu powinien poprowadzić Szwajcarów do pewnej wygranej.
Typ :
Szwajcaria @ 1.55 || 7/10 Bwin
,+3.85j
Typ :
Szwajcaria -1.5 @ 2.10 || 3/10 Bwin
+3.30j
5# 15:15
Portugalia - Azerbejdżan
Kolejne bardzo ciekawe spotkanie , ciekawe z kilku względów. Miałem okazję oglądać mecze Portugalczyków i nie grali oni na swoim poziomie tak jak powinni , co prawda wygrali wszystkie mecze ale nie z jakąś wielką przewagą. Wygrana 4 golami z Izraelem i 3 z Estonią i Anglią , a potęgami te drużyny w BS jak wszyscy wiedzą nie są , czy odpuszczanie i wygrywanie meczy jak najmniejszym nakładem sił ? być może , ale nie zmienia to faktu że jutro przeciwko Azerbejdżanowi tak łatwo jak przeciwko Anglii czy Estonii mieć nie będą , Azerowie już niejednokrotnie pokazywali że w piłkę plażową grać potrafią , stąd też awans do następnej rundy. Awansu raczej nie wywalczą ale coś na pewno ugrają
Typ : Azerbejdżan +3.5 @ 1.85 || 2/10 Fonbet
+1.7j
Typ : over 9.5 @ 1.85 || 2/10 Bwin
,-2j
6# 16:30
Rosja - Turcja
Rosja jak każdy wie to jedna z najlepszych drużyn BS , dwa bardzo przekonywujące wygrane 11-1 z Andorą i 11-1 ze Słowacją na prawdę mogą robić wrażenie , mimo tego że ich rywale to jakaś 3 liga jeśli chodzi o BS. Turcja była w 3 osobowej grupie z gospodarzami turnieju i awansowali przede wszystkim dzięki fatalnej postawie niemców. Jutro Rosjanie nie powinni mieć zupełnie najmniejszych problemów z pokonaniem słabej reprezentacji Turcji , w grę wchodzi wygrana najmniej z 5-6 golami zapasu i pewny awans do następnej rundy.
Typ :
Rosja -3.5 @ 1.85 || 6/10 Bwin
,+5.10j
Typ : over 9.5 @ 1.85 || 1.5/10 Bwin
, +1.25j
7# 17:45
Włochy -
Polska
z naszego punktu widzenia jest to jutro najważniejszy mecz i nie można przejść obok niego obojętnie z kilku powodów. Przede wszystkim z powodu kursu jaki oferują nam bukmacherzy na wygraną Polski , @ 4.75 i jak z tego nie skorzystać ?
Polska reprezentacja w BS jest naprawdę dobra i jutro ma znakomitą okazję to udowodnić , grają z gospodarzami turnieju , którzy nie są wcale w najwyższej formie , do tego dochodzi fakt że Włosi mają już zagwarantowany awans , podsumowując to wszystko po prostu nie można nie zagrać naszej reprezentacji po tak bajecznym kursie jaki oferują nam bukmacherzy ???? , Włosi nie muszą nic a dla Polski jest to znakomita okazja by to wykorzystać ????
Typ :
Polska @ 4.75 || 4/10 Bwin , Fonbet i Interwetten.
,+15j
Typ :
Polska awans @ 3.30 || 4/10 Fonbet
,+9.2j
8# 19:00
Hiszpania - Mołdawia
Na koniec przed dniami świetny mecz. Hiszpanie co prawda może bez formy , może i zle ale
Hiszpania to zawsze
Hiszpania , najlepszym na to przykładem jest wczorajszy mecz z Grekami . Przez 3/4 meczu byli poza Mistrzostwami Świata , by ostatecznie wygrać 6-5 , tym meczem pokazali klasę i wiele udowodnili , Mołdawia ? 3 liga Beach Soccerowa jak nie dalej ???? , co prawda niby coś dobrze grali w tych eliminacjach ale na Hiszpanów po prostu nie ma prawa to wystarczyć . Espana na bank zagra jutro na 100% możliwości i udowodnią że
Hiszpania to zawsze
Hiszpania ???? , w grę wchodzi tylko bardzo wysoka wygrana a handi ustawione bardzo nisko.
Typ :
Hiszpania -3.5 @ 1.95 || 5/10 Bwin
, +4.75j
Typ : over 8.5 @ 1.68 || 4/10
, -4j