>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Piłka Nożna, NBA, F1

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Witam
Od pewnego czasu coś napisałem w tematach z analizami, teraz postaram się dzielić tym co gram ponieważ ostatnio mam trochę szczęścia więc może i inni skorzystają. W tygodniu pewnie przeważnie będzie NBA, mój mocny konik tak mi się wydaje to F1, Piłka też nie najgorzej ale chyba lepiej mi wychodzi granie w nią. Gram w Sportingbet ewentualnie w Totomix. Takim oto kolorem oznaczam typy na które stawiam. Swoje stawki podaję w skali od 1euro do 10euro.
Zapraszam ????
Na dziś jeden kombos + 2 single
NY Knicks (-6,5) + Cleveland Cavaliers stawka 5
Sacramento Kings 1,666 stawka 2
Indiana Pacers (-9) 1,909 stawka 2
Pewnie dziwi Cleveland ale po takiej analizie jaką zrobiłem wydaje mi się że kurs na nich jest duży a szanse mają, Nets jak zagrają OK to będzie ciężko ale z Magic ostatnio bez szału. Tą samą taktyką bardzo ładniej wczoraj Boston na singlu więc czemu nie spróbować ????

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
NY Knicks (-6,5) + Cleveland Cavaliers stawka 5 ⛔

Sacramento Kings 1,666 stawka 2 ⛔

Indiana Pacers (-9) 1,909 stawka 2 ⛔
Fatalna noc, Cavaliers było raczej grane z myślą o przeczuciu oraz dobrym kursie, najbardziej zawiedli Pacers który przegrali z Raptors którzy noc wcześniej grali 3ET z Utah. Cóż bywa i tak ????

W kopanej towarzyskie więc tylko i wyłącznie jeden kupon bardziej dla fun&#39;u.

Tunezja v Szwajcaria 1,95
Szwecja v Anglia 2,375
Arabia Saudyjska v Argentyna (-1) 1,45
AKO: 6,71
Stawka: 2

Słówko o jednym meczu, w Szwecji zagra Anglia na otwarcie nowego stadionu, wydaje mi się, że Szwedzi są na tyle poważni że nie będą chcieli zaczynać przygody z nowym obiektem od porażki a Anglicy są na tyle kumaci że wiedzą o co chodzi ????

Później oczywiście NBA, dziś kilka ciekawych spotkań z dobrymi kursami, warto spróbować ????

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Tylko Szwecja jeszcze gram Szwajcaria na farcie, Argentyna poniżej oczekiwań. Na noc gram takie cudeńka
Indiana @ Milwaukee (-4) + New Orleans @ Houston UNDER 186,5 Stawka 5
Detroit @ Philadelphia (+7,5) + Utah @ Boston UNDER 191,5 + Indiana @ Milwaukee UNDER 189 + Washington @ Dallas UNDER 190,5 Stawka 1
Memphis (+5) @ Oklahoma City + Charlotte (+8) @ Minnesota Stawka 2
Utah @ Boston (-4) + Chicago (-3) @ Phoenix Stawka 10
Główny kupon ostatni, zobaczymy co przyniesie noc, raczej jasne że wszystko nie wejdzie ale wydaje mi się że selekcje jako taką przeprowadziłem. Powodzenia wszystkim!

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Tylko Szwecja jeszcze gram Szwajcaria na farcie, Argentyna poniżej oczekiwań. Na noc gram takie cudeńka
Indiana @ Milwaukee (-4) + New Orleans @ Houston UNDER 186,5 Stawka 5⛔
Detroit @ Philadelphia (+7,5) + Utah @ Boston UNDER 191,5 + Indiana @ Milwaukee UNDER 189 + Washington @ Dallas UNDER 190,5 Stawka 1 ⛔
Memphis (+5) @ Oklahoma City + Charlotte (+8) @ Minnesota Stawka 2✅
Utah @ Boston (-4) + Chicago (-3) @ Phoenix Stawka 10✅
Główny kupon ostatni, zobaczymy co przyniesie noc, raczej jasne że wszystko nie wejdzie ale wydaje mi się że selekcje jako taką przeprowadziłem. Powodzenia wszystkim!
Dobra noc, moc dobrych kursów wchodziła, żałuje że w ostatniej chwili wydygałem z singlami na Bobcats i Detroit ale i tak po nocy jestem na mały plus :) Wieczorem zaaktualizuję swoją statystykę i opiszę coś na noc, dziś co prawda tylko 3 spotkania ale może coś ciekawego się znajdzie. Jeżeli ktoś skorzystał to się cieszę pozdro! ;)

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Dziś mizeria, trochę pooglądałem trochę poczytałem i takie coś wybrałem. Od razu mówię że liczę na kontuzje i poczekam do wieczora zanim zagram, chcę mniej więcej widzieć coś o Rondo i Dwyane Wade.
Celtics vs. Nets - 1,512 ML, HANDI -4,5 1,909 Sportingbet
Miami - Denver - 1,689 ML Sportingbet
2xML plus Singiel na Handi poleci jak zobaczę składy, pozdrawiam ;)
Ostatnia noc: 10-3
Wszystko: 11-6

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Celtics vs. Nets - 1,512 ML, HANDI -4,5 1,909 Sportingbet ✅

Miami - Denver - 1,689 ML Sportingbet ⛔
Ostatnia noc: 2-1
Wszystko: 13-7

Dziś kilka ciekawych spotkań w USA plus na pewno dwa mecze, NBA wrzucę później. Dziś też napiszę swoje typy na kopaną na jutro bo nie będę jutro wstanie. Pozdro

Galatasaray - Karabukspor - 1,25
Moreirense v Benfica - 1,363

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Galatasaray - Karabukspor - 1,25 ⛔
Moreirense v Benfica - 1,363
Ale jaja :]

Oby nocka była lepsza:

Knicks (+6) + Portland (-2) Stawka 5
Utah + Knicks Stawka 5
Orlando @ Detroit Over 184 + Lakers (-7) Stawka 2
Utah (+1,5) + Oklahoma (-6) Stawka 10
Golden State + Lakers (-6) + Detroit (-5) + Dallas (+2) + Atlanta @ Sacramento OVER 190 Stawka 5

Jak ostatni wjedzie jade na wakacje ????

Powodzenia i oby poranek był radosny :grin:

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Knicks (+6) + Portland (-2) Stawka 5 ⛔
Utah + Knicks Stawka 5 ⛔
Orlando @ Detroit Over 184 + Lakers (-7) Stawka 2 ✅
Utah (+1,5) + Oklahoma (-6) Stawka 10 ⛔
Golden State + Lakers (-6) + Detroit (-5) + Dallas (+2) + Atlanta @ Sacramento OVER 190 Stawka 5 ⛔
Ostatnia noc: 6-6
Wszystko: 18-13
Na dziś:

Arsenal Kijów - Shakhtar --- Typ 2 ⛔
Olympiakos(-1) - Kerkyra --- Typ 1 ✅
Juventus - Lazio --- Typ 1 ⛔
Valencia - Espanyol --- Typ 1 ✅
Hannover 96 - Freiburg --- Typ 1 ⛔
Polonia Warszawa - Górnik --- Typ 1DNB ✅⛔
Stawka: 3

Napoli - Milan --- Typ 1 ⛔
Sparta Praga - Teplice --- Typ 1 ✅
Liverpool - Wigan --- Typ 1 ✅
Borussia Dortmund(-1) - Greuther Furth --- Typ 1 ✅
Stawka: 3 ⛔

Po nocce jestem na minusie względem tego co było więc tylko taśmy z piłki i to nie liczę szczególnie na cudowne wejścia bo pewnie jak zwykle gdzieś sypnie niespodzianką. Wieczorem F1 i pora odkuć się w NBA.

Strasznie szkoda Napoli że prowadząc 2:0 dali dupyy :;/:

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Poleciał singiel na Boston (-6) po kursie 1,70, stawka 10euro ✅
Drugi kuponik może wejść, NBA wrzucę po Bostonie, dziś piękne kursy ????
Powodzenia!!
ps. sportingbet jeszcze nie wystawił nic na F1, jak coś się pojawi to wrzucę co gram

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Na noc na 100% idą single na:
Memphis (-6) @ Charlotte --- Typ 1 Stawka 5 ✅
Dallas @ Cavs (-2,5)⛔ + New Orleans (+8) @ Milwaukee ✅ --- Stawka 5⛔
Reszta raczej no bet chyba że za bardzo drobne, ewentualnie napiszę ;)

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Poszło jeszcze:
FC Copenhagen v FC Midtjylland
Granada v Atletico Madrid
Inter v Cagliari
Anderlecht v Kortijk
Stawka: 5e
NBA:
Indiana @ (-5) Knicks 1,666 --- Stawka 10e
Indiana @ Knicks Over 187,5 1,909 --- Stawka 5e
F1:
Rosberg v Perez (1,666) --- Typ 2 (Nico ma problem w wyższych temperaturach, jedzie ze starszym wydechem, dziś wyścig godzinę później niż Qual gdzie Nico zaliczył tragiczny występ, Perez w FP3 wjechał w Pica, Sauber tempo wyścigowe ma bardzo dobre, myślę że Perez może dobić w okolice 10 bo mają zawsze ciekawe strategie)
Maldonaldo (1,727) v Senna --- Typ 1 (Pastor nie przyłożył się wystarczająco co Q3 i mając szanse na 4 miejsce skończył 10, szkoda bo FP3 i Q1 i Q2 potwierdził szybkie tempo, powinien na luzie poradzić sobie z Bruno.
Raikkonen (1,444) v Schumacher --- Typ 1 (Wczoraj w Qual grałem na odwrót ale dziś. Kimi ma szansę zaklepać sobie 3 miejsce w generalce, Lotus lepiej jeździ w wyższych temperaturach, MSC to historia, mój idol ale mimo wszystko choć trzymam za niego kciuki nie widzę jego szans w tym bolidzie z Kimim.
Hamilton (1,444) v Webber --- Typ 1 (Lewis będzie starał się gonić za Sebą, Mark rusza jak rusza(wiem, wiem, oklepane ???? ), wydaje mi się, że będzie pilnował Kimiego i raczej zabezpieczał tyły niż atakował Hamiltona. RB będzie jechał pod Vettela dlatego Mark będzie miał dziś gorszą taktykę.
di Resta(1,615) v Vergne --- Typ 1 Paul troszkę narzekał na swoje FI ale mimo wszystko z Vergnem powinien sobie poradzić, obaj młodzi w Toro Rosso w ogóle mnie nie przekonują, głowny problem di Resty polegał na nie możliwości odpowiedniego dogrzania opon, dziś ma być cieplej wieć może być lepiej.
Cały czas myślę nad graniem przeciwko Alonso, Lotusy są szybkie, Groszek wczoraj pojechał Kapitalnie, Lotus ma dobre tempo, kursy na chłopców z Enstone są bardzo wysokie, muszę jeszcze pomyśleć ???? Powodzenia!!

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Lyon - Reims ✅
Fiorentina - Atalanta ✅
Steaua (-1) - CSS ⛔
CSKA (-1) - Amkar ✅
Stawka 5e ⛔
FC Copenhagen v FC Midtjylland ✅
Granada v Atletico Madrid ✅
Inter v Cagliari ⛔
Anderlecht v Kortijk ✅
Stawka: 5e ⛔
Nie stawiam już na piłkę, nie śmieszą mnie wałki takie jak na Interze czy przy meczu Steauy. Ostatnimi czasy trafić kombosa graniczy z cudem dlatego dziękuję i zostanę tylko przy oglądaniu, szkoda kasy...
Rosberg v Perez (1,666) --- Typ 2 ✅ (Nico ma problem w wyższych temperaturach, jedzie ze starszym wydechem, dziś wyścig godzinę później niż Qual gdzie Nico zaliczył tragiczny występ, Perez w FP3 wjechał w Pica, Sauber tempo wyścigowe ma bardzo dobre, myślę że Perez może dobić w okolice 10 bo mają zawsze ciekawe strategie)
Maldonaldo (1,727) v Senna --- Typ 1 ✅ (Pastor nie przyłożył się wystarczająco co Q3 i mając szanse na 4 miejsce skończył 10, szkoda bo FP3 i Q1 i Q2 potwierdził szybkie tempo, powinien na luzie poradzić sobie z Bruno.
Raikkonen (1,444) v Schumacher --- Typ 1 ✅(Wczoraj w Qual grałem na odwrót ale dziś. Kimi ma szansę zaklepać sobie 3 miejsce w generalce, Lotus lepiej jeździ w wyższych temperaturach, MSC to historia, mój idol ale mimo wszystko choć trzymam za niego kciuki nie widzę jego szans w tym bolidzie z Kimim.
Hamilton (1,444) v Webber --- Typ 1 ✅ (Lewis będzie starał się gonić za Sebą, Mark rusza jak rusza(wiem, wiem, oklepane ), wydaje mi się, że będzie pilnował Kimiego i raczej zabezpieczał tyły niż atakował Hamiltona. RB będzie jechał pod Vettela dlatego Mark będzie miał dziś gorszą taktykę.
di Resta(1,615) v Vergne --- Typ 1 ✅ Paul troszkę narzekał na swoje FI ale mimo wszystko z Vergnem powinien sobie poradzić, obaj młodzi w Toro Rosso w ogóle mnie nie przekonują, głowny problem di Resty polegał na nie możliwości odpowiedniego dogrzania opon, dziś ma być cieplej wieć może być lepiej.
F1 skuteczność 6/6 cały weekend 7/8, Brazylia zapowiada się arcy ciekawie ????
Indiana @ (-5) Knicks 1,666 --- Stawka 10e ✅
Indiana @ Knicks Over 187,5 1,909 --- Stawka 5e ⛔
Na noc NBA:
Portland + Boston (-4) + LAL (-5) + Oklahoma (-6) stawka 2
Nets (-3,5) stawka 10

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Wczoraj nie było okazji nic wrzucić bo uczelnia zajęła cały dzień.
Dwa dni wyszedłem na równe 0, niedziela wieczór delikatna wtopa, wczoraj plus ale scykorzyłem grac grubiej a było co ????
Na LM tylko jeden typek mi się podoba i kurs całkiem fajny
Galatasaray - Manchester Over 2,5 --- Kurs 1,65
Wiadomo MU bez czołowych graczy ale ławka będzie chciała się pokazać, ławka MU to nie ławka polskiego klubu więc dziwi mnie ten kurs, Galata MUSI wygrać i strzelać, robimy hajs!
Później coś na NBA zarzucę chociaż dziś tylko 3 spotkania

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Galatasaray - Manchester Over 2,5 --- Kurs 1,65 ⛔
Wybitnie mi nie wchodzi piłka...

dziś:
Porto (-1) 1,40 ✅
Arsenal (-1) 1,85 ✅
stawka 10e ✅

Milan DNB 1,75 ✅
Schalke (-1) 2,05 ⛔
stawka 5e ⛔

Dziś 14 spotkań z NBA, kilka wysokich kursów, wrzucę coś koło 8, wczoraj NBA odpuściłem, dziś powalczę ????

bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Alonso - Grosjean 2 2,10 Sportingbet
Alonso może i walczy o tytuł ale jeżeli nie będzie cudu w postaci obwitego deszczu to już w Kwalifikacjach się pożegna z marzeniami o 3 tytule. Romain w FP3 w symulacji szybki, nie całe 0,2 za Buttonem, Alonso w szybkim kółku miał po 2 sektorze około 0,3 straty, Grosjean miał udane kwalifikacje w USA i tu też powinien powalczyć, Ferrari nie ma zbyt wielu atutów, poza tym Kimi ma być cofnięty za silnik więc Lotus postawi na pewno na Romka ażeby zrobił wynik.
Gdybym miał coś jeszcze wybrać to:
Massa - Hulkenberg - 1 (Felipe w domu, jest szybki przez cały weekend)
Button - Webber - 1 (Jenson poszedł z grubej rury z FP3, McLaren faworytem weekendu, Marka powinien łyknąć na luzie)
Maldonado v di Resta - 2 (Force India całe weekend szybkie dlatego ten kurs na Paula trochę z kosmosu...)
Słabo stoje z czasem ostatnio, kopaną w sumie odpuszczam, zagrałem tylko Boro z Championship i Wolfsburg, po LM mogą być zmęczeni a i bez tego mi nic nie wchodzi z piłki ostatnio ????

Do góry Bottom