Odświeżam temat :grin:
Wcześniej służył on do różnego rodzaju testów. Tym razem będzie prowadzony w konkretnym celu i w takiej też formie.
Ostatnie trzy i pół miesiąca poświęciłem na
sprawdzenie siebie w typowaniu tego, co ogarniam najlepiej, a są to czołowe ligi europejskie (głównie Primera Division,
Premier League,
Bundesliga,
Ligue 1,
Serie A) + europejskie puchary + mecze
międzynarodowe. Ciężki kawałek chleba tym bardziej, że trudne założenia, inspirowane systemem (sposobem typowania, jak zwał tak zwał) "high adrenaline" oraz myślą, że "w tym sporcie nie ma rzeczy niemożliwych. Co prawda nie gram tak dużych kursów, jakie zakłada HA (w każdym razie rzadko), ale nie schodzę poniżej @2.0, średnia zakręci się około 2.80 pewnie. Testy, grane za prawdziwe, aczkolwiek małe pieniądze (1j = 5zł), przyniosły rezultaty więcej niż zadowalające. Mniejsza o to ile jednostek ugrałem, ale udało się w tym czasie co najminiej podwoić budżet, dzięki czemu od dziś 1j=10zł.
Jestem świadom tego, że granie takich rozgrywek, jakie gram, może w bardzo szybkim tempie zniwelować budżet do zera. Postaram się jednak tej przykrej sytuacji uniknąć, mając jednocześnie nadzieję, że świadomość sytuacji "ktoś na to patrzy, a może i pobiera" pomoże mi w jeszcze lepszej selekcji typów. Tych będzie sporo, bo np. w marcu puściłem 129 kuponów.
Rynki, na których się poruszam to 1X2 (głównie X), podwójna szansa, o/u, handicapy. Analiz nie będzie, gdyż zwykle są tak krótkie, że wstyd mi by było, gdyby przeczytał je elopeja (choć czytałem, że zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach)
Mówiąc poważnie często interesuje mnie tylko kurs i forma+potencjał drużyn, no i jakieś ich tam cele. Szeroki zakres buków, będą również takie, w których nie mogą grać mieszkańcy Polski. Stawkowanie w jednostkach, od 1 do 5 (głównie jednak 2-3j/kupon). Single, od święta duble.
Miało być krótko, a wyszła niemal elopeja, tfu epopeja
Więcej nie będę się udzielał, będą tylko suche typy.
Dwa na dziś i od razu oferta wykorzystana na maxa :razz:
1# Manchester Utd - Bayern
Man Utd +1 AH @2.21 188bet
2j
2# Barcelona - Atletico
X @4.45 unibet
1j
i od razu wyjaśnienie, bo widzę, że kursy na MU - Bayern pospadały. Ja zagrałem to 2 dni temu.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych