>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna by Typer1995

T 0

typer1995

Użytkownik
Witam wszystkich :cool:
Z racji tego, że ostatnimi czasy dobrze idzie mi typowanie/obstawianie piłki nożnej, szczególnie ekstraklasy, postanowiłem założyć temat, w którym będę dzielił się z Wami moimi typami. Mam nadzieję, że przyniosą wam one troszkę zysku ;)
Na dzisiejszy dzień wybrałem jeden z trzech meczy ekstraklasy, na który postawię. Są to derby Krakowa, Wisła podejmuje Cracovię.
W dzisiejszym meczu wszystko przemawia na korzyść gospodarzy.
Wisła Kraków przegrała ostatni mecz u siebie 27 sierpnia, kiedy to była w totalnym dołku i przegrywała wszystko jak leci. Gdy już złapała wiatr w żagle, wiślacy u siebie punktowali każdego jak leci (oprócz remisu z Legią, 0-0, kiedy to i tak mimo wszystko byli stroną przeważającą).
Wisła w ostatnich pięciu spotkaniach przegrała w Pucharze Polski z Lechem oraz na wyjeździe z Pogonią. Jednak te mecze Wisła zaczęła w składzie mocno osłabionym, grając rezerwami (których nota bene wiślacy nie mają).
Cracovia z kolei jest w dołku, w jakim Wisła znajdowała się jeszcze na początku sezonu i nie sądzę, że by z tego dołka miała się wygrzebać dzisiaj, grając bardzo trudny mecz z rywalem zza miedzy, w dodatku nie u siebie.
Oczywiście- to są derby, jednak ma to znaczenie tylko mentalne, tj. obie jedenastki będą gryźć trawę, ale umiejętnościami czysto piłkarskimi i formą Wisła przerasta Cracovię o głowę, dlatego proponuję tu czystą 1, szczególnie za taki kurs. ;)
10.12.2016
20:30 Wisła Kraków - Cracovia Kraków 1 kurs 2.20 [bet365]
Stawka: 100 zł
-----

T 0

typer1995

Użytkownik
Niestety, Cracovia ugrała jednak remis. Gola strzelił zawodnik, którego na boisku być nie powinno, bo powinien chwilę wcześniej wylecieć za faul. Trudno.
Lech Poznań - Korona Kielce. 1 do przerwy / 1 w całym meczu kurs 2.2 [bet365]
Stawka: 50 zł
Lech Poznań - Korona Kielce 1 kurs 1.44 [bet365]
Stawka: 100 zł

Do góry Bottom