>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka Nożna by R O B I N H O

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Dubelek zagrany już w piątek ale mimo wszystko wrzucam,może ktoś skorzysta z typu na Real-Rayo:
⚽Sevilla vs Deportivo-Sevilla Powyżej 1,5 kurs:1,50✅
⚽Real Madryt vs Rayo-Powyżej 3,5 kurs:1,65
Myślę,że cztery bramki w derbach Madrytu są jak najbardziej możliwe.Real na Santiago to nie ta sama drużyna co na wyjazdach i w meczach przed własną publicznością grają lepiej,a co najważniejsze skuteczniej.W tym sezonie sami potrafili wpakować już minimum cztery bramki drużyną tj.Deportivo,Zaragoza,Bilbao,Sociedad,Celta,Getafe czy Sevilla.Głodny zdobywania goli i bicia rekordów jest Cristiano Ronaldo,który jutro sam powinien postarać się o dwie,a może nawet trzy bramki.Rayo natomiast na wyjazdach traciło już sporo goli w tym sezonie.Cztery z Atletico,sześć z Valladolid czy cztery z Sociedad.Nie są na pewno zespołem,który przyjedzie na stadion Realu się zamurować i czekać na jakieś kontry.Gdy będzie trzeba otworzą się i zaatakują,a jednego gola powinni ustrzelić.Mają ludzi w swoich szeregach którzy mogą to zadanie wykonać.Piti do tej pory dziesięć goli,Leo Baptistao siedem.Zapowiada się więc ciekawe spotkanie i liczę na dużo bramek.Warto odnotować jeszcze iż poprzednie pięć spotkań na Bernabeu kończyło się minimum czterema golami,a w ostatnim rozegranym padło ich aż osiem.
Łączny kurs:2,47
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:247zł
Bukmacher:WilliamHill

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Valladolid vs Atletico Madryt BTS kurs:1,91

Valladolid potrafi grać dobrą piłkę,a Atletico chyba przeżywa teraz kryzys formy.Wydaje mi się,że obie drużyny są w stanie strzelić tutaj gola,a mecz będzie stał na wyrównanym poziomie.W obu ekipach ma też kto te bramki zdobywać.U gospodarzy Oscar(9 goli),Manucho(6 goli) i u gości Falcao(19 goli).

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:190zł

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Dubelek zagrany już w piątek ale mimo wszystko wrzucam,może ktoś skorzysta z typu na Real-Rayo:

⚽Sevilla vs Deportivo-Sevilla Powyżej 1,5 kurs:1,50✅

⚽Real Madryt vs Rayo-Powyżej 3,5 kurs:1,65

Myślę,że cztery bramki w derbach Madrytu są jak najbardziej możliwe.Real na Santiago to nie ta sama drużyna co na wyjazdach i w meczach przed własną publicznością grają lepiej,a co najważniejsze skuteczniej.W tym sezonie sami potrafili wpakować już minimum cztery bramki drużyną tj.Deportivo,Zaragoza,Bilbao,Sociedad,Celta,Getafe czy Sevilla.Głodny zdobywania goli i bicia rekordów jest Cristiano Ronaldo,który jutro sam powinien postarać się o dwie,a może nawet trzy bramki.Rayo natomiast na wyjazdach traciło już sporo goli w tym sezonie.Cztery z Atletico,sześć z Valladolid czy cztery z Sociedad.Nie są na pewno zespołem,który przyjedzie na stadion Realu się zamurować i czekać na jakieś kontry.Gdy będzie trzeba otworzą się i zaatakują,a jednego gola powinni ustrzelić.Mają ludzi w swoich szeregach którzy mogą to zadanie wykonać.Piti do tej pory dziesięć goli,Leo Baptistao siedem.Zapowiada się więc ciekawe spotkanie i liczę na dużo bramek.Warto odnotować jeszcze iż poprzednie pięć spotkań na Bernabeu kończyło się minimum czterema golami,a w ostatnim rozegranym padło ich aż osiem.

Łączny kurs:2,47
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:247zł

⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Valladolid vs Atletico Madryt BTS kurs:1,91

Valladolid potrafi grać dobrą piłkę,a Atletico chyba przeżywa teraz kryzys formy.Wydaje mi się,że obie drużyny są w stanie strzelić tutaj gola,a mecz będzie stał na wyrównanym poziomie.W obu ekipach ma też kto te bramki zdobywać.U gospodarzy Oscar(9 goli),Manucho(6 goli) i u gości Falcao(19 goli).

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:190zł

⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Barcelona vs Real Madryt-Awans:Real Madryt kurs:2,75✅
Moim zdaniem kurs w okolicach trzech na awans królewskich to value i warto spróbować.W pierwszym meczu na Santiago Bernabeu byli drużyną lepszą i potrafili stworzyć wiele dogodnych sytuacji pod bramką Pinto.Barca zagra u siebie ale ostatnie mecze im już tak nie wychodzą jak na początku sezonu.Bolesne 2:0 na wyjeździe z Milanem w LM i wygrana zaledwie jednym golem w rozgrywkach ligowych przeciwko Sevilli.Sądze,że ekipa z Madrytu więcej sił rzuci na to spotkanie niż to które odbędzie się cztery dni później.Po pierwsze dlatego,że Puchar Króla jest jeszcze w ich zasięgu,w przeciwieństwie do ligi,a po drugie to iż już za tydzień zagrają rewanżowy pojedynek w LM z Manchesterem United na Old Trafford.Myślę,że przewagą Realu może być też aspekt mentalny.Barca kolejny mecz będzie rozgrywała na tak zwanym autopilocie,a ich rywale będą mieli solidne wsparcie w postaci ich wybitnego trenera Mourinho.Wiadomo,że w ekipie gospodarzy znajdują się genialni zawodnicy jednak gdy gra się bez swojego głównego trenera jest znacznie trudniej.
Stawka:50zł Ewentualna wygrana:137,50zł✅

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Everton vs Oldham-Oldham(+3) kurs:1,62✅
Gospodarze w miarę optymalnym zestawieniu ale bez swojego asa czyli Fellainiego.Everton gra u siebie lecz nie zachwyca ostatnimi czasy.Z ostatnich czterech spotkań nie wygrali ani jednego,a przy dobrej formie Oldham(trzy wygrane z rzędu w lidze) nie wydaje mi się aby była to dla nich łatwa przeprawa.Ekipa The Toffies jest faworytem jednak nie widzi mi się tu jakiś pogrom,a według mnie są nawet szansę na niespodziankę i awans gości.Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 2:2 i nie przewiduje aby Everton znajdujący się ewidentnie w słabszej dyspozycji potrafił dziś wygrać przewagą aż trzech bramek.Kurs całkiem całkiem więc spróbować można.Powodzenia.

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:162zł✅

Bukmacher:Tobet

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Śląsk vs Flota-Powyżej 1,5 kurs:1,30✅
⚽Zagłębie Lubin vs Ruch Chorzów |1| kurs:1,70⛔

Co do pierwszego meczu czyli Śląsk vs Flota jestem przekonany,że goście tanio skóry nie sprzedadzą i będą chcieli zdobyć jakiegoś gola w dzisiejszym spotkaniu co zresztą zapowiada przed spotkaniem ich trener.Drużyna ze Świnoujścia to lider i zarazem rewelacja sezonu zaplecza ekstraklasy.Potrafią grać do przodu i co za tym idzie zdobywać golę.Śląsk gra u siebie i jest faworytem,a bramki ma kto strzelać.Przed własną publicznością powinni pokazać się z jak najlepszej strony i wypracować dobrą zaliczkę przed spotkaniem rewanżowym.Jest Diaz,jest w znakomitej formie Sobota,więc powinno być dobrze.W drugim meczu czyli Zagłębie vs Ruch sytuacja jest prosta.Gospodarze w praktycznie podstawowym zestawieniu,goście osłabieni.Zagłębie pokazało się z dobrej strony wygrywając 3:0 z Pogonią Szczecin w pierwszej kolejce,a goście skompromitowali się na własnym obiekcie dostając czwórkę od Lecha.Każdy inny wynik niż zwycięstwo Lubinian będzie w tym spotkaniu dużą niespodzianką.
Łączny kurs:2,21
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:221zł⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Boro vs Chelsea-BTS kurs:1,65⛔:;/:

Londyńczycy muszą,gospodarze zaś mogą.Liczę tutaj na bramki z obu stron.Boro strzelało gola w każdym z ostatnich dwudziestu jeden spotkaniach na własnym obiekcie.Mimo tego iż goście są faworytem nie jestem w pełni przekonany do ich zwycięstwa w dzisiejszym meczu.Obrońcy drużyny Beniteza często w ostatnim czasie popełniali wręcz szkolne błędy i przez to Petr Cech mógł zachować czyste konto w tylko dwóch z dziewięciu ostatnich występów.Strzelać ma jednak kto.Są Hazard,Ba,Lampard czy też Mata.Handicap własnego stadionu po stronie Boro,a drużyna ta nie będzie miała przed własnymi kibicami nic do stracenia.Benitez wyciąga błędy i daje najlepszą pakę ale co z tego skoro najlepsi gracze The Blues potrafili nie dawno męczyć się ze Spartą Praga.Kurs 1,40 na win Chelsea to trochę za mało.Ja próbuję BTS po trochę lepszym kursiwie:]

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:165zł⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Boro vs Chelsea-Awans:Boro kurs:5,50⛔
Duże value.Chelsea w okrojonym składzie bez wielu najlepszych piłkarzy.Do tego grają na wyjeździe,a drużyna gospodarzy to nie zespół z piątej ligi i powinien to dziś skrzętnie wykorzystać.Warto,polecam.
Stawka:40zł Ewentualna wygrana:220zł⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Marzec:
⚽Man Utd vs Norwich-Poniżej 3,5 kurs:1,60⛔????
⚽Wigan vs Liverpool-Poniżej 3,5 kurs:1,36⛔

Stawka:50zł Ewentualna wygrana:108zł⛔
⚽Swansea vs Newcastle |X| kurs:3,30⛔????
Stawka:20zł Ewentualna wygrana:66zł⛔
⚽Stoke vs West Ham-BTS kurs:1,95⛔

Stawka:50zł Ewentualna wygrana:97,50zł⛔
⚽Southampton vs QPR-BTS kurs:1,70✅
⚽Sunderland vs Fulham |1|DNB kurs:1,61---Zwrot

Stawka:50zł Ewentualna wygrana:136zł---&gt;85zł✅
⚽Real vs Barca-BTS kurs:1,40✅
⚽Legia vs Bełchatów |1| kurs:1,30⛔????
Łączny kurs:1,82
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:182zł⛔
⚽Tottenham vs Arsenal BTS kurs:1,53✅
⚽Villa vs City |2| kurs:1,50✅

Łączny kurs:2,29

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:229,50zł✅

⚽Malaga vs Atletico-Bramka między minutami 1-15?Nie kurs:1,33✅
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:133zł✅

⚽Korona vs Śląsk BTS kurs:1,82✅

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:182zł✅
Bukmacher:Bet365

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽United vs Real-Bramka w minutach 1-15?Nie kurs:1,40✅

Tutaj nie spodziewam się szturmu bramki przeciwnika ze strony jednych czy drugich.Pierwsze piętnaście minut obie ekipy powinny skupić się na tym aby nie popełnić głupiego błędu,który mógłby pokrzyżować plany w perspektywie awansu do dalszej rundy rozgrywek.Możliwe,że w pierwszym kwadransie będą jakieś próby strzałów czy też akcji kombinacyjnych jednak nie zapominajmy o tym jakich fachowców w defensywie posiadają obie ekipy i to powinno wystarczyć aby w pierwszych piętnastu minutach obyło się bez gola.Jeżeli Ronaldo czy RvP nie zdołają szybko strzelić bramki to nie wpłynie to jakoś bardzo na założenia przedmeczowe The Special One czy też Sir Alexa.

Stawka:100zł Ewentualna wygrana:140zł✅

⚽Bristol City vs Brighton-Obie Strzelą?Nie kurs:2,10✅

Tutaj zamierzam wykorzystać dobry kurs wystawiony na to zdarzenie przez bukmachera.Kurs powyżej dwóch jest raczej w tym przypadku trochę dziwną rzeczą.Jeżeli patrzeć na historię ostatnich jedenastu spotkań H2H pomiędzy obiema drużynami to zobaczymy iż na ostatnie jedenaście takich potyczek w tylko dwóch padł wynik BTS.Dodając fakt mówiący o 6/6 bezpośrednich meczy bez BTS&#39;u gdy gospodarzem była drużyna Bristol City uważam,że warto spróbować.
Stawka:50zł Ewentualna wygrana:105zł✅

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Juventus vs Celtic-BTS?Nie kurs:1,73✅

Ja osobiście z graniem jakiegokolwiek z dzisiejszych dwóch spotkań wstrzymam się do momentu podania oficjalnych składów.Po głowie chodzi mi szczególnie typ na brak BTS&#39;u w meczu Juventus vs Celtic.W pierwszej potyczce Juve odprawiło graczy z Glasgow 0:3 i praktycznie pożegnało ich z obecną edycją LM.Roztwonienie takiej zaliczki jest praktycznie niemożliwe dla tak doświadczonej ekipy jak ta z Turynu.Nie wydaje mi się aby dziś było inaczej.Powinni zatem pokonać Szkotów na własnym obiekcie,przed własną publicznością przypieczętowując awans do ćwierćfinału.Zwycięstwo w LM=$ i nie ma tu mowy o odpuszczaniu.Gospodarze mają sporo lepszych grajków w porównaniu do ekipy z Glasgow,a jeżeli Celtic nie był w stanie zdobyć gola na własnym podwórku,ciężko będzie im coś ukłuć w meczu wyjazdowym.Celtic u siebie,a na wyjeździe to nie to samo.Chęć godnego pożegnania się z tymi prestiżowymi rozgrywkami jakoś za bardzo do mnie nie przemawia.Chcieli strzelić zapewne już w pierwszym bezpośrednim starciu,a jak to się skończyło wszyscy wiemy.Jedyne co może moim zdaniem przeszkodzić w realizacji tego typu to wyjście rezerwowym składem drużyny Conte,a to raczej jest mało prawdopodobne, jednak warto tak jak wspomniałem zaczekać aby mieć 100% pewność tego czy warto zagrać takie zdarzenie.
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:173zł✅

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Anżi vs Newcastle-Awans Anżi kurs:1,50
⚽Benfica vs Bordeaux-Awans Benfica kurs:1,40

Łączny kurs:2,10

Na początek taki dubelek.Anżi to zespół w tej chwili zdecydowanie silniejszy niż ekipa Newcastle.Gospodarze zbudowali swój skład po to by głównie zaistnieć w Europie,goście natomiast gdy im nie szło w rozgrywkach ligowych hurtowo zakupili piłkarzy z Francji,którzy mają zapewnić pewne utrzymanie i walkę o wyższe cele w przyszłym sezonie.Anglicy ledwo co w poprzedniej rundzie uporali się z o wiele słabszą niż drużyna z Machaczkały ekipą Metalista Charków,Anżi natomiast pewnie rozprawiła się z Hannoverem.Newcastle nie powinno rzucić wszystkich sił na ten dwumecz co pokazuje choćby kadra na spotkanie w Rosji.Gospodarze zapewne wystąpią w składzie najsilniejszym jakim mogą i już dziś powinni wypracować dobrą zaliczkę przed meczem rewanżowym.Co do drugiego starcia.Benfica pokazała w tym sezonie,w rozgrywkach europejskich dużo większą jakość niż drużyna Bordeaux.Zrobili bardzo dobre wrażenie szczególnie w meczu z Barceloną na Camp Nou.Ktoś może powiedzieć,że porządna gra przeciwko rezerwowym Dumy Katalonii to nic wielkiego jednak nie wydaje mi się aby taki poziom przeciwko zmiennikom Barcy umiała zaprezentować ekipa Francuska.Ekipa Bordeaux miała już sporo szczęścia w dwumeczu z Dynamem Kijów i to drużyna Ukraińska powinna być dziś rywalem Portugalczyków.Dynamo w meczu u siebie potrafiło obnażyć słabe strony Francuzów ale zabrakło skuteczności.Bordeaux ma problem ze zdobywaniem bramek co również nie rokuje dobrze przed rywalizacją z Benficą.Grają ustawieniem z trzema środkowymi defensorami i dwoma wahadłowymi pomocnikami którzy asekurują boczne sektory boiska.Zespół Portugalski powinien umieć wykorzystać nadarzające się okazje na rajdy bocznymi strefami,a ponadto zepchnąć ekipę z Francji pod ich pole karne.Podsumowując.Patrząc na grę Bordeaux i Newcastle do tej pory w rozgrywkach LE można odnieść wrażenie,że obie drużyny się męczą i nie dadzą rady przebrnąć kolejnych przeszkód.Ako powyżej dwóch,więc śmiało można grać.

Stawka:50zł Ewentualna wygrana:105zł

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik

⚽Tottenham vs Inter BTS kurs:1,80⛔

Krótko.Tottenham ze swoimi prawie wszystkimi najlepszymi graczami od 1min.,Inter nie w optymalnym zestawieniu ale z Cassano na szpicy.Ostatnie mecze kogutów były dla nich bardzo udane jednak na 100% mnie nie przekonują w kontekście całokształtu gry.Co najważniejsze.Dziś gospodarze bez bardzo dobrze spisującego się na środku obrony Dawsona co według mnie jest swego rodzaju osłabieniem.W jego miejsce ujrzymy doświadczonego Gallasa,który nie wiadomo czy będzie umiał grać tak pewnie jak wspomniany wcześniej Dawson.Taki obrót spraw może pomóc gościom w strzeleniu choć jednego gola.O bramkę ze strony Tottenhamu jestem dość spokojny.Jest niesamowity ostatnimi czasy Bale i wrócił głodny gry po kontuzji Defoe.Wreszcie Koguty będą miały napastnika pierwszej klasy na boisku,bo na grę Adebayora znajdującego się ewidentnie pod formą aż żal było patrzeć.Warto podkreślić też,że na cztery mecze w tej edycji LE na White Hart Lane, trzy z nich kończyło się pokryciem typu BTS(Z Mariborem,Panathinaikosem i Lyonem).
Stawka:50zł Ewentualna wygrana:90zł⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Reading vs Aston Villa BTS kurs:1,65✅

Cóż tu dużo pisać.Obie ekipy chcą utrzymać się w Premier League.Ważny mecz dla jednych i drugich.Wydaje mi się,że remis nie będzie urządzał tu jednych ani drugich.W ekipie gospodarzy jest bramkostrzelny Le Fondre,u gości mający jeszcze więcej zdobytych bramek w tym sezonie Benteke.W meczu z City AV pokazała się z niezłej strony.Przy odrobinie szczęścia mogli zdobyć bramkę,a mógł to uczynić wspomniany wcześniej Belg.Reading przegrało 3:1 z Evertonem co nie jest czymś nadzwyczajnie dziwnym.U siebie są jednak lepsi i powinni postarać się o strzelenie choć jednego gola.Warto wspomnieć też że AV zanotowała wynik BTS w ostatnich 10 z 11 meczy wyjazdowych.
⚽QPR vs Sunderland-Bramka w minutach 1-15?Nie kurs:1,33✅

Drugi typ to zakład na bramkę w pierwszym kwadransie.Wydaje mi się to mało prawdopodobne bo dla QPR jest to bardzo ważne spotkanie w kontekście utrzymania,a ich celem jest przede wszystkim nie stracić gola.Bramka dla Sunderlandu w pierwszych 15min. byłaby ogromnym ciosem dla ekipy Rangersów.Mało prawdopodobne jest też to,że gospodarzą uda się pokonać Simona Mignoleta w tym fragmencie gry.QPR nie ma w swoim składzie super strzelców,a obrona czarnych kotów jest bardzo dobrze zorganizowana.
Łączny kurs:2,20
Stawka:42zł Ewentualna wygrana:92zł✅

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Man City vs Barnsley-BTS?Nie kurs:1,67✅
Kurs na awans The Citizens do półfinału rozgrywek FA CUP czy też zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu to po prostu śmiech.Ja uderzam więc w brak BTS&#39;u.Costel Pantilimon w dotychczasowych wszystkich meczach w tych rozgrywkach nie puścił ani jednego gola i nie zanosi się aby dziś było inaczej.Dzisiejszym rywalem Manchesteru będzie broniąca się przed spadkiem z Championship drużyna Barnsley.Z tego można wywnioskować prostą rzecz.Priorytet to utrzymanie w swojej lidze,a wizyta na Etihad Stadium powinna być tylko obowiązkiem,bo równać się z mistrzem Anglii w dodatku poza swoim boiskiem raczej nie mogą.Ciekawą rzeczą będzie na pewno to iż od 1min. w ekipie gości na boisku będzie można zobaczyć naszego rodaka Tomasza Cywkę.MC ostatnio z AV nie zachwyciło jednak wcześniej zagrało bardzo dobre zawody ogrywając u siebie Chelsea.Dziś nawet nie obecność Kuna Aguero i Jacka Rodwella nie powinna przeszkodzić gospodarzą w awansie do półfinału.Puchar Anglii to już praktycznie ostatnie możliwe trofeum do zdobycia w tym sezonie i nie wyobrażam sobie by dziś drużyna z dołu tabeli Championship była w stanie zdobyć choć jednego gola na Etihad.Kurs całkiem fajny,polecam.
Stawka:100zł Ewentualna wygrana:167zł✅

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Pogoń vs Piast-Bramka w minutach 1-15?Nie kurs:1,30✅
⚽Górnik vs Lech-Powyżej 1,5 kurs:1,50⛔

Króciutko.W Szczecinie mega ciężkie warunki,w dodatku oba zespoły w słabej dyspozycji bez jakichś super strzelców w składach.Co do drugiego meczu to kurs 1,50 na dwa gole to dla mnie trochę za dużo,więc próbuje.Górnik nie zamuruje się tak jak Polonia,a Lech walczy o mistrza i sam może strzelić dwa gole.Hamalainen,Ślusarski,Tonev czy Teodorczyk powinni zapewnić w tym spotkaniu bramki.
Łączny kurs:1,95
Stawka:50zł Ewentualna wygrana:97,50zł⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Man Utd vs Chelsea Londyn BTS kurs:1,53✅
W tym meczu nie wydaje mi się aby sprawa była tak bardzo oczywista choć faworytem nie wątpliwie jest drużyna czerwonych diabłów.Ja ze swojej strony proponuję typ BTS.Ostatnie 9 z 10 bezpośrednich spotkań tych zespołów pokrywało ten typ.Chelsea gra poniżej oczekiwań,formy nie widać jednak z United nigdy tragicznych występów nie odnotowywali.Strzelać ma u nich kto(Ba,Mata,Lampard,Hazard),a nie wierzę w to aby Benitez i dziś wystawił tak okrojony skład jak na mecz poprzedniej rundy z Boro.United u siebie w tym sezonie gra bardzo dobrze i ciężko znaleźć w ostatnim czasie jakieś słabe strony,a zawodnicy ofensywni tacy jak RvP,Rooney czy Kagawa zawsze są mega groźni pod bramką rywali.MU może jednak odczuwać lekkie przemęczenie bo ciężkich bojach w LM z Realem i nie wiadomo do końca czy dadzą radę zagrać znowu na tak wysokim poziomie jak ostatnio szczególnie w formacji defensywnej.Goście też mają za sobą męczącą podróż do Rumunii,a ich obrońcą zdarzały się w ostatnim czasie słabsze momenty.Myślę,że mecz rozstrzygnie różnica jednej bramki na korzyść któregoś zespołu jednak obie ekipy będą w stanie odnaleźć drogę do siatki.
⚽Liverpool vs Tottenham BTS kurs:1,65✅
Jak najbardziej popieram typ @pstonicka i również proponuję BTS.W tym spotkaniu ciężko wytypować zdecydowanego faworyta,a myślę że oba zespoły będą miały dziś argumenty na to aby zdobyć po przynajmniej jednej bramce.Zacznę od możliwe że obecnie dwóch najlepszych ofensywnych zawodników w Premier League,Luisa Suareza po stronie gospodarzy i Garetha Bale&#39;a po stronie gości.Pierwszy przewodzi w klasyfikacji strzelców w lidze z 21 trafieniami,a drugi ostatnio porównywany jest do takich zawodników jak Cristiano Ronaldo czy Leo Messi.Może jest to lekka przesada jednak gdy zdobywa się gole od 6-7 występów z rzędu i w pojedynkę wygrywa się się mecze nie jest to już tak bardzo dziwne.Obie drużyny starają się grać piłką,szukają prostopadłych piłek.Liverpool od przybycia do sztabu szkoleniowego Brendana Rodgersa gra na prawdę dużo lepiej niż w poprzednich sezonach i przede wszystkim lepiej wygląda ich gra ofensywna.Na 15 ostatnich spotkań rozgrywanych na Anfield w tylko jednym nie potrafili zdobyć gola.O zespole Tottenhamu można napisać podobnie choć nie zmieniło się to tak bardzo_Ostatnio jednak są w gazie,a na wyjazdach często notują dobre mecze i co najważniejsze ze sporą ilością bramek.Na 11 meczy w aż 8 padały wyniki z 3 lub więcej golami.Szykuję się dobre widowisko,bo oba zespoły mają o co grać.
Łączny kurs:2,52
Stawka:30zł Ewentualna wygrana:75zł✅

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Celta vs Real Madryt |2| kurs:1,44✅
⚽Atletico vs Real Sociedad BTS kurs:1,91⛔

Krótko.Real wreszcie w gazie,świetne mecze przeciwko Barcelonie,awans w LM po wygraniu dwumeczu z Man Utd.Muszą dziś wygrać,bo trzeba gonić Atletico,a strata wynosi tylko dwa punkty.Dziś zapewne szanse dostaną zmiennicy,aby dać odsapnąć tym którzy toczyli trudne boje z wspomnianymi wcześniej przeciwnikami.Obrona Celty wygląda słabo,najlepiej jej słabe strony pokazał ostatni mecz z Sevillą gdzie stracili cztery bramki,a obecność w składzie od 1min. CR7 powinna wystarczyć na wygranie dzisiejszego spotkania przez Real i strzelenie być może przy tym kilku bramek.Drugi mecz Atletico i Real Sociedad zapowiada się bardzo ciekawie.Drużyna gości spisuje się w ostatnim czasie rewelacyjnie i dziś powinni napsuć sporo krwi Atletico.Gospodarze jednak po lekkim kryzysie spisują się już lepiej,a Radamel Falcao i spółka powinni dziś zapolować na kolejne gole.
Łączny kurs:2,76
Stawka:30zł Ewentualna wygrana:82zł⛔

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Barcelona vs Milan-BTS?Nie kurs:1,91✅

Priorytet Barcy na to spotkanie to nie stracić gola.Milan bez Pazziniego.Barca będzie grała w ataku pozycyjnym przez całe spotkanie i możliwe są groźne kontry Rossonerich jednak młodzi gniewni Szary czy Niang mogą nie mieć siły na bieganie przez 90min. w obronie i w ataku,a do gry w defensywie będą zmuszeni.Wydaje mi się,że obrona gospodarzy da dziś radę,a wraz z kasującym akcje Sergio Busquetsem powinno być w porządku.Nie wierzę aby Tito i Roura nie odrobili należycie pracy domowej i nie wyciągnęli wniosków z meczu z poprzedniego roku w edycji LM z Chelsea gdzie po dwóch kontrach The Blues strzelili dwa gole.Typ więc całkiem realny,a kurs też niezły.
Stawka:22zł Ewentualna wygrana:42zł✅

Do góry Bottom