>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piła z Matim

M 11

mateuszch

Użytkownik
Witam. W temacie głównie najsilniejsze ligi, może coś czasami wjechać z naszej ekstraklasy. Zakładam temat żeby podzielić się typami i podsumowywać sobie to co jakiś czas. Gram na bet-at-home, 1-10j. Jeśli będę dysponował jakimś wolnym czasem to zawsze napisze parę słów odnośnie typów.
West Ham - Tottenham 1,60
RB Leipzig
- Eintracht Frankfurt 1,68
AKO: 2,69
3j
Wygrana: 8.06j
Zysk: +5.06j

Analiza:

Tottenham mimo słabego startu w lidze gra nadal ciekawą piłkę. Szczególnie na papierze jeśli chodzi o domowe pojedynki wygląda to słabo. 0:0 ze Swansea, 1:1 Burnley, 1:2 Chelsea. Ale jak wiemy Koguty grają na Wembley, a tam już w zeszłym roku nie umieli przenieść formy z WHL. W dzisiejszych derbach Londynu stawiam na wygraną Tottenhamu. W ostatnim meczu na Wembley, ekipa gości zamurowała bramkę, poza tym kilkoma świetnymi paradami popisał się Fabiański i Swansea udało się wywieźć punkt. Natomiast dzisiaj nie wyobrażam sobie żeby na własnym obiekcie West Ham zagrał podobnie. Nie daje większych szans Młotom.
Jeszcze krótko na temat drugiego spotkania, które wybrałem. Oglądałem ostatni wyjazdowy mecz Eintrachtu Frankfurt z FC Koln i nie przekonali mnie. Fragmentami pokazywali ciekawy pressing ale poza tym nic więcej. Kevin Prince Boateng niewidoczny. Jeśli gospodarze tamtego spotkania mieli by w ofensywie kogoś o większych umiejętnościach od Cordoby to ciężko ekipie z Frakfurtu byłoby zdobyć jakieś punkty. A co do RB Leipzig to niestety nie zagra Keita ale mimo to jestem spokojny o gospodarzy. Zaczęli ten sezon średnio i dzisiaj będą chcieli wywalczyć 3 pkt.

M 11

mateuszch

Użytkownik
Everton FC
- Bournemouth AFC 1,80
Arsenal FC - West Bromwich Albion under 3,5 1,45
AKO:2,61
2j

Wygrana: 5,22j
Zysk: +3,22j

Pamiętam mecz Arsenalu z West Bromem z zeszłego sezonu. Męczarnia Kanonierów i gol Giroud z główki w ostatnich minutach. West Brom nadal jest solidną paką. Daje under 3,5 żeby się zabezpieczyć jeśli West Brom coś wciśnie i padnie jakieś wymęczone 2:1. Choć stawiam na zacięty mecz bez gradu goli.
Co do Evertonu to nie ma o czym pisać, muszą zacząć zbierać te punkty.

M 11

mateuszch

Użytkownik
Apoel Nikozja - Tottenham Hotspur 1,40
AS Monaco
- FC Porto 1 DNB 1,52
AKO:2,13
3j
Strata:-3j
Analiza:

W pierwszej kolejce LM Tottenham pokonał na Wembley Borussie 3:1. Koguty w tamtym meczu nie byli dużo lepszą drużyna niż ekipa gości (jeśli w ogóle), ale wykorzystywali swoje okazje. W tym meczu zabraknie Dembele, Vertonghena, Alliego, Eriksena, więc straty dość poważne. Stawiam jednak na gości bo mimo to mają ogromną jakość w składzie. Od pierwszych minut zagra Son, Kane czyli strzelcy bramek w ostatnim meczu LM i jeśli zagrają tak jak w 1. kolejce to jestem spokojny o wynik.
Monaco to ekipa, która w zeszłej edycji LM zaszła niezwykle daleko. Wiadomo, że nie ma co porównywać tego sezonu do zeszłego bo stracili wielu piłkarzy natomiast nadal są głównym faworytem do wyjścia ze swojej grupy. FC Porto w pierwszej kolejce przegrało na swoim terenie z Besiktasem i dzisiaj będą chcieli zagrać o pełną pule przez co otworzą się. Liczę na ciekawe widowisko i wygraną ekipy Glika.

Do góry Bottom