>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piętnastka

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Nie wiem czy to było na tym forum ale ten system uważam za ciekawy ( wiadomo że każdy system jest zły jak się źle typuje ale każdy ma jakiś swój sposób ) Oto opis:

Piętnastka

System składa się z 15 etapów i polega na graniu kolejnych kuponów za wygrane z poprzednich. Gramy kursami 2.0. Grę zaczynamy od 2 PLN. Przy każdym etapie przy przegranej mamy zapas z poprzedniego etapu . Natomiast jeśli przegramy dwa razy to cofamy się do etapu z mniejszą stawka gdzie też możemy się raz pomylić.

Przykład:

1 etap
Gramy za 2 PLN; wygrana 4 PLN (z tych 4 PLN odkładamy 2 PLN)

2 etap
Gramy znów za 2 PLN; wygrana 4 PLN (nic nie odkładamy)

3 etap
Gramy za 4 PLN; wygrana 8 PLN (odkładamy 4 PLN)

4 etap
Gramy za 4 PLN; wygrana 8 PLN

5 etap
Gramy za 8 PLN; wygrana 16 PLN (odkładamy 8 PLN)

6 etap
Gramy za 8 PLN; wygrana 16 PLN

7 etap
Gramy za 16 PLN; wygrana 32 PLN (odkładamy 16 PLN)

8 etap
Gramy za 16 PLN; wygrana 32 PLN

9 etap
Gramy za 32 PLN; wygrana 64 (odkładamy 32 PLN)

10 etap
Gramy za 32; wygrana 64 PLN

11 etap
Gramy za 64 PLN; wygrana 128 PLN (odkładamy 64 PLN)

12 etap
Gramy za 64 PLN; wygrana 128 PLN

13 etap
Gramy za 128 PLN; wygrana 256 PLN (odkładamy 128 PLN

14 etap
Gramy za 128 PLN; wygrana 256 PLN

15 etap
Gramy za 256 PLN; wygrana 514 PLN.

Po zsumowaniu otrzymamy 768 PLN (zakładając że zawsze będziemy wygrywać). Nawet jeśli przy każdym kuponie pomylimy się jeden raz ale skończymy system to wygramy min. 514 PLN.

R 0

richi__rich

Użytkownik
Było już! ;-)
Zresztą troche to stare. Aczkolwiek to bardzo ciekawy sposób gry jeśli ktoś ma dobrą skuteczność!

Pozdrawiam i Powodzenia :!:

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Tak to prawda sory nie wiedziałem że już było ???? Ale w tym systemie nie można się zadłużyć ani być pod kreską tak jak jest to możliwe w progresji :p ???? A pozatym jak ma sie dobrą skuteczność to i nie potrzebne są sytsemy bo bez nich można kase trzepać ;):p pzdr

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
15-ka to wogóle jest dla mnie chory system:
a)dlaczego to jest akurat 15-ka,a nie 9-ka, albo 102-ka?
b)co jeśli ktoś trafia średnio co 3 mecz?
c)jakie to niby przynosi zyski 2zł?

Może to zbyt pochopnie wyciagnięte wnioski, ale to mi się za bardzo rzuca w oczy.

R 0

richi__rich

Użytkownik
rycerzx

ja jednak w tym systemie widze pozytywy!

odnośnie pkt. A
a)dlaczego to jest akurat 15-ka,a nie 9-ka, albo 102-ka?
ja właśnie zmodyfikowłem ten system kiedyś &quot;pod siebie&quot; i każdemu też tak proponuje!
musimy zobczyć jaka jest skuteczność naszego typownia i sami wybrać liczbe poziomów i stawke (także kiedy ile odłożymy do naszego banku)

odnośnie pkt. B
b)co jeśli ktoś trafia średnio co 3 mecz?
sory i bez urazy, ale ten system nie jest dla takich osób. jak już pisałem wyżej trzeba mieć dobrą skuteczność typowania aby zaczynać taki sposób gry.

odnośnie pkt. C
c)jakie to niby przynosi zyski 2zł?
wcale nie jeśli masz dobrą skuteczność gry i wystartujesz z większą stawką (a nie dwoma złociszami) to możesz troche ugrać. chociaż nie sądze żeby zyski były bardzo wysokie i w tym wypadku przyznam Tobie racje!

ten system to indywidualna sprawa każdego typera i każdemu bedzie on przynosił określone zyski (jeden przegra wszystko, a drugi bedzie powoli [bo w tym systemie się szybko nie da!] powiększał swój stan konta).

POZDRAWIAM i POWODZENIA :!: ;-)

snap8 12

snap8

Użytkownik
jeżeli zaczynałeś od stawki 2 zł to na piątym etapie jeżeli wtopisz to jesteś 6 zł na plus

pietnaska to fajny system tylko jakoś nie wielu udało się ją przejść na forum juz było kilk-naście prób podołania temu systemowi ale jakoś nikt nie skończył :jezora:

snap8 12

snap8

Użytkownik
kto gra :?: pewnie każdy próbował , ale do tego trzeba wytrwałości, ja czasami gram 15, to wszystko zależy tez od jaiiej stawki zaczynamy jeżeli zaczynasz od wyższych to możesz skończyć szybciej a i tak osiągniesz cel 15 ze stawką 2 zł czyli około 700 zł

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
pamiętajcie, że po wpadce na nieparzystym etapie należy cofnąć się o 2 poziomy,
a po wpadce na parzystym etapie tylko o 1 poziom

Aby zacząć dobrze grać, trzeba trafić pierwsze trzy kupony AKO 2 pod rząd :-?

W 0

wasyl90

Użytkownik
Witam!
Ja zamierzam grać tym systemem za jakieś 2-3 tygodnie tylko ze stawka bazowa u mnie zamiast 2zł będzie 20 lub 50 nie wiem jeszcze dokładnie jak zrobię i może będzie 10 kroków do 12 max bo nie jestem taki wytrwały ostatnio jak grałem to skończyłem na 9 :spokodfhgfh:

fernandito 0

fernandito

Użytkownik
Ja grałem tym systemem około miesiąca jest to system dobry ale dla wytrwałych ponieważ granie małymi stawkami jest monotonne. Ja zacząłem grać za 10 zł i nie odkładałem przez pierwsze trzy kupony( trochę ryzykowne ale opłacalne). Dotrwałem do 8 etapu :mrgreen: trochę zarobiłem ale nie były to oszałamiające sumy. Polecam ten system wszystkim początkującym którzy nie mają dużego budżetu.

samadi 2

samadi

Użytkownik
Mój brat chce zacząć grać tym systemem i poporsił mnie żebym się coś spytał otóż:
1 krok
Gramy za 2 zł wygrana 4 zł odkładamy 2 zł
2 krok
Gramy ponownie za 2 zł wygrana 4 zł nic nie odkładamy
3 krok
Gramy za 4 zł wygrana 8 zł odkładamy do banku 4 zł to jest to zabezpieczenie jeśli wrócimy do tego kroku będziemy mieli za co grać bez wykładania swojej kasy
4 krok
Gramy za 4 zł wygrana 8 zł
I dajmy na to w 4 &quot;kroku&quot; przegramy to cofamy się do 3 czy 2 ,,korku&quot; ?

matiq 1

matiq

Użytkownik
Ja ostatnio w ramach odpoczynku od zakładów postanowiłem sobie grać 5 piętnastek naraz od 2zł,bo normalnie nic nie szlo a stawiac cos trzeba taki nałóg ???? Jak skończę którąś z nich to dam znać. Gram sporo np w weekendy gram w jednej pietnastce po 3-4 etapy (mecze sobota / noc nba i nhl/ niedziela/ nba i nhl ) + puchary i inne sporty. Narazie przedstawie może statystyki:
Rozegranych etapów pierwszych: 19 weszło 8
Rozegranych etapów drugich: 8 weszło 2 (!)
Rozegranych etapów trzecich: 1 weszło 0
Jest kilka w grze ale to nie uwzględniam. Zobaczymy może 1 czy 2 &quot;15&quot; ruszą z kopyta i uda się ukończyć. W każdym razie jak ktoś ma mały stan konta i/lub stawia sobie dla zabawy bardzie to można spróbować.

B 4

bongo84

Użytkownik
15tnastka to fajny system jesli sie ma wysoką skuteczność. Myślę właśnie nad połączeniem systemu z jakimś innym żeby zwiększyć skuteczność

Do góry Bottom