Późno ale na żywo można złapać może około 2. W Toruniu ciężki teren ale wg sobie poradząA co myślicie o meczu Torunia z Katowicami?? Kurs na Katowice 1,75, skład w dużej mierze utrzymany i ponadto dobrze radzili sobie w meczach sparingowych
Nie wątpliwie masz rację jeśli chodzi o aktywność w tym temacie, ale problem wydaje się być zgoła inny. PLH w tym sezonie stała się w dużej mierze nie grywalna. Liga w strukturze Open skutecznie zabiła przynajmniej w moim wypadku grę. Ostatnie 2 lata były bardzo dobre jeśli chodzi stricte o zakłady. Była większa różnica w poziomie, Polacy jako zawodnicy byli strasznie przewidywalni. Teraz przy tylu zagranicznych zawodnikach i wynikach które zaskakują właściwie kolejka w kolejkę dałem sobie spokój. A to co wyprawia Oświęcim i Cracovia woła o pomstę do nieba mówiąc najdelikatniej jak się da. Jedyny plus jaki widzę w tym sezonie to niedoszacowanie Torunia, który konkretnie wziął się w garść po ostatnich latach, no ale to była kwestia początku sezonu póki było zaskoczenie.Kiedyś trochę pisałem (pod innym nickiem) głównie PLH a widzę, że temat świeci pustkami więc spróbuje wnieść trochę świeżości.
Zgadzam się w 50%.Nie wątpliwie masz rację jeśli chodzi o aktywność w tym temacie, ale problem wydaje się być zgoła inny. PLH w tym sezonie stała się w dużej mierze nie grywalna. Liga w strukturze Open skutecznie zabiła przynajmniej w moim wypadku grę. Ostatnie 2 lata były bardzo dobre jeśli chodzi stricte o zakłady. Była większa różnica w poziomie, Polacy jako zawodnicy byli strasznie przewidywalni. Teraz przy tylu zagranicznych zawodnikach i wynikach które zaskakują właściwie kolejka w kolejkę dałem sobie spokój. A to co wyprawia Oświęcim i Cracovia woła o pomstę do nieba mówiąc najdelikatniej jak się da. Jedyny plus jaki widzę w tym sezonie to niedoszacowanie Torunia, który konkretnie wziął się w garść po ostatnich latach.
Tak z ciekawości, wyjaśnisz o co chodzi? Co się zmieniło w PHL? Hokej tak śledzę jednym okiem, ale kiedyś lubiłem oglądać te polską ligę na TVP Sport. Teraz w NHL 21 grałem GKS'em Tychy w Lidze Mistrzów to sobie przypomniałem o polskim hokeju i zajrzałem tu Dzięki z góry za opinie (na temat ligi i tej struktury).Liga w strukturze Open
Zasady się zmieniły. Kiedyś trzeba było holować Polaków i umożliwiać im grę. A że 3/4 nie umie grać w hokeja to była fajnie przewidywalne, gdzie kliku zagranicznych robiło jak chciało naszych. Teraz mamy zamkniętą tabelę bez spadków i każdy klub może robić co im się podoba, ile fabryka dała tyle mogą sobie konktraktować ludzi jak chcą. Cracovia stały numer że ładuje się w pełno zawodników na play offy. Dzisiaj dojdzie do meczu Toruń - Cracovia gdzie na lodzie będzie 30 obcokrajowców.. W momencie jak jeszcze śledziłem polską scene do tej zmiany był bardzo fajny profit zarabiania. Słabe drużyny dostawały na łeb kilkoma bramkami. Była inna hierarchia jak gdyby. Teraz już oprócz kliku wyjątków wcale tej ligi nie gram bo jest to dla mnie za bardzo wyrównana i nie widzę senswonych value betów.Tak z ciekawości, wyjaśnisz o co chodzi? Co się zmieniło w PHL? Hokej tak śledzę jednym okiem, ale kiedyś lubiłem oglądać te polską ligę na TVP Sport. Teraz w NHL 21 grałem GKS'em Tychy w Lidze Mistrzów to sobie przypomniałem o polskim hokeju i zajrzałem tu Dzięki z góry za opinie (na temat ligi i tej struktury).
Nie ma limitów zagranicznych zawodników jak było we wcześniejszych latachTak z ciekawości, wyjaśnisz o co chodzi? Co się zmieniło w PHL? Hokej tak śledzę jednym okiem, ale kiedyś lubiłem oglądać te polską ligę na TVP Sport. Teraz w NHL 21 grałem GKS'em Tychy w Lidze Mistrzów to sobie przypomniałem o polskim hokeju i zajrzałem tu Dzięki z góry za opinie (na temat ligi i tej struktury).