Oczywiście.Czy zna ktoś system dzieki ktoremu mozna by zarobić 50 zl dziennie na zakladach??
Proszę o info.
Kolega edi8 zadał Ci ważne pytanie o procent twojego budżetu na grę. Kwota 10000 zł a 10 zł. robi różnice. Nikt nie poda Ci "pewniaka" bo takiego nie ma ale w zależności od posiadanej kwoty możesz zainteresować się np. systemem Hanka na gola do xx minuty :grin:Ja pisałem poważnie. Pytam z ciekawości. MAM budżet na grę,szukam sposobu.
Jak ktoś wyżej napisał, żę jestem tu długo, i takie pytanie, ale ja tutaj nie bywałem. Teraz chcę zacząć przygodę z bukmacherką
@vardik,Obstawiasz jedno zdarzenie sportowe,
za kwotę dobraną do kursu tak, aby wysokość tej kwoty przemnożona przez wysokość kursu na omawiane zdarzenie, dała w sumie kwotę w wysokości Twojej stawki na to zdarzenie plus 50 zł.
I tak codziennie
Bardzo proste, choć być może posiada jeden mankament.
Trzeba wybrać :grin: odpowiednie zdarzenia sportowe.
Lepszego i bardziej prostego "systemu", nie znam.
Edi,A jeżeli nie trafisz, to zaczyna się zabawa,[...]
graj sobie lotto49 przy takim budżecie, robisz progresje na zysk 5 zl z każdego losowania czyli, 8 liczb x 5 zł zysku z losowania ( losowanie 2 razy dziennie) x30 dni = 2400 zl miesięcznie.kolego edi, mój budżet 100 tys zł. chce z tego wyciagać na czysto zysk ????
Czy zna ktoś system dzieki ktoremu mozna by zarobić 50 zl dziennie na zakladach??
Proszę o info.
kolego edi, mój budżet 100 tys zł. chce z tego wyciagać na czysto zysk ????
StraszakSam nie jestem leniwy. Ale mam pracę, nie siedzę na forum cały czas. Pozatym przeglądałem tylko posty o ruletce i o systemach. Heh, poczytam o tej lotto. Ale 100k aby zarobić 50 zł troszkę duże ryzyko...