>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pewniaki? To już przeszłość...

T 10

tevezz

Użytkownik
Od dłuższego czasu jestem związany z piłką nożną i próbuje zarabiać dzięki temu &quot;okradając&quot; bukmacherów. Problem w tym, że to częściej oni okradają mnie... Pewnie na tym forum nie jestem jedyny. Poziom piłki w czołowych ligach europejskich wyrównał się na tyle, że dosłownie każdy jest w stanie wygrać z każdym i powoli przestają mieć znaczenie mecze u siebie, mecze wyjazdowe etc. Przykłady last minute - Man City - Sunderland 3-3, kurs na City 1.22, grając np. za 1000 PLN przed meczem wydawał się pewnym zarobkiem 220PLN. Rozczarowanie. City w tym sezonie w lidze wygrało u siebie wszystkie spotkania, nie tracąc punktu, ostatnie 7 spotkań przeciwko Sunderlandowi 7 zwycięstw u siebie. City odpadło z pucharów europejskich więc została im tylko walka o pierwsze od 1968 roku mistrzostwo Anglii. Kombinując na wszelkie sposoby chyba nikt przed meczem nie odważyłby się zainwestować choćby 2zł w Sunderland lub remis. Co weekend praktycznie w każdej lidze zdarzają się podobne wyniki, których żaden z nas nie jest w stanie przewidzieć i zostajemy brutalnie obrabowani przez buki ???? Ameryki pewnie nie odkryłem, ale mam nadzieje, że tym tekstem dam do myślenia choćby jednej osobie czy warto grać &quot;pewniaki&quot; za duża kasę. Pozdrawiam

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Od dłuższego czasu jestem związany z piłką nożną i próbuje zarabiać dzięki temu &quot;okradając&quot; bukmacherów. Problem w tym, że to częściej oni okradają mnie... Pewnie na tym forum nie jestem jedyny. Poziom piłki w czołowych ligach europejskich wyrównał się na tyle, że dosłownie każdy jest w stanie wygrać z każdym i powoli przestają mieć znaczenie mecze u siebie, mecze wyjazdowe etc. Przykłady last minute - Man City - Sunderland 3-3, kurs na City 1.22, grając np. za 1000 PLN przed meczem wydawał się pewnym zarobkiem 220PLN. Rozczarowanie. City w tym sezonie w lidze wygrało u siebie wszystkie spotkania, nie tracąc punktu, ostatnie 7 spotkań przeciwko Sunderlandowi 7 zwycięstw u siebie. City odpadło z pucharów europejskich więc została im tylko walka o pierwsze od 1968 roku mistrzostwo Anglii. Kombinując na wszelkie sposoby chyba nikt przed meczem nie odważyłby się zainwestować choćby 2zł w Sunderland lub remis. Co weekend praktycznie w każdej lidze zdarzają się podobne wyniki, których żaden z nas nie jest w stanie przewidzieć i zostajemy brutalnie obrabowani przez buki ???? Ameryki pewnie nie odkryłem, ale mam nadzieje, że tym tekstem dam do myślenia choćby jednej osobie czy warto grać &quot;pewniaki&quot; za duża kasę. Pozdrawiam
eee ? City jest bez formy od kilku spotkań a ktoś by stawiał grubo na nich ? Sunderland to też nie jest ogórki ... W obecnej formie to tylko takich pewniaków 2 masz w Hiszpanii , MU w Anglii i Juventus jako jedyny bez porażki we Włoszech .

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Od dłuższego czasu jestem związany z piłką nożną i próbuje zarabiać dzięki temu &quot;okradając&quot; bukmacherów. Problem w tym, że to częściej oni okradają mnie... Pewnie na tym forum nie jestem jedyny. Poziom piłki w czołowych ligach europejskich wyrównał się na tyle, że dosłownie każdy jest w stanie wygrać z każdym i powoli przestają mieć znaczenie mecze u siebie, mecze wyjazdowe etc. Przykłady last minute - Man City - Sunderland 3-3, kurs na City 1.22, grając np. za 1000 PLN przed meczem wydawał się pewnym zarobkiem 220PLN. Rozczarowanie. City w tym sezonie w lidze wygrało u siebie wszystkie spotkania, nie tracąc punktu, ostatnie 7 spotkań przeciwko Sunderlandowi 7 zwycięstw u siebie. City odpadło z pucharów europejskich więc została im tylko walka o pierwsze od 1968 roku mistrzostwo Anglii. Kombinując na wszelkie sposoby chyba nikt przed meczem nie odważyłby się zainwestować choćby 2zł w Sunderland lub remis. Co weekend praktycznie w każdej lidze zdarzają się podobne wyniki, których żaden z nas nie jest w stanie przewidzieć i zostajemy brutalnie obrabowani przez buki Ameryki pewnie nie odkryłem, ale mam nadzieje, że tym tekstem dam do myślenia choćby jednej osobie czy warto grać &quot;pewniaki&quot; za duża kasę. Pozdrawiam
Za glupote sie placi. Nie wiem ile razy jeszcze bede musial przytaczac moja teorie ze w noznej kurs 1,2 jest poprostu smieszny. Grales kiedys w ten sport ? Wiesz ze o wyniku decyduje masa czynnikow ? Bramki w noznej nie da sie odrobic tak latwo jak punktow w recznej, koszu czy siatkowce. Strzal zycia, blad bramkarza czy obroncy. Dodajac do tego ze ten mecz byl w lidze angielskiej ktora jest naprawde wyrownana to typ nie byl zadnym pewniakiem...
Buki tylko czekaja na takich łosi ;). Sam przyznaje ze wiele razy sam nim bylem ale trzeba sie uczyc na bledach i szanowac swoj pieniadz....

mati1908 20

mati1908

Użytkownik
No tak, bo przecież kiedyś faworyci wygrywali WSZYSTKIE mecze na swoim stadionie. Faktycznie, co to się porobiło... Obecnie np. taka Barcelona na 15 meczów u siebie wygrywa zaledwie 14, a przywołane MC na 16 wygrało 15.
Co weekend praktycznie w każdej lidze zdarzają się podobne wyniki, których żaden z nas nie jest w stanie przewidzieć
Jakbyśmy byli w stanie, to obecnie siedzielibyśmy pod palmą czajnikiem do góry, a nie na forum.
Podsumowując
1492 - Kolumb
2012 (w okrągłą rocznicę) - tevezz
Pozdro, no offence, po prostu niedziela wieczór ;)

M 0

matashow

Użytkownik
Sorry, ale wystarczy się trochę bardziej interesować i wiedziałbyś co Sunderland może ugrać..

Odkąd przejął ich O&#39;Neill to grają jak z nut stawiając twardy opór wszystkim, City, Arsenalowi itd.

Przejrzyj sobie jak grała Aston Villa za czasów tego trenera, a jak gra teraz.

Odkąd Sunderland gra pod jego wodzą to osiąga super wyniki, a bukmacherzy zdają się tego nie dostrzegać i wystawiają masakryczne kursy na tą drużynę.

Podobnie ma się sytuacja dzisiaj (Betfair) :

Everton - Sunderland : kurs na Sunderland to w tym momencie 4.9..

Jasne, może to nie siąść, ale taki kurs w takim meczu na Sunderland to genialna sprawa.

Ja na Sunderlandzie odkąd przejął ich wspomniany wyżej O&#39;Neill zarobiłem sporo.. Ile ? Sprawdź kursy jakie były na ich mecze.

Co do odpowiedzi na Twoje stwierdzenie w necie to zależy jak chcesz grać..

Tak jak wspomniał Ci Mati1908, gdybyś grał w każdej kolejce na faworyta to byłbyś na plus, bo np. ilość wygranych u siebie to 90%, a kurs średni wynosi ponad 1.1..

Jeżeli natomiast grasz AKO z 20 najlepszych zespołów Europy to się nie dziw, wystarczy policzyć prawdopodobieństwo wygranych wszystkich TOP 4 najlepszych 5 lig Europy mnożać przez siebie ich stosunki wygranych / meczów..

Do góry Bottom