>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

pewne wygrane, jedyna pewna metoda

Status
Zamknięty.
M 0

marcindy

Użytkownik
na początek polecał bym obstawianie loterii sam tak zaczynałem, najlepiej progresją szczegóły http://pewnawygrana.webpark.pl/ . każde zdarzenie w końcu pada a przerwy wcale nie są duże. Nie wiem czy każdy bukmacher oferuje obstawianie loterii, ale ten do którego odnośniki są na stonce na pewno.
Ma dobrą opinie i jest w 100% wypłacalny, w praktyce tylko tam obstawiam i jestem zadowolony!!! ????

M 0

marcindy

Użytkownik
jeżeli sie gra z rozsądkiem tą metodą rozpisując swoje środki na np. 20 kolejnych zakładów progresją to ryzyko jest to fakt jak w każdej grze hazardowej, ale myślę że nie większe niż 1% ponieważ śledząc wyniki Dużego Lotka nie spotkałem tak długiej przerwy w padnięciu któregoś zdarzenia, zresztą tak gram i to mi sie sprawdza. ten 1% ryzyka to jakby kiedyś trafiła dłuższa przerwa, ale nawet wyliczając z prawdopodobieństwa to małe szanse. to fakt wygrane nie są duże ze względu na małą stawkę wyjściową, ponieważ w tym przypadku najważniejsze jest aby starczyło środków na progresje, ale zawsze do przodu.( nie wiem to tylko domysły, ale może właśnie dlatego niewielu bukmacherów oferuje obstawianie loterii)

M 0

marcindy

Użytkownik
Myślałem, że to forum bukmacherskie i chodzi tu u metody i sposoby gry a nie o ortografie. A skoro ten system jest zły to ciekaw jestem waszych wyników muszą być super!!!:spokodfhgfh: bo ja grając tym systemem jeszcze ani razu nie byłem w plecy!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom