Czemu ten typ masz źle rozliczony? Przecież Qarabag zremisował, więc plus, a Apoel wygrał 3:0, także też plus ????Qarabag (Aze) - Plzen (Cze) 1 x
A.P.O.E.L. - Rosenborg over 1,5
ako 2
1000zl
red star ludogeretz over2.5 1.80 1000zl
...............................................
Skorzystales , wrzuc reputke to motywuje![]()
Racja sorry jak zwykle pospiech i i na telefonie to zmienialem a to wszystko takie male tam ze zamiast plusa wpadl minus ale juz okCzemu ten typ masz źle rozliczony? Przecież Qarabag zremisował, więc plus, a Apoel wygrał 3:0, także też plus ????
Co ty gadasz typy zawsze sa przed zdarzeniem w dodatku dzięki niemu ugralem dobrą sumkęPokazujesz typy po meczach
Chyba cos Ci sie pomyliło typy zawsze sa przed rozpoczęciem zdarzenia=Zagladalem wczoraj ok 16 nic niebylo
Jak nie było jeżeli ja skorzystałem i jest zawsze podana data z godzina o ktorej post był wstawiany=Zagladalem wczoraj ok 16 nic niebylo
To szkoda, że tak mało osób daje reputkija dałem i miałem nadzieję, że wiele osób da i będziesz dalej podawał typyrobie przerwe z powodu malej ilosci reputek wczoraj kolejne 2 typy weszly i tylko 2 reputki wpadly, wiec chyba niewiele osob korzysta...
Śmieszne jest gdy ktoś argumentuje, że nie będzie podawał typów, bo dostaje mało reputek. Zwykłe żebranie ????To szkoda, że tak mało osób daje reputkija dałem i miałem nadzieję, że wiele osób da i będziesz dalej podawał typy
Reputka poszła mam nadzieje ze jednak zmienisz zdanie i bedzie można dalek korzystać z Twoich typówrobie przerwe z powodu malej ilosci reputek wczoraj kolejne 2 typy weszly i tylko 2 reputki wpadly, wiec chyba niewiele osob korzysta...