>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PES 2008, jaka jest wasza ulubiona druzyna?

webb4 2

webb4

Użytkownik
Dla mnie PES to najlepsza pilka nozna na swiecie, dlatego ciekawi mnie jakimi druzynami gracie?
Ja osobiscie najbardziej lubie grac ManUTD i Interem, a ostatnio przekonala mnie do siebie repreznetacja hiszpani-maja ze 25-30 rownorzednych zawodnikow , nie mowiac juz o ataku.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Sam gram najczesciej Manchesterem United i troche mnie dziwi ze slaby profil ma Nani... i musze go zastepowac Giggsem;) ostatnio jednak zaczalem Master League FC Barcelona i sie musze pochwalic ze wygralem lige z przewaga 3pkt nad Realem ale tak dobrze juz mi nie poszlo w D1 Cup i odpadlem w pierwszej rundzie. Ja daje pograc mlodm graczom tzn Bojanowi i Geovanniemu co by sie rozwineli troszke bo Barca ma gwiazdy. Jestem ciekaw czy Wy takze dajecie szanse mlodym czy gracie najlepszymi caly czas ?
Pozdrawiam milosnikow najlepszej gry pilkarskiej na swiecie ????

webb4 2

webb4

Użytkownik
ja sobie gralem 4 sezony ML Wisla , Pod koniec mialem Kompanego i Heitinge na obronie ktorzy byli nie do przejscia, Farfana Pato Brozka w ataku ktory tak sie rozwinal ze masakra i na rozegraniu Ballacka z tych bardziej znanych , gralem w Premiership w 4 sezonie wygralem potrojna korone i skonczyla sie motywacja, teraz sobie hiszpanow szlifuje na granie z zywymi przeciwnikami

acha zapomnialem dodac I LOVE THIS GAME!!!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
ja wlasnie tez sie zastanawiam czy mam dalej motywacje do gry Barca. Trzeba chyba podniesc poprzeczke i zaczac grac jakims slabszym klubem i wtedy zwyciestwa nad wielkimi klubami beda z pewnoscia bardziej cieszyc;) ale mozna tez w sumie posprzedawac najlepszych i sciagnac jakichs mlodych.
ja niestety nie moge grac z zywymi przeciwnikami jak Ty ;) moj necik na to nie pozwala.
ale i tak jest swietna zabawa.

webb4 2

webb4

Użytkownik
ja wlasnie tez sie zastanawiam czy mam dalej motywacje do gry Barca. Trzeba chyba podniesc poprzeczke i zaczac grac jakims slabszym klubem i wtedy zwyciestwa nad wielkimi klubami beda z pewnoscia bardziej cieszyc;) ale mozna tez w sumie posprzedawac najlepszych i sciagnac jakichs mlodych.

ja niestety nie moge grac z zywymi przeciwnikami jak Ty ;) moj necik na to nie pozwala.
ale i tak jest swietna zabawa.
moj net tez nie daje rady, ale mam taka paczke maniakow czasami sie spotykamy, krata browarow i smigamy

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
moj net tez nie daje rady, ale mam taka paczke maniakow czasami sie spotykamy, krata browarow i smigamy
aha myslalem ze masz na mysli wlasnie gre przez neta ;)

ja tez czasem zagram jakis towarzyski mecz z kumplem ale rzadko niestety...

musze radzic sobie sam i gram roznego rodzaju turnieje. A czy posiadasz jakies dodatki do gry ??

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
gram w ta gre juz ladnych pare lat zaczynalem od ISSa pozniej PRO i musze powiedziec ze bardzo czesto wybieralem druzyne Oranje obecnie testuje Argentyne i takze sie nia fajnie gra z druzyn klubowych wybieram najczesciej Real M. Inter Milan gram oczywiscie na czarnuli

Do góry Bottom