Ardnas
Użytkownik

*W wielkim skrócie #NicCiekawego łamane na #NicIstotnego.
Co się ciekawego wydarzyło na 8 stronie tematu i dlaczego okazała się najlepsza?
- We wtorek (w środę i czwartek też) z okazji LM pojawiła się oferta w Superbet o której wspomniałem tutaj - LINK. Skończyło się to tak:
Wypłacone w Superbet:
17.IX. +20
18.IX +20
20.IX +60
Czyli na czysto: +75 +Freebety
*W zakładzie #57, niestety wziąłem Cash-Out w 88' minucie (do zamknięcia był +2,5 handicap Manchester City przy wyniku 2:0, czerwona Napoli

- W Superbet, w SuperGame wpadło bajońskie +2,00 PLN za 4/6 trafionych.
- W eSTeeS wpadł Wizjoner w #166 kolejce DW: +3:0 PSG z Atalantą czyli bajońskie +2,00 PLN.
- W Betclic wpadło mi 40 Freebetów z konkurs na portalu społecznościowym "TwarzKsiążka"

Freebety dzielę na dwa poziomu (*kurs minimalny będzie minimum 2,14):
N jak Net - czyli typy z "internetów" (BR: 20,00) // Stawka będzie pewnie płaska 0,50 ewentualnie 1.
M jak Moje - czyli zwykłe moje typowanie, (BR: 20,00).
*Z tymi Freebetami to zobaczę jak to wyjdzie, ale pewnie dorzucę do mojego Celu #1 w progresji czyli kwoty 81,00 co da mi na ostatni poziom progresji "Allinkę" po kursie minimum 2,00.
Na poniższe statystyki patrz z przymrużeniem oka bo dużo typów było "na wariata", wymagane Bet Buildery, Freebety, promocje, jakieś taśmy, kombinacje alpejskie, live itd. itd.

Betters +30 -63 V7 (#100 Kuponów) - "Wystrzelałem się", może doładuje z powodu oferty na Azjatki O/U. // Kasa pusta.
Superbet +27 -40 V0 (#67 Kuponów)
Betclic poziom E = +4 -2 BR: 20,97
Bankroll progresji: +65,55
STS Wizjoner +29 -39 V0 (#68 kuponów) // 11 na plusie/wypłacone... Tak swoją drogą STS pomimo, że to bodajże największy bukmacher w PL, to uważam go za jednego z najgorszych, jak nie najgorszego. Wpłat tam mam dosłownie 0. Kasa pusta.
Fortuna +4 -2 // 5 na plusie/wypłacone... Kasa pusta.
Betclic poziom F = +22 -31 V1 (#56 Kuponów) - Zakończony
Najwyższe trafione kursy:
Singiel: #20 w STS Litwa -6,5 w STS 4,90.
AKO: #47 w STS = 3,13
- - - -
@Edit: Strona #8 w komplecie, więc jazda! Później coś jeszcze dodam.
Ostatnia edycja: