Ardnas
Użytkownik
Post #100.

- Spis treści, nieistotne informacje, sprawy kosmetyczne, wcześniejsze podsumowania, wyjaśnienia co i jak w pigułce itd. itd. o ile w ogóle to kogoś interesuje...
- Na stronie #5 nie wydarzyło się nic ciekawego, oprócz tego, że wpadła promocja "US Open 30+30" i później jeszcze Freebet +10, ogólnie z mojej strony wyszło to na
zero. 
Podliczenie:
- W Betters* +27 -57 V5 (#89 kuponów)
*"Statystyki są jak stringi - pokażą Ci dużo, ale nie to co najważniejsze" - Wypaczone te staty, bo rozbijałem np. jeden mecz na kilka zakładów typu +handi setowe, +handi gemowe, win, over, -minusowe handi, ogólnie kombinacje alpejskie
itd. itd.
- Poziom F w Betclic (czyli to co zostało z ostatniego Freebeta), Bankroll: 291 +19 -24 V1 (#44 kupony)
- Superbet normalne typowanie (też pod Freebety i z Freebetów): +14 -19 (#33 kupony)
- - - -
Progresja Bankroll: 57,13
*Aktualny cel Bankroll: 81
- - - -
Najwyższe trafione kursy:
Singiel: #14 w Betters Anderlecht -1 HA = 3,50
AKO: #39 F w Betclic = 3,00
Najwyższe stawki 3000 ( 11 SB. ) w Superbet, oraz 2x Betclic 2700 ( 7. PA5 ) oraz 2700 ( 14PD5. ).
Wypłacone Betclic I: 2367
Wypłacone Betclic II: 2644
*Pisałem bodajże dwukrotnie, że zrezygnowałem z podawania przecinków przy stawkach (sprawa kosmetyczna), jednak dostałem kolejną reprymendę od administratora, żebym stosował się do regulaminu (nie przeczytałem wcześniej), więc zacznę się stosować. Tak swoją drogą to zamiast J. - Jednostek, powinna być litera G. - Grosz i problem byłby rozwiązany.
- - - -
@Edit: Pękła setka!
Dobra, wszystko podliczone z #5 strony, więc jedziemy dalej...

- Na stronie #5 nie wydarzyło się nic ciekawego, oprócz tego, że wpadła promocja "US Open 30+30" i później jeszcze Freebet +10, ogólnie z mojej strony wyszło to na

Podliczenie:
- W Betters* +27 -57 V5 (#89 kuponów)
*"Statystyki są jak stringi - pokażą Ci dużo, ale nie to co najważniejsze" - Wypaczone te staty, bo rozbijałem np. jeden mecz na kilka zakładów typu +handi setowe, +handi gemowe, win, over, -minusowe handi, ogólnie kombinacje alpejskie

- Poziom F w Betclic (czyli to co zostało z ostatniego Freebeta), Bankroll: 291 +19 -24 V1 (#44 kupony)
- Superbet normalne typowanie (też pod Freebety i z Freebetów): +14 -19 (#33 kupony)
- - - -
Progresja Bankroll: 57,13
Poziom 1 - 0,50 - Kurs dowolny
Poziom 2 - 1 - Minimalny kurs 1,50
Poziom 3 - 3 - Minimalny kurs 1,50
Poziom 4 - 9 - Minimalny kurs 1,50
Poziom 5 - 27 - Minimalny kurs 1,50
Poziom 6 - 40,50* - Minimalny kurs 2,00
*Aktualny cel Bankroll: 81
- - - -
Najwyższe trafione kursy:
Singiel: #14 w Betters Anderlecht -1 HA = 3,50
AKO: #39 F w Betclic = 3,00
Najwyższe stawki 3000 ( 11 SB. ) w Superbet, oraz 2x Betclic 2700 ( 7. PA5 ) oraz 2700 ( 14PD5. ).
Wypłacone Betclic I: 2367
Wypłacone Betclic II: 2644
*Pisałem bodajże dwukrotnie, że zrezygnowałem z podawania przecinków przy stawkach (sprawa kosmetyczna), jednak dostałem kolejną reprymendę od administratora, żebym stosował się do regulaminu (nie przeczytałem wcześniej), więc zacznę się stosować. Tak swoją drogą to zamiast J. - Jednostek, powinna być litera G. - Grosz i problem byłby rozwiązany.

- - - -
@Edit: Pękła setka!

Ostatnia edycja: