Ardnas
Użytkownik
- Spis treści tematu oraz wyjaśnienia "co i jak" (czyli czyt. 107% osób to nie interesuje
) - znajdziesz na poprzedniej stronie #4 - LINK.
Co się działo na #4 stronie i w temacie?
- Operacja "ALINKA" O 0,5 MIN. 1,14. Zabawne, że już pierwsza próba Q okazała się nieudana, nawet Betclic zaliczył chwilowo na plus, nawet gol padł, ale ze spalonego.
Druga próba o kryptonimie operacyjnym X również szybko padła, całe 3 zakłady i 2 porażki.
Ten o dziwo wjechał - LINK.
- W Betters się nawet specjalnie "wystrzelałem" 22 50 5 .
- Za to w Betclic ugrało się na 'Live praktycznie to samo co w Betters, więc możnaby rzec, że wyszło na ZERO
.Nazwijmy to więc "przeniosłem się z Betters do Betclic". (+750).
- Bankroll: 5617 - Te 4 cyfry to progresja... Cel to 8100 by mieć asekurację finalną po minimalnym kursie 2,00.
- F (45 C - to nie są stopnie Farenheita ani Celsjusza
) czyli to co zostało z ostatniego Freebeta = 388*. 11 12 - Dziś Eurobasket 5/1
czyli ładnie.
- - - -
@Edit: Pozdro! Kto czyta i pisze nie błądzi...

Co się działo na #4 stronie i w temacie?
- Operacja "ALINKA" O 0,5 MIN. 1,14. Zabawne, że już pierwsza próba Q okazała się nieudana, nawet Betclic zaliczył chwilowo na plus, nawet gol padł, ale ze spalonego.
Druga próba o kryptonimie operacyjnym X również szybko padła, całe 3 zakłady i 2 porażki.
- W Betters się nawet specjalnie "wystrzelałem" 22 50 5 .
- Za to w Betclic ugrało się na 'Live praktycznie to samo co w Betters, więc możnaby rzec, że wyszło na ZERO

- Bankroll: 5617 - Te 4 cyfry to progresja... Cel to 8100 by mieć asekurację finalną po minimalnym kursie 2,00.
- F (45 C - to nie są stopnie Farenheita ani Celsjusza

- - - -
@Edit: Pozdro! Kto czyta i pisze nie błądzi...
Ostatnia edycja: