>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

///Perły Betsson///

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Warta Poznań - Pogoń Szczecin
Bardzo miłe zaskoczenie z strony betsson na to spotkanie kurs aż 2,40!. Warta w tym sezonie bardzo w kratkę, zdecydowanie poniżej oczekiwań. Pogoń ambitnie realizuje swój cel jakim jest ekstraklasa. Moim zdaniem gospodarze zdecydowanie odbiegają formą od Pogoni. H2H również przemawia za piłkarzami z Szczecina wygrali oni 3 ostatnie spotkania z Wartą. Polecam!.
Warta Poznań - Pogoń Szczecin 2 @ 2.40 8/10
✅11,2j
1:2(1:1)

Otrzymane punkty reputacji: +1
grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Podbeskidzie B-B - Lech Poznań
Już kilka razy przejechałem się w tym sezonie na Podbeskidziu ale jakoś w dzisiejszej ofercie tylko ten mecz przyciąga mój wzrok. Lech po bardzo dobrym początku sezonu gdzie strzelał po kilka bramek na mecz teraz ma fatalna passe 3 meczy bez strzelenia gola. Dzisiejsi gospodarze zaskoczyli w tym sezonie chyba wszystkich. Beniaminek wygrał w tym sezonie u siebie z Wisłą i na wyjeździe z Legią. Mimo wszystko myślę że Lech w tym spotkaniu strzeli minimum 1 gola a to już daje dużą szanse na wygrana w tym meczu.
Podbeskidzie B-B - Lech Poznań 2 @ 1,95 betsson 5/10⛔
0:0

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
CSKA Moskwa - Lille
Bardzo ciężki wyjazd francuzów. Lille w LM ma 2 remisy i 2 porażki. Z 2 punktami mają juz tylko matematyczne szanse na awans. CSKA dzisiejszym meczem może bardzo zbliżyć do kolejnej fazy LM. Myśle że rosyjski klimat nie pozwoli Francuzom na zdobycie nawet 1 punktu.
CSKA Moskwa - Lille 1 @ 2,30 betsson 8/10⛔
0:2????

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
FC Copenhagen - Nordjaelland

Kursy z deka przesadzone, Kopenhaga u siebie bardzo mocna nie do końca wiadomo jak podejdą do tego spotkania ale powinni dać rade. Gram mimo wszystko za małą stawkę.

FC Copenhagen - Nordjaelland 1 @ 1,65 betsson 5/10

✅ 3,25j

2:0 (0:0)

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
PŚ Kuusamo

Czas zacząć typowanie skoków narciarskich. Jak zawsze innauguracja w fińskim Kuusamo. Warunki loteria i praktycznie wszystko może się zdażyć. Mi wpadła w oko typ na zwycięstwo Toma Hilde norweg wygrał niedawno mistrzostwo kraju i powinnien sobie dobrze radzić z początkiem sezonu. kurs 15,00 można zagrać za 1j

Tom Hilde wygra @ 15,00 betsson 1/10⛔

Austria :zy3ou:

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Rozpoczynamy grudzień!
( od grudnia typy bez analiz)

15:00 Ceske Budejovice - Dukla Praga 2 @ 2,95 8/10 ⛔ (3:2)

14:00 Vyzas - Giannitsa 2 @ 2,80 8/10✅ 14,4j (0:1)

betsson

Do góry Bottom