>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

///Perły Betsson///

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Włochy - Hiszpania
Jeden z najciekawszych dzisiejszych meczy włosi nie wygrli z Hiszpanią od 1994 roku i wydaje się że dziś się przełamią. Graja u siebie w Bari z całkiem niezłym składem. Gorzej przedstawia się sytuacja z mistrzami świata. Nie wystąpi Xawi i Sergio Ramos brak tego pierwszego szczególnie mnie tutaj martwi i sprawi że Hiszpanie będą mieli o wiele mniej okazji do strzelania goli. Zobaczymy także jak potraktują to spotkanie piłkarze z półwyspu Iberyjskiego. Ostatnio podobny mecz towarzyski rozgrywali z Portugalią i dostali w nim ostre lanie 4:0.
Włochy - Hiszpania 1 @ 3,05 5/10 Betsson ✅ 10,1j
Włochy - Hiszpania 1x @ 1,52 7/10 Betsson ✅ 3,64j
2:1 (1:1)

Otrzymane punkty reputacji: +8
grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Polska - Gruzja
Polacy na własnym terenie i w najlepszym okresie jeśli chodzi o forme i zgranie. Nie mogą mówić o przemęczeniu bo rozegrali w ekstraklasie 2 spotkania co ustawia ich w dobrej pozycji wyściowej do spotkania. Za rok euro więc dla niektórych to ostatni dzwonek piłkarze powinni grać jak najlepiej mogą jeśli chca znaleźć się w 23 na ME. Gruzja to Gruzja przyjedzie na wycieczkę do polski i nie daje im większych szans. Buki dosyć wysokie dają kursy na mecz więc trzeba korzystać.
Polska - Gruzja 1 @1,60 9/10 Betsson ✅ 5,4j
1:0(1:0)

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Irlandia Północna - Wyspy Owcze
Irlandia co prawda w pierwszym meczu z Wyspami Owczymi zremisowała ale ale uwarzam to za wypadek przy pracy podczas wyjazdowego meczu. Zespół o klase lepszy od rywala. Bardzo mocny u siebie urwał punkty nawet włochom zremisował i wygrał z Słowenią. Wyspy Owcze bardzo cieniutkie na wyjazdach dostaja ostre lanie i tak będzie również i tym razem. Dzisiaj spotkały się także drużyny U21 tych krajów i Irlandia wygrała 4:0 podobnie będzie dziś wieczorem u seniorów. Kurs nie za wysoki ale można go wziąć do jakiegoś dubelka np. z Polską

Irlandia Północna - Wyspy Owcze 1 @ 1,25 9/10 Betsson ✅ 2,25 j
4:0(1:0)

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Osasuna - Huesca
Jednak się zdecydowałem na towarzyski mecz między Hiszpańskimi klubami Primiera Divison i o klase niżej położonej Huescy. Osasuma w 5 wyjazdowych meczach jakie rozegrała towarzysko w ostatnim czasie wygrała 2, 1 remis i 2 porażki. Patrząc na rywali to nie jest źle jeśli pokonują Lazio zobaczymy jak zagrają u siebie zapewne jeszcze lepiej. Huesca rozegrała 3 mecze 2 wygrała i 1 przegrała jednak z słabszymi rywalami. Co ciekawe goście ostatni mecz rozegrali.... wczoraj, był to mecz przegrany 1:0 z Mirandes. Nie wiem kto planował mecze ale ktoś tu popełnił błąd bo wczoraj o 21 skończyli 1 mecz a dziś 22 godziny później rozgrywają następny i to z Osasuną. Jak dla mnie to jest cyrk i źle się to skończy dziś dla gości.
Osasuna - Huesca 1 @ 1,63 8/10 Betsson ✅ 5,04j
2:0 (0:0) kondycja, kondycja...

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
HJK - Honka
Co tu dużo pisać HJK w tym sezonie jest u siebie niepokonane i dziś też wygra. Honka całkiem nieźle gra u siebie ale wyjazdy już nie są takie różowe np w meczu z ostatnim RoPS w ostatnich dopiero minutach wymęczyli zwycięstwo. Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden grajcie bo kursy przed meczem pewnie spadną.
HJK -Honka 1 @1.55 9/10 Betsson✅ 4,95j
HJK - Honka (1 połowa) 1 @2.01 5/10 Betsson ✅5,05j
2:1(1:0)

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Podbeskidzie B-B - Widzew Łódź
Dawno nie widziałem tak przesadzonego kursu. Dla bukmacherów jest to typ niespodzianka dla mnie prawie że pewniak. Łodzianie to mój typ na top 6 tej jesieni. Oglądałem ich mecz z Wisłą który prowadzili do 90 minuty 1:0 i jak by nie głupi błąd w doliczonym czasie gry były by 3 punkty. Grają bardzo dobra piłkę widać że są dobrze przygotowani do sezonu. Zaś tegoroczny beniaminek to kompletna pomyłka i główny kandydat do 16 pozycji. Jak jeszcze udało im się zremisować w 1 kolejce z Jagą 2:2 dzięki dużemu fartowi , tak z Bełchatowem dostali 6:0. Nie widziałem tego meczu ale widząc bramki to aż ręce opadały i nie wiem jak oni weszli do ekstraklasy. Sądze że będzie solidny knockout.

Podbeskidzie B-B - Widzew Łódź 2 @ 2,50 9/10 Betsson ⛔
Podbeskidzie B-B - Widzew Łódź - over 3,5 - @ 3,85 4/10 Betsson⛔
0:zero:;/:

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Honka - VPS
Honka po słabym początku sezonu zaczyna wracać do dobrej formy. W ostatnim spotkaniu z HJK byli bliscy urwania punktów przegrywając zaledwie 2:1. VPS ostatnio sporo remisów i porażki tylko z najlepszymi a mimo wysystko wciąż przedostatnia pozycja w tabeli. H2H na korzyść gospodarzy. Myśle że Honka dość nagłóbiła punktów po drodze i dziś będzie komplecik bo gdzie nie wygrywać jak u siebie i to z taka drużyną.
Honka - VPS 1 @ 1,50 7/10 Betsson⛔
Honka - VPS (1 połowa) 1 @ 1,95 5/10 Betsson⛔
1:1????

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Zagłębie - Podbeskidzie
Tym razem Podbeskidzie już nie może urwać punktów grają z zespołem podobnym do Bełchatowa i dostaną jak z Bełchatowem. Zagłębie po dobrych meczach z Lechem i Wisłą dziś zdobędzie 3 oczka!
Zagłębie - Podbeskidzie 1 @ 1,56 9/10 Betsson

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
GP Belgii
Po pierwsze deszcz, po drugie 4 tygodnie przerwy, po trzecie bardzo ciekawe ustawienie na starcie, po czwarte tor Spa.
SC na torze TAK @ 1,66 8/10 ✅ 5,28j

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Montpelier - Amiens
Mecz pucharowy w Francji. Montpelier jak narazie lider po 4 kolejkach w Ligue 1 a Amiens po 5 kolejkach spadkowicz Ligue 2. Montpelier świetnie rozpoczeło sezon wygrane z Auxere 3:1, wyjazdowe z Lille 0:1 i ponownie u siebie z Rennes aż 4:0. Natomiast Amiens ma 3 punkty na koncie i nie wygrało jeszcze meczu oraz strzeliło 2 gole w niższej klasie rozgrywkowej od tej w której gra Montpelier. Dziwie sie kursą jakie oferują buki na ale to już nie mój problem.
Montpelier - Amiens 1 @ 1,45 9/10
Montpelier (-1) - Amiens 1 @ 2,05 7/10

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Togo - Guinea-Bissau
Jak na początek zagram spotkanie zaplanowane na 16:30. Kwalifikacje do MŚ. Togo to zespół bardziej ogarnięty i kurs 1.40 wydaje mi się tutaj lekką przesadą. Piłkarze Guinea zagrają na mś ale jeszcze nie na tych w 2014 roku narazie Togo bije ich na łep i szyje.
Togo - Guinea-Bissau 1 1,40 Betsson 8/10
✅ 3,2 j
1:0

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Warta Poznań - Polonia Bytom
Mecz 1 ligi PL. Zespoły które w tym sezonie mocno rozczarowują. Polonia przedostatnia, Warta również przy końcu tabeli. Gospodarze nie wygrali od 6 meczy: 4 remisy i 2 porażki, u siebie w tym sezonie tylko raz wygrali i widać że nie wykorzystują atutu własnego boiska. Goście urywali punkty na wyjazdach, również widac że często remisują. Mój typ to remis kurs całkiem wysoki jakoś nie jestem przekonany że Warta zdobędzie komplet punktów.
Warta Poznań - Polonia Bytom X @ 3,35 betsson 3/10⛔
2:0 (0:0)

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Flamengo - Figueirense

Świetna forma gości dzisiejszego spotkania bardzo zachęca do gry na nich. Kursy na Figueirense lekko przesadzone ja bym tutaj bardziej wyrównał te kursy. Mecz o 23:30
Flamengo - Figueirense 2 @ 3,60 betsson 5/10⛔
0:zero:;/:

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Veendam - Zwolle
Wyjazdowy mecz Lidera z 18 drużyną. Zwolle ma serie 5 zwycięstw z rzędu sa bardzo dobrze przygotowani do sezonu i myśle że nawet rezerwami by dziś dali rade wygrać. Graja bardzo ofensywny futbol i powinni dzis wygrac nawet w hendicapie. Kursy jeszcze wczoraj były 1,77 dzis już 1,60
Veendam - Zwolle 2 @ 1,60 betsson 9/10
✅5,4j
Wynik: 0:1

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Olimpia Elbląg - Zawisza Bydgoszcz
W Elblągu dziś zawita Zawisza. Piłkarze z Bydgoszczy przez długi czas zajmowali 1 pozycje w tabeli jednak ostatnie wpadki takie jak np. z Niecieczą na własnym stadionie 2:3 plasują dzisiejszych gości na 3 miejscu. Olimpia zajmuje ostatnie miejsce i trudno powiedzieć czy zasługuje na więcej. Moim faworytem dziś jest zdecydowanie Zawisza po głupich stratach punktów musi wziąć się do roboty i wygrać z ostatnia drużyną w tabeli.
Olimpia Elbląg - Zawisza Bydgoszcz 2 @ 2.20 betsson 8/10
✅ 9,6j
0:3(0:1)

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Brendford - Charlton
Drugi mój typ na dziś. Charlton w świetnej formie wygrali ostatnie 4 mecze z rzędu, grają bardzo dobrą piłkę na wyjazdach: 7 zwycięstw i po 1 remisie i porażce. Brandford natomiast nie wykorzystuję atutu własnego boiska wygrali tylko 3 mecze. Myślę że Charlton poradzi sobie z rywalem z środka tabeli.
Brendford - Charlton 2 @ 2,20 betsson 8/10
✅9,6j
0:1(0:0)

Do góry Bottom