>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pendolinoo obstawia! (NHL, piłka nożna)

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Więc tak,
witam wszystkich postanowiłem założyć temat z racji masy wolnego czasu (złamanie nogi w śródstopiu). Na co dzień pracuje jako kanar na pendolino więc stąd nazwa tematu :grin: Ostatnio chłopaki z działu NHL zainteresowali mnie hokejem więc zarywam noce i oglądam mecze obgryzając paznokcie, czasem postawię coś z piłki którą interesuje się dłuużej ???? Będę starał się pisać &quot;analizy&quot; aczkolwiek nie jestem mistrzem w takich rzeczach więc &quot;analizy&quot; będą fakultatywne. ;&gt; Będą to realne kupony które puszczam z racji że mało hajsów to będą małe stawki ;&gt;
A więc do dzieła pierwsze dwa single na dziś:
Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes 1 60&#39; kurs 2.10 bet365 stawka 5zł⛔ wynik: 2:3
Oba zespoły bez szans na awans do play off. Popularne Kurtki są w gazie 3 zwycięstwa z rzedu w tym właśnie z Caroliną na ich lodowisku po dogrywce 3:4. Gracze z Karoliny wręcz odwrotnie 3 porażki z rzędu. Bilans 6 ostatnich bezpośrednich spotkań obu drużyn 3-3. Przypuszczam w tym meczu również over 5,5 w ich pojedynkach jest zawsze wymiana ciosów a średnia bramek to około 6 ale się wstrzymam. Liczę na zwycięstwo kurtek oglądałem ich ostatnie mecze i grają naprawdę dobrze.
Dallas Stars - St.Louis Blues 1 60&#39; kurs 2,26 bet365 stawka 6zł ⛔????
wynik 0:3
Gwiazdki dzisiaj w nocy zmierzą się z 3 drużyną konferencji wschodniej St.Louis Blues.Ekipa z Dallas ma jeszcze szanse na play offy choć aktualnie zajmuje 12 miejsce w konferencji zachodniej to traci do Nutek z 8 miejsca tylko 6 pkt przy czym prezentuje ostatnio bardzo dobrą formę. W ostatnich 5 meczach zanotowali 4 zwycięstwa pokonując mocne pantery i murowanego faworyta stołeczną ekipę Capitals. St. Louis ostatnio nie grało z potentami więc wygrywało choć nie bez trudu choćby z Jets 5:4 czy po dogrywce z Flyers. Najbardziej jednak przemawiającą statystyka na korzyść Dallas to aż 5 z 6 ostatnich bezpośrednich meczów między tymi zespołami wygrały właśnie Gwiazdki. Stąd tez liczę na łatwe zwycięstwo Dallas Lets go! ????
komentarz//
Jeszcze wpadkę Kurtek jestem w stanie zrozumieć nie grali za specjalnie to przegrana Gwiazdek tylko na ich własne życzenie! Grając 7 razy w przewadze nie wykorzystać tego ani razu to musiało się zemścić. Swoją drogą chyba mecz życia zagrał Allen - bramkarz Blues który bronił po prostu wszystko i trzeba przyznać miał sporo szczęścia ehh. Chyba się nie popisałem jak na pierwszy post. Mam nadzieję że bedzie lepiej! ????

Bądźcie wyrozumiali to mój pierwszy temat ever ????

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Dobra dzisiaj bez zbędnego pierdolenia bo widze ze wczoraj przekombinowalem ;p
Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens 1 &#39;60 kurs 2.30 bet365 stawka 5 zł
wynik 4:2 ✅ wygrana 11,50 zł
Oby było lepiej ;&gt;
komenatrz//
Jest progres ;&gt; coraz bardziej przekonuje się że w hokeju najważniejszy jest bramkarz i jego dobra dyspozycja świetny występ Ben Bishop!

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
No dobra to i jeszcze skuszę się na overek w starciu outsiderów tego sezonu

Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs typ over 5.5 kurs 1.86 bet365 stawka 5 zł ⛔ wynik: 4:1

komentarz//

No niestety zabraklo jednej brameczki szkoda. Ale zaskoczyła mnie pewna wygrana nafciarzy.

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Dobra dzisiaj nie ma czasu na rozpisywanie się bo zaraz zaczynają się mecze także szybkie typy i włączamy tv! ;)

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators typ 2 60&#39; kurs 2.30 bet365 stawka 5zł:zoltakartka: wynik 1:2 OT

Winnipeg Jets - San Jose Sharks typ 2 OT kurs 2.00 bet365 stawka 5 zł⛔ wynik 5:2

Vancouver Canucks - Philadelphia Flyers typ 1 60&#39; kurs 2.10 bet365 stawka 5zł✅ wygrana 10,50zł wynik 4:1

komentarz//
ehhh no niepotrzebnie się sugeruje innymi typami ;&lt; od dzisiaj tylko swoje przemyslenia ale vancouver super szkoda Senatorów bo mogłem ot na nich puścić tak czy siak 5 zł w plecy ;&gt;

Powodzonka!

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Jeden meczyk zanalizowałem w dziale NHL a tutaj same typy ;&gt; Na dzisiaj bogata oferta więc 4 meczyki wybrałem ;&gt;

Florida Panthers - Detroit Red Wings typ 1 60&quot; @ kurs 2,95 Ónibet stawka 5zł 3:1 ✅ super mecz Jagraa!

Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes typ 1 60&quot; @ kurs 1,83 bet365 stawka 5zł wynik 4:0 ✅

Arizona Coyotes - Colorado Avalanche typ 2 OT @ kurs 1,60 bet365 stawka 5zł wynik: 2:5 ✅

Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets typ 1 60&quot; @ kurs 1,75 Ónibet stawka 5zł wynik: 2:6 ????

W sumie wygrana:35,70 zl✅

Będzie dobrze!

komentarz//
i było dobrze naprawde dobry dzień za mną ;&gt; szkoda tylko kanadyjczyków zdziwiła mnie ich wysoka porażka tymbardziej u siebie :&gt; ale jest dobrze jest duży progres ! ;)

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Okej na dzisiaj spora oferta ze strony bukmacherów więc obstawiamy dzisiaj weekend więc najpierw wrzucę typy na piłkę a później uzupełnię NHL bo w nocy sporo ciekawych spotkań ;&gt; Wczoraj w nocy ładnie siadła Tampa więc liczę że to dobry prognostyk przed weekendem ;) Okej do rzeczy!
Stoke City - Crystal Palace 1 @ 2.20 bet365 stawka 5zł wynik 1:2 ⛔
Stoke typowa drużyna własnego boiska grająca fizyczny futbol obie drużyny grają o pietruszkę ale liczę tutaj na minimalną wygraną gospodarzy.
Caen - Metz 1 @ 1.91 bet365 stawka 5 zł wynik 0:0 ????
Caen ostro w gazie wyhamowało dopiero ostatnio mocne Bordeux. Metz ogórek moim zdaniem bez szans na utrzymanie. Grają po prostu fatalnie bez wygranej w lidze od listopada.
Bastia - Guingamp 1 @ 3.20 bet365 stawka 5zł wynik 0:0 ⛔
Tutaj bardzo ciekawe spotkanie, ładny kurs moim zdaniem warty ryzyka. Bastia świetna u siebie, Guingamp nigdy nie urzekło mnie swoją grą. Wierzę w zwycięstwo ekipy z Korsyki.
Hannover - Borussia Dortmund 1 @ 5.25 bet365 stawka 5zł wynik 2:3 ????
Kolejne ciekawe spotkanie moim zdaniem mocno przesadzony kurs na Hannover. Borussia w fatalnym stylu odpadła ośmieszając się z Juventusem który moim zdaniem nie jest jakąś wybitną ekipą. Fatalna postawa obrony zero zagrożenia z przodu. i do tego ten ogórek na bramce Weidenfeller. Wiem że Hannover to nie poziom Juventusu ale liczę że powalczą. Liczę na niespodziankę i wygraną gospodarzy którzy jak Borussia walczą o utrzymanie. Walka!
Później dodam NHL ;)
komentarz//
Nie mogę sobie odmówić komentarza po takiej żenadzie jaka miała miejsce dzisiaj z moimi typami na futbol, chyba troche odpocznę od piłki bo straciłem troszkę pieniążków dziś. Najbardziej szkoda mi Hannoveru bo dzielnie walczyli i pewnie by ten mecz wygrali gdyby nie dwie głupie żółte kartki i w konsekwencji czerowna dla obrońcy gospodarzy po której momentalni wpadły dwie bramki. Mecz Stoke- Crystal prowadzenie Stoke i nagle karny z kapelusza który zaserwował nam sędzia głupia bramka i później po prostu portowcom zabrakło czasu bo Crystal palace po prostu zaparkowało Ikarusa. O francji nic nie mówie jedynie potwierdza to że to najbardziej underowa liga w europie o ile nie na swiecie. NHL odbij pliss ;&gt;

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Dobra bez pierdolenia bo widzę że jak coś piszę to nic nie wchodzi ;p

Hokej na dzisiejszy wieczór.

Los Angeles Kings- Vancouver Canucks 1 60&quot;@ 1,95 bet365 stawka 5zł 1:4⛔

Carolina Hurricanes - New York Rangers 2 60&quot; @ 2.03 bet365 stawka 5zł 2:3 OT ????

Florida Panthers - Boston Bruins 1 OT @ 1.95 bet365 stawka 5zł wynik 2:1 OT✅

komentarz///
Jednym slowem wczoraj dramat... Jedynie moje Panterki nie sprowadziły mnie ponizej dna i metrów mułu.

Do góry Bottom