Over 9.5 lega (MVG-Barney, Wright - Taylor, Huybrechts - Anderson)
AKO: 1.92/bet365
Najniższa linia oporu jaką można zaatakować. 3 legi dla przegranego w każdym z tych pojedynków to ewidentne minimum. W ostatnim meczu wieczoru zobaczymy mega hit Barney vs. MVG. Wielokrotnie zostało wspominane, że MVG inaczej rzuca w pojedynkach z Taylorem oraz właśnie Barneyem. Kursy na "Shreka" mocno zaniżone, więc nie ma co atakować w szczególności, że jego forma jest dość średnia w ostatnim czasie. Spodziewam się długiego pojedynku, zresztą tak samo jak w pojedynku Wrighta z Taylorem. Peterek ostatnio super forma, wygrana w UK Open, a następnie dwie pewne wygrane z Wadem oraz Chizzym w
Premier League. Phil to legenda, która powoli zaczyna gasnąć co pokazują jego 4 ostatnie pojedynki w
Premier League, gdzie nie wygrał ani jednego spotkania! Faworytem jest Wright jednak kursy nie do gry. 3 legi dla przegranego? Jak najbardziej! I na koniec mecz, o którym czytałem sporo: Huybrechts - Anderson. Wiele czytałem o tym, że w tym spotkaniu może być ustawka żeby wyrzucić Chizziego. O tym, że Anderson jeszcze nie zaprezentował swojego "tumiwisizmu" w tej edycji
Premier League. Trudno się z tym nie zgodzić i w sumie nawet chciałbym zobaczyć wygraną Huybrechtsa, któremu brakuję szczęścia oraz zimnej głowy w końcówkach spotkań. Tutaj nawet jak ma być ustawka to przegrany powinien ugrać przynajmniej 3 legi. Moim zdaniem AKO dość pewne, więc polecam!
Peter Wright C/O powyżej 104.5 - 1.83/unibet
Moim zdaniem bardzo niska linia jeżeli chodzi o Wrighta. Peterek bardzo często schodzi jakimś 110+ ustawiając się na d20 czy d16. Ostatnie dwa spotkania w
Premier League to zapięte 115 oraz 120. Podczas UK Open także wielokrotnie pokrywał tą linię. Moim zdaniem forma Wrighta jest na takim poziomie, że bez problemu powinien pokryć tą linię.
Barney C/O powyżej 94.5 - 1.83/unibet
Kolejna śmieszna linia. Barney potrafi robić mega zamki 120+, a linia tak niska. Powód tego jest prosty, bukmacherzy sądzą, że MVG zje starszego kolegę. Wcześniej pisałem, że moim zdaniem będzie to wyrównany pojedynek z przynajmniej 3 legami dla Barneya. Spójrzmy jeszcze tylko na dwa ostatnie tygodnie i C/O Holendra. 154 z Klaasenem i 156 z Andersonem. Parę tygodni wcześniej 140 z Wrightem czy 107 z Taylorem. Moim zdaniem turbo Value w becie.
MVG wygra, over 4.5 180's i C/O powyżej 112.5 - 5/unibet
Tutaj typowy becik za stawkę kebaba, bo staram się promować zdrowe odżywanie xD Wiele pisałem o Barneyu i o tym, że ma on spore szansę powalczyć z MVG, a tutaj gram w stronę MVG? Troszeczkę to dziwne ale już tłumaczę. Im lepiej będzie grał Barney tym lepiej powinien grać MVG, który napędza się razem z przeciwnikiem. 5 maxów to dość dużo i MVG dopiero w poprzednim tygodniu pokrył tą linię z Kimem ale dziś wyczuwam właśnie podobne spotkanie do tego, które grał z Belgiem, gdzie palił mu się grunt pod nogami. Jeżeli chodzi o C/O to MVG często pokrywa jakieś 116, 120, a może nawet zdecyduję się na 170? Jak wspominałem, stawka kebabowa ale na pewno do zagrania.