>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: Premier League Darts 2016

Status
Zamknięty.
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Betway Premier League
Night 12 - April 21
Bournemouth International Centre

Michael van Gerwen v Peter Wright
Raymond van Barneveld v Adrian Lewis
Gary Anderson v James Wade
Phil Taylor v Robert Thornton
Adrian Lewis v Michael van Gerwen

Raymond van Barneveld - Adrian Lewis
Adrian Lewis 1,83 bet365
7-4 ⛔

Kolejna kolejka, gdzie moim głównym typem będzie gra przeciwko Barneyowi. Przegrana z Taylorem odebrała mu zupełnie szanse na awans, potem co prawda wygrał z Thortonem, ale mecz stał na bardzo niskim poziomie jak na Premier League. Przegrywając z Taylorem rzucał na średniej 96, z Thortonem 92 (przy słabiutkiej 88 Thora). Nie spodziewam się nadzwyczajnego skoku fomy Holendra. Zmierzy się z trzecim w tabeli Lewisem, który pewnie będzie chciał obronić te miejsce przed półfinałami. Lewis w ostatnich 4 meczach 3 wygrane i remis. Średnie od końca 96, 94, 88, 103. Warto zwrócić uwagę na zeszłotygodniową średnią powyżej setki - w tym samym meczu Jackpot rzucił 9 Dartera! Forma więc chyba idzie w górę, a Lewis, vice-mistrz świata, możliwości ma spore. W pierwszym meczu Lewis wygrał 7-5, liczę na podobny rezultat.

Michael Van Gerwen - Peter Wright
MVG 1,30
Phil Taylor - Robert Thorton
Taylor 1,22
Anderson - Wade
over 9,5 lega 1,22

Spróbujemy po najmniejszej linii oporu.
Van Gerwen wiadomo, zawsze klasa, jak nie ma najgorszego dnia w miesiącu a ktoś inny nie ma tego najlepszego, to poza Andersonem i Taylorem nie ma co do niego wychodzić. Rzuca swoje, ostatnie 3 mecze średnie 105, 117 i 110 w fenomelnym remisowym pojedynku z Andersonem. Wright rok ma niezły, ale ostatnio obniżył loty. w PL ostatnie 3 mecze to porażka z wygrana z Chizzym, remis z Lewisem i porażka aż 7-2 z Thortonem. Średnie 97, 93, 92, co raz gorzej. Do tego mam wrażenie, że Snake Bite spina się na mecze z MVG i przez to rzuca w nich gorzej. H@H to 33-8, a ostatnie 7 meczy padło łupem Holendra. Spodziewam się pewnej wygranej, szczególnie, że dla MVG jeszcze czeka lewis w drugim meczu. Dorzucam dlatego:

MVG -2,5 1,53 bet365 7-2 ✅

Później Taylor z Thortonem i to powinna być przejażdżka. Taylor wciąć walczy o 1 miejsce w fazie grupowej i nie może stracić punktów z Thorem. Umówmy się, jeżeli Thorton nie będzie miał dnia konia, jeżeli nie wyjdzie mu początek to się zdenerwuje i już jest po nim. Taylor swoje rzuci - ostatnie 4 mecze to wygrane, 99, 99, 92, 100. Thorton po dwóch lepszych meczach, niedużej porażce z MVG (104) i wygranej z Wrightem (105) zszedł na ziemię z średnią 88 z Barneyem. Taylor umie wyprowadzać rywali z równowagi i powinien to spokojnie ogarnąć.

Do tego over w meczu Andersona z Wadem. Latający Szkot jak zagra swoje to powinien to wygrać, ale Wade to zawodnik, który nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Może nie rzuca nić specjalnego, ale zawsze te średnie pod 100 uzyskuje. Taka regularność z pewnością zapewni mu przynajmniej te 3 legi, jeżeli nie więcej. Wszakże w ich pierwszym meczu padł remis 6-6.

AKO: 1,94 bet365
✅✅✅

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Adrian Lewis - Michael Van Gerwen
MVG 1,50 bet365
5-7✅✅✅

Króciutko. Wiadomo, że MVg zawsze jest faworytem, jednak dopiero po tym co zobaczyłem w ich pierwszych dzisiejszych meczach nie waham się zagrać na niego. MVG w pewnym stylu 7-2 odprawił Wrighta, średnia po 110. Zaraz po nim Lewis przegrał 7-4 z Barneyem i rzucał naprawdę fatalnie. Średnia ledwie 90, dawno nie widziałem tak słabego Jackpota. Nie zacznie nagle rzucać średnio o ponad 20 więcej, a tylko wtedy mógłby rywalizować z Holendrem. Rzucam podwójną stawką, żeby nadrobić jego wtopę.

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Betway Premier League
Night 13 - April 28
The Barclaycard Arena, Birmingham
Peter Wright v Phil Taylor
Raymond van Barneveld v Gary Anderson
Adrian Lewis v Robert Thornton
James Wade v Michael van Gerwen
Peter Wright v Gary Anderson
Best of 12 legs

20:10
Peter Wright - Phil Taylor
REMIS @ 5,50 Bet365 ⛔
Tak sobie myślę na sucho czytając raz jeszcze to co napisałem, już po fakcie i emocjach, że zupełnie nie uwzględniłem wygranej Snakebite. W meczu z Andersonem trzeba odkupić winy.

Nie wypowiadałem się w dziale już od dawna, w temacie Premier League to w zasadzie mój debiut, co nie oznacza że po upływie dwunastu kolejek nie mam zamiaru wejść do gry. Sporo przemyśleń za mną, parę typów zagranych prywatnie, ale czas wyjść do ludzi i zaproponować coś szalonego. Jestem przeciwnikiem składania kuponów z malych kursów a`la powyżej 9.5 lega, wolę zaproponować jedno, a konkretne zdarzenie. Najwyższa pora na parę słów również mojej strony, zwłaszcza że można powiedzieć zostałem zmuszony przez sytuację - nikt się nie udziela w kontekście dzisiejszej kolejki, biorę więc prym i liczę, że numer kolejki, która zostanie dziś rozegrana, nie okaże się nieszczęśliwym.
Po tym przydługim i w zasadzie nudnawym wstępie czas konkretniej przyjrzeć się parze, którą to zaproponowałem Wam do singla. Nie ukrywam, inspiracją był typ zaproponowany przez Hiro, ale Ci śledzący twórczość tego człowieka na blogu już pewnie pograli to, co o proponował ???? Ja idę o krok dalej i liczę właśnie na podział punktów. Obaj w niedalekiej przyszłości mają słabe mecze z Thorntonem, jeden nie zachwycił średnią, drugi nie zachwycił niczym i w ogóle przegrał ze słabszym przeciwnikiem. Coś jednak jest w tej parze, że tak ciężko gra się Philowi ze Snakebitem. Wszak w Premier League faworyzowany zwykle Taylor jeszcze z Peterem Wrightem nie wygrał. Wiadomo, że bezpośrednie pojedynki nie mają tutaj większego wpływu, ale Taylor może mieć z tyłu głowy to, że jeszcze swojego dzisiejszego rywala nie pokonał. Do tej pory cztery mecze, trzy na remis. Do tego dochodzi rozczarowujaca do tej pory postawa Papużki. Zresztą jest tego świadomy - przed kolejką e swoich wypowiedziach podkreślał, jak zależy mu na czterech wygranych, w tym dwóch tego wieczora (ostatni mecz sesji gra z Andersonem). A Taylor? Wygodnie rozsiadl się w fotelu lidera, ale nie powinno mieć dla niego aż tak wielkiego znaczenia pokonanie dzisiaj Wrighta. Co prawda ma ochotę na bonus przyznawany pierwszemu zawodnikowi, ale tragedii nie będzie jak i tym razem zgarnie go Shrek albo Flying Scotman. The Snakebite powinien wyjść zmotywowany, i spodziewam się remisu po wyrównanej grze (tylko nie tak ewidentnego oddawania sobie legów jak przed tygodniem w przypadku Wade i Andersona :razz ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +12
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Krótko bo mało czasu.

AKO: 2,10
bet365

Raymond van Barneveld - Gary Anderson
Anderson 1,61

Niech w końcu ktoś zagra przeciwko Barneyowi na swoim poziomie, bez stresu, że to wielki stary mistrz. Kto jak kto ale Anderson nie powinien speniać, w końcu to obecny dwukrotny Mistrz Świata. Barney niby wygrał w ostatniej kolejce z Lewisem, ale grę Spoconego przemilczę. Raymond rzucał lekko swoje i średnia 93 drugi raz z rzędu wystarczyła na win. Anderson mimo ostatnio dobrej gry pogubił punkty. W ostatnich 4 meczach aż 3 remisy i jedna porażka, choć ostatnie dwa spotkania to średnia 108 i 103. Dla pewności tego 3. miejsca w tabeli powinien wygrać ten mecz.

James Wade - Michael van Gerwen
over 9,5 lega 1,30

MVG klasa zawsze, wiadomo. Nie trzeba do tego przekonywać, najlepszy gracz, choć ostatnio jakby ciut ciut gorzej. Wszakże te ciut gorzej to średnie 103 i 96, co jak na Holendra jest średnim wynikiem. Minimalna obniżka formy może więc, jest, jednak ja głównie nie o tym. Wade to jest dla mnie zawsze bardzo bardzo solidny zawodnik. Prawie nigdy nie rzuca nic specjalnego (tylko raz w Premier League średnia powyżej 100), ale zawsze swoje rzuci. Wychodzi z tego, że choć nie jest w ścisłej czołówce, to zajmuje obecnie 5. pozycję z ciągłymi sporymi szansami na awans. Choć mamy już 14. kolejkę, to Wade ledwie raz nie ugrał co najmniej 4 legów! W pierwszym ich spotkaniu było 7-4 dla MVG i to jest dla mnie bardzo prawdopodobny rezultat, dlatego za drobniaki.

James Wade - Michael van Gerwen
Wynik: 4-7 6,50 bet365

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dawno Premier League nie stawiałem jednak dzisiejsza oferta troszeczkę mnie zmusza do tego.

James Wade vs. Peter Wright
Typ: Peter Wright - 2.0/bet365
✅
Obaj Panowie mają jeszcze szansę na to aby wejść do finałowej czwórki jednak trzeba wygrać dwa pozostałe spotkania i liczyć na potknięcie Lewisa, który gra z Taylorem oraz Andersonem. Osobiście sądzę, że oba te mecze może jeszcze przegrać jednak nie o tym tutaj mowa. Co do poziomu obu zawodników oraz ich gry to moim zdaniem prezentują podobny poziom i tak naprawdę w tym spotkaniu może zadecydować jedno przełamanie lub też wysoki zamek. Zaczyna Wade, więc dlaczego wchodzę w &quot;Papużkę&quot;? W mojej opinii zrobił on postępy w tym sezonie i co raz bardziej wydaję mi się, że jest on 4 najlepszym zawodnikiem w PDC. Do tego potrafi grać z Wadem co zresztą pokazał w Premier League gdzie go pokonał. Wiadomo też nie od dziś, że Wade lubi się dostosować do tego w jaki sposób gra rywal co często powoduję, że mimo chwili słabości rywala nie potrafi mu odskoczyć. Zupełnie inaczej robi Wright, który potrafi wykorzystać błędy rywala. Liczę na to, że Wright nie zesra się na podwójnych, bo to jedyna rzecz, która może mu przeszkodzić w wygranej w tym spotkaniu.

Over 9.5 lega (MVG vs. Barney) ⛔+ Gary Anderson win ✅
AKO: 1.85/bet365

Pierwszy bet to chyba czysta perełka. MVG pewny awansu, Barney już nic nie może osiągnąć jednak to nadal klasyk i jedna z ciekawszych rywalizacji w PDC. Spodziewam się genialnego spotkania gdzie obaj Panowie będą lecieć na wysokich średnich. Do tego wysokie zamki, dużo maxów i wgl wszystkiego. Osobiście uwielbiam rywalizację między Holendrami i moim zdaniem zobaczymy spokojnie 10 legów. MVG spina się na Barneya jednak musi to robić po prostu starszy Holender ma na niego patent co było widać bodajże na MŚ.

Do tego pojedynek dwóch Szkotów. Thorn już o nic nie gra a Gary może jeszcze wypaść z czwórki najlepszych jednak musiałby się o to bardzo postarać. Dzisiaj musi pokonać Thorna żeby zapewnić sobie awans. Nie wiem co mam tutaj napisać, Gary jeżeli nie odpuszcza spotkań to jest obok MVG najlepszy na świecie. Ostatnie dwa spotkanie to remis i wygrana Garyego i dzisiaj liczę na podtrzymanie serii. Zaczyna, więc powinien mieć jeszcze prościej. Powodzenia!

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Raymond van Barneveld - Michael van Gerwen
RvB +3,5 lega 1,72 Bet365 6-6 choć Barney miał lotkę na win, dobry mecz

Za średnią stawkę można spróbować. Na derby holenderskie stary mistrz jakoś zawsze się spina, a wiadomo, że jest na kogo. W ich ostatnim meczu Raymond wyrzucił Van Gerwena z Mistrzostw Świata. Ogólnie H2H 23-16 dla młodszego z Holendrów, więc bez szału. Gdzieś w wywiadzie mówił, że nie lubi grać z van Barneveldem. To bardziej kwestia psychiki chyba. Zresztą w ostatnich 9 spotkaniach takowy handicap został pokryty aż 7 krotnie. Dorzuciłbym do tego jakby nieco słabszą ostatnio dyspozycją MVG, który zremisował w Premier League z Thortonem, a pomimo zwycięstwa w German Masters grał jakoś słabiej. Raymond odpuścił ostatni turniej z Monachium, więc powinien być przygotowany na dzisiejszy dzień. Ostatnio przegrał z Lewisem 5-7 i wygrał z Chisnallem 7-4, jednak od dłuższego czasu rzuca niezłe średnie: 102, 98, 92, 101, 105, 98. Szczególnie ostatnie 3 mecze wysoko, nie powinien dzisiaj zjechać na Łysego.
Ponawiam typz pierwszej rundy. MVG z Barneyem grać nie lubi, prawie zawsze notuje z nim gorsze średnie, derby holenderskie zawsze są wyrównane. Pogromu nie przewiduję.

Barney +4,5 1,44
Barney +3,5 1,80 bet365
⛔

Do handi +4,5 dorzucam

Gary Anderson - Robert Thorton
Anderson 1,28
✅

Thorton najsłabszy, Anderson mistrz świata, TOP3. Porzuca swoje i wygra, nie będę dublował Brodatego Żółwia bo właściwie dubel mamy ten sam.

AKO: 1,85 bet365
⛔

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Peter Wright - Raymond van Barneveld
Peter Wright 1,95 bet365
6-6 ⛔

Mój główny bet na ostatnią rundę Premier League przed półfinałami. Sprawa wygląda tak - o pierwsze miejsce zagra w ostatnim meczu MVG z Taylorem, trzecie wpadnie dla Andersona. Na 4. jest obecnie dołujący Lewis z 17. punktami na koncie, a Wright ma o jedno oczko mniej. Jeśli dziś wygra, to Lewis będzie musiał pokonąc Andersona, a z jego ostatnią grą może być średnio. Peter ostatnio za to naprawdę bardzo bardzo dobrze. Ostatnie 3 mecze to wygrana z Taylorem, remis z Andersonem i demolka 7-1 z Wadem! Wyniki fantyastyczne! Średnie? 100, 103, 99 i dobra gra na dablach. W weekend odpadł w ćwirćfinale Gibraltar Open z Whitem, ale to też jednak już dobra runda.
Raymond już gra o pietruchę, choć nie liczę, że odpuści. Pierwszy raz Premier League gości w Holandii i Barney na pewno będzie chciał się pokazać przed własną publicznością. Jednak jego ostatnia gra przeciętna - ostatnie 3 mecze to wygrana z najgorszym w obecnym sezonie Lewisem, który rzucał na średniej under90, potem porażki z Andersonem i MVG, średnie 93, 99, 100. Nie rzuca może źle, ale nie ma tego błysku.
Snakebite gra o wszystko, gdyż wygrana może zapewnić mu awans do półfinałów Premier League. Jest w świetnej formie i jeżeli ją utrzyma, to powinien wyjść zwycięsko.

Phil Taylor - Michael Van Gerwen
MVG 1,57 bet365
5-7✅

Kurs mnie w pełni nie zadowala, ale jednak go pobiorę. Tu krótko. Obaj na szczycie tabeli, identyczna liczba punktów, zdominowali w tym sezonie PL. Kwestia jest jednak jedna - kiedy Van Gerwen wespnie się na swój niebotyczny poziom, to nawet bardzo dobra gra Taylora może nie wystarczyć. Turniej odbywa się z Rotterdamie, z czego Holender bardzo cieszył się na swoim facebookowym koncie. Jestem pewny, że na ten mecz wyjdzie podwójnie zmotywowany i skoncentrowany. Stawka też spora, gdyż pierwsze miejsce w tabeli pozwoli w półfinale uniknać Gary&#39;ego Andersona, który tworzy z tą dwójką niezaprzeczalne TOP3.
Spodziewam się MVG na średniej około 113-115. Czy Taylor da radę to wytrzymać? Wątpię. Jeśli Holender dobrze wejdzie w mecz to typ będzie niemal od razu przyklepany.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Peter Wright vs. Raymond van Barneveld Highest Checkout over 120,5 @1.70 (betsafe)

Dobra, krótko. Raymond gra u siebie z czego jest zadowolony. Na pewno nie odpuści tego meczu tak samo jak Wright, który odnosząc dziś zwycięstwo może wskoczyć na 4. lokatę w tabeli. Z mojego punktu widzenia mecz będzie wyrównany i zobaczymy w nim dużo legów, z których mam nadzieję, że jeden skończy się checkoutem wyższym niż 120,5 ????

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Phil Taylor vs. Gary Anderson, typ: Anderson (+1.5) @1,67 (betsyf)

Szkot, który broni tytułu może w tych play-offach namieszać, a bukmacherzy są po stronie Taylora, prawdopodobnie tylko z tego względu, że Taylor wygrał ostatnie dwa pojedynki, które się odbyły między nimi. Phil nie leży Garemu co pokazało dość wiele spotkań w przeszłości, natomiast moim zdaniem jeżeli Anderson dziś będzie grał cały pojedynek na swoim poziomie to wyniesie zwycięstwo. Gram tutaj z podpórką ponieważ moim zdaniem kurs jest lekko przesadzony. W ich ostatnim pojedynku Gary grał ze średnią 93.38, ale chociażby z van Gerwenem grał ze średnią 106.23, więc myślę że jak dziś będzie oscylował wokół średniej wynoszącej około 102 to typ wejdzie.

e: Napisałem że Phil nie leży Garemu, a nie Gary Philowi. To, że Phil to kozak nie musiałem dodawać bo to oczywiste kto dłużej ogląda. ;)

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Gary nie leży Philowi? Każdy przeciwnik leży legendzie. Skoro MVG odczuwa przed nim szacunek to dlaczego Gary nie miałby tego robić? Co prawda Szkot jest aktualnym mistrzem świata i do tego wygrał poprzednią edycję Premier League. Jednak przypomnijmy sobie jakie problemy miał w półfinale z Chizzym. Anglik spokojnie mógł wygrać to spotkanie jednak nie wytrzymał presji. Forma Phila to jedna wielka niewiadoma. Na małych turniejach gra rzadka a jak gra to potrafi nie przejść eliminacji. A Gary? Raz mu się chce, raz nie. W Premier League potrafi rzucać na średniej ponad 100 a w European Tour na niecałej 90. Niby typowy mecz 50:50 ale to Phil zaczyna i jeżeli dobrze wejdzie w mecz to powinien to wygrać. Może też moje serce idzie w stronę &quot;The Powera&quot;, bo już wydaję mi się, że to schyłek jego kariery. Nie mniej jednak ja idę w stronę Anglika, bo Szkot może mieć przestój i parę słabszych legów, które Phil powinien wykorzystać.

Phil Taylor win - 1.72/bet365 ✅
Phil Taylor (-1.5) - 2.0/betano ✅

Becik siadł nawet na spokojnie ale MVG nie wybaczy mu takich błędów ???? Czekam na kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom