Dzisiaj w
iforbet maxizysk na darta.
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki. Tam będzie dystans do 10 wygranych legów i powinny się znaleźć dobre typy. Teraz niestety nie mam nic zgodnego z warunkami promocji (4x minimum 1,40), bo
iforbet klasycznie zaniża kursy tuż pod 1,40.
Na ostatnie mecze grupowe (poniedziałek-wtorek) kleję ako:
Cross @ 1,38
Wright walczy sam ze sobą. Tutaj średnie 84 i 83, a w niedawnych ME zaledwie 74. Cross 95 i 98. Wczoraj Rob prowadził 3-0 i przegrał 3-5 (tzw. kontuzja mózgu). Z Wrightem powinien zagrać bardziej skoncentrowany. Fajny kurs, biorę.
MVG @ 1,38
Michael też w nie najlepszej formie, ale to wiemy od dawna. Z Andersonem zagrał słabo, a i tak wyciągnął maksa co mógł (4 legi). Joyce tylko 89 jako dorzucający do świetnego Andersona oraz 87 jako wygrywający z Noą. Nie chce mi się wierzyć, aby MVG miał nie awansować z tej grupy.
Schindler +2,5 lega @ 1,27
Noppert mnie nie przekonuje w ostatnich miesiącach, jest nijaki. Z kolei Schindler wręcz przeciwnie, jego wola walki i wytrzymywanie ciśnienia w ważnych momentach jest godne pozazdroszczenia. Czuję, że Martin wygra, ale bezpiecznie biorę tylko 3 legi.
AKO: 2,41 (2,12) iforbet