>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PDC: Grand Slam of Darts 2024 (9-17 Listopad)

Kaldui 239,2K

Kaldui

Znawca - Dart
20241109_114239.jpg
Rywalizacja zaczyna się w grupach, gdzie mecze są do 5 legów.
Awansuje 2 zawodników.
W poniedziałek 11.11 faza pucharowa

Tytułu broni: Luke Humphries

Kaldui 239,2K

Kaldui

Znawca - Dart
Dystans tylko odrobinę krótszy, ale może to sprzyjać potencjalnym niespodziankom. Ja nastawiam się głównie na live i sobota będzie na baczną obserwacje aktualnej formy zawodników.

Ewentualnie za mniejszą stawkę poszukałbym wyższych kursów

Scutt vs Chisnall
Scutt wygra @2,38
Chisnall dobrze sobie radzi w ET i na podłodze, ale na dłużej scenie ma spore problemy. Ostatnio mocno chimeryczny i dobre mecze przeplata słabymi. Natomiast Scutt albo kręci się na średnich 90 albo grubo ponad 100
Cyferki obu zawodników od 1 lipca 2024
W maskach średnia obu 0,32 / leg
Screenshot_20241109_122805_Gallery.jpg
Liczę na niespodziankę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1432
hiro 97,7K

hiro

Użytkownik
Dzisiaj w iforbet maxizysk na darta.
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki. Tam będzie dystans do 10 wygranych legów i powinny się znaleźć dobre typy. Teraz niestety nie mam nic zgodnego z warunkami promocji (4x minimum 1,40), bo iforbet klasycznie zaniża kursy tuż pod 1,40.

Na ostatnie mecze grupowe (poniedziałek-wtorek) kleję ako:

Cross @ 1,38 5-1
Wright walczy sam ze sobą. Tutaj średnie 84 i 83, a w niedawnych ME zaledwie 74. Cross 95 i 98. Wczoraj Rob prowadził 3-0 i przegrał 3-5 (tzw. kontuzja mózgu). Z Wrightem powinien zagrać bardziej skoncentrowany. Fajny kurs, biorę.

MVG @ 1,38 4-5
Michael też w nie najlepszej formie, ale to wiemy od dawna. Z Andersonem zagrał słabo, a i tak wyciągnął maksa co mógł (4 legi). Joyce tylko 89 jako dorzucający do świetnego Andersona oraz 87 jako wygrywający z Noą. Nie chce mi się wierzyć, aby MVG miał nie awansować z tej grupy.

Schindler +2,5 lega @ 1,27 5-2
Noppert mnie nie przekonuje w ostatnich miesiącach, jest nijaki. Z kolei Schindler wręcz przeciwnie, jego wola walki i wytrzymywanie ciśnienia w ważnych momentach jest godne pozazdroszczenia. Czuję, że Martin wygra, ale bezpiecznie biorę tylko 3 legi.

AKO: 2,41 (2,12) iforbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +122
BanksyGA 209,2K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Micky Mansell AVG over 92,5 @1,80 - Unibet

Ciężko wyrokować nad średnią w przypadku tak nijakich zawodników jak Mansell, ale są dwie rzeczy, które zapowiadają, że może być to ciekawy typ.

Mansell ma już pewny awans, ale nie ma pewnego 1 miejsca. Zawodnik skazywany na odpadnięcie ma szansę na awans z grupy jako najlepszy zawodnik. Nie jest to żaden młodziak, więc stres nie powinien go zjeść.

1. Mansell gra dobrze na GS. Z Wadem na średniej 101, z Rowbym na średniej 97. Wysoko ponad wystawioną linię.
2. Humphries odpadł, wiec nie ma dzisiaj już żadnej motywacji. Jedynie żeby zamknąć dobrze turniej, który i tak jest dla niego porażką, więc czy to aby dla niego takie ważne?

Jest to według mnie najlepszy typ na dzisiaj i lekko, dla lepszego oglądania, sobie wezmę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1510
S 1,2K

saek

Użytkownik
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki. Tam będzie dystans do 10 wygranych legów i powinny się znaleźć dobre typy. Teraz niestety nie mam nic zgodnego z warunkami promocji (4x minimum 1,40), bo iforbet klasycznie zaniża kursy tuż pod 1,40.

Na ostatnie mecze grupowe (poniedziałek-wtorek) kleję ako:

Cross @ 1,38
Wright walczy sam ze sobą. Tutaj średnie 84 i 83, a w niedawnych ME zaledwie 74. Cross 95 i 98. Wczoraj Rob prowadził 3-0 i przegrał 3-5 (tzw. kontuzja mózgu). Z Wrightem powinien zagrać bardziej skoncentrowany. Fajny kurs, biorę.

MVG @ 1,38
Michael też w nie najlepszej formie, ale to wiemy od dawna. Z Andersonem zagrał słabo, a i tak wyciągnął maksa co mógł (4 legi). Joyce tylko 89 jako dorzucający do świetnego Andersona oraz 87 jako wygrywający z Noą. Nie chce mi się wierzyć, aby MVG miał nie awansować z tej grupy.

Schindler +2,5 lega @ 1,27
Noppert mnie nie przekonuje w ostatnich miesiącach, jest nijaki. Z kolei Schindler wręcz przeciwnie, jego wola walki i wytrzymywanie ciśnienia w ważnych momentach jest godne pozazdroszczenia. Czuję, że Martin wygra, ale bezpiecznie biorę tylko 3 legi.

AKO: 2,41 (2,12) iforbet
nie ma jak mieć średnią 109 i ugrać 2 legi

BanksyGA 209,2K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Littler over 99,5 AVG @1,80 - Uni

Buki wzięły tutaj taktykę - mecz o nic, mecz szybki i linia w dół (poprzedni mecz to było 101,5). Littler obok Andersona to najlepiej grający tutaj zawodnik. Zdążył nas nauczyć, że jak jest w formie to wszystkich wali równo.

I tak też powinno być tutaj. Mimo pewnego awansu i pierwszego miejsca to Littler będący w gazie nie zwalnia bez względu na przeciwnika. Średnia 100 to powinna być raczej formalność w dzisiejszym meczu.
Post automatycznie złączony:

Gary Anderson over 95,5 @1,84 - Uni

Dokładnie ta sama sytuacja co powyżej. Anderson póki co bardzo mocna forma. Na przestrzeni sezonu gra gorzej niż Littler, ale też linia jest stosunkowo niska

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1717
gamen0 191K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - Grand Slam

Spotkanie: Bunting - Rock

Typ: 1

Kurs: 1,78

Godz: 23:20

Bukmacher : superbet

Post w dziale:
Analiza:

Dzisiejsza kolejka Grand Slam zapowiada się niezwykle emocjonująco, a jednym z głównych uczestników, który zwraca na siebie uwagę, jest Bunting. Spotkanie z Rockiem jest bardzo ważne ponieważ zadecyduje o awansie do fazy pucharowej. Delikatnym faworytem wydaje się Bunting, który prezentuję w tym sezonie niezłą formę. Myślę.

Moja analiza wskazuje, że Bunting może być dzisiaj faworytem w starciu z Rockiem. Jego gra jest nie tylko technicznie doskonała, ale także charakteryzuje się silną psychiką, co pozwala mu radzić sobie ze stresem i presją na najwyższym poziomie. Dodatkowym atutem jest wsparcie kibiców, które zawsze motywuje go do jeszcze lepszej gry. Wszystkie te czynniki składają się na przekonanie, że Bunting ma realne szanse na zwycięstwo. Mój typ to zwycięstwo Buntinga 5:3.

G 10K

golyy

Użytkownik
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki.
No, póki co to forBet robi nam "myk" z ofertą na jutrzejsze mecze ;) już nawet fortuna dodała szerszą ofertę, nie wspominając o bardziej "dartowych" bukach, gdzie już można wybrać coś ciekawego.
No nic, pozostaje obserwować czy forBet wrzuci coś wcześniej czy będą trzymać do rozpoczęcia dzisiejszych spotkań żeby utrudnić polowanie na jakiś fajny maxiZysk 😅

Do góry Bottom