>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: Grand Slam of Darts 2024 (9-17 Listopad)

Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
20241109_114239.jpg
Rywalizacja zaczyna się w grupach, gdzie mecze są do 5 legów.
Awansuje 2 zawodników.
W poniedziałek 11.11 faza pucharowa

Tytułu broni: Luke Humphries

Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Dystans tylko odrobinę krótszy, ale może to sprzyjać potencjalnym niespodziankom. Ja nastawiam się głównie na live i sobota będzie na baczną obserwacje aktualnej formy zawodników.

Ewentualnie za mniejszą stawkę poszukałbym wyższych kursów

Scutt vs Chisnall
Scutt wygra @2,38
Chisnall dobrze sobie radzi w ET i na podłodze, ale na dłużej scenie ma spore problemy. Ostatnio mocno chimeryczny i dobre mecze przeplata słabymi. Natomiast Scutt albo kręci się na średnich 90 albo grubo ponad 100
Cyferki obu zawodników od 1 lipca 2024
W maskach średnia obu 0,32 / leg
Screenshot_20241109_122805_Gallery.jpg
Liczę na niespodziankę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1633
hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Dzisiaj w iforbet maxizysk na darta.
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki. Tam będzie dystans do 10 wygranych legów i powinny się znaleźć dobre typy. Teraz niestety nie mam nic zgodnego z warunkami promocji (4x minimum 1,40), bo iforbet klasycznie zaniża kursy tuż pod 1,40.

Na ostatnie mecze grupowe (poniedziałek-wtorek) kleję ako:

Cross @ 1,38 5-1
Wright walczy sam ze sobą. Tutaj średnie 84 i 83, a w niedawnych ME zaledwie 74. Cross 95 i 98. Wczoraj Rob prowadził 3-0 i przegrał 3-5 (tzw. kontuzja mózgu). Z Wrightem powinien zagrać bardziej skoncentrowany. Fajny kurs, biorę.

MVG @ 1,38 4-5
Michael też w nie najlepszej formie, ale to wiemy od dawna. Z Andersonem zagrał słabo, a i tak wyciągnął maksa co mógł (4 legi). Joyce tylko 89 jako dorzucający do świetnego Andersona oraz 87 jako wygrywający z Noą. Nie chce mi się wierzyć, aby MVG miał nie awansować z tej grupy.

Schindler +2,5 lega @ 1,27 5-2
Noppert mnie nie przekonuje w ostatnich miesiącach, jest nijaki. Z kolei Schindler wręcz przeciwnie, jego wola walki i wytrzymywanie ciśnienia w ważnych momentach jest godne pozazdroszczenia. Czuję, że Martin wygra, ale bezpiecznie biorę tylko 3 legi.

AKO: 2,41 (2,12) iforbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +122
BanksyGA 212,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Micky Mansell AVG over 92,5 @1,80 - Unibet

Ciężko wyrokować nad średnią w przypadku tak nijakich zawodników jak Mansell, ale są dwie rzeczy, które zapowiadają, że może być to ciekawy typ.

Mansell ma już pewny awans, ale nie ma pewnego 1 miejsca. Zawodnik skazywany na odpadnięcie ma szansę na awans z grupy jako najlepszy zawodnik. Nie jest to żaden młodziak, więc stres nie powinien go zjeść.

1. Mansell gra dobrze na GS. Z Wadem na średniej 101, z Rowbym na średniej 97. Wysoko ponad wystawioną linię.
2. Humphries odpadł, wiec nie ma dzisiaj już żadnej motywacji. Jedynie żeby zamknąć dobrze turniej, który i tak jest dla niego porażką, więc czy to aby dla niego takie ważne?

Jest to według mnie najlepszy typ na dzisiaj i lekko, dla lepszego oglądania, sobie wezmę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2202
S 1,2K

saek

Użytkownik
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki. Tam będzie dystans do 10 wygranych legów i powinny się znaleźć dobre typy. Teraz niestety nie mam nic zgodnego z warunkami promocji (4x minimum 1,40), bo iforbet klasycznie zaniża kursy tuż pod 1,40.

Na ostatnie mecze grupowe (poniedziałek-wtorek) kleję ako:

Cross @ 1,38
Wright walczy sam ze sobą. Tutaj średnie 84 i 83, a w niedawnych ME zaledwie 74. Cross 95 i 98. Wczoraj Rob prowadził 3-0 i przegrał 3-5 (tzw. kontuzja mózgu). Z Wrightem powinien zagrać bardziej skoncentrowany. Fajny kurs, biorę.

MVG @ 1,38
Michael też w nie najlepszej formie, ale to wiemy od dawna. Z Andersonem zagrał słabo, a i tak wyciągnął maksa co mógł (4 legi). Joyce tylko 89 jako dorzucający do świetnego Andersona oraz 87 jako wygrywający z Noą. Nie chce mi się wierzyć, aby MVG miał nie awansować z tej grupy.

Schindler +2,5 lega @ 1,27
Noppert mnie nie przekonuje w ostatnich miesiącach, jest nijaki. Z kolei Schindler wręcz przeciwnie, jego wola walki i wytrzymywanie ciśnienia w ważnych momentach jest godne pozazdroszczenia. Czuję, że Martin wygra, ale bezpiecznie biorę tylko 3 legi.

AKO: 2,41 (2,12) iforbet
nie ma jak mieć średnią 109 i ugrać 2 legi

BanksyGA 212,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Littler over 99,5 AVG @1,80 - Uni

Buki wzięły tutaj taktykę - mecz o nic, mecz szybki i linia w dół (poprzedni mecz to było 101,5). Littler obok Andersona to najlepiej grający tutaj zawodnik. Zdążył nas nauczyć, że jak jest w formie to wszystkich wali równo.

I tak też powinno być tutaj. Mimo pewnego awansu i pierwszego miejsca to Littler będący w gazie nie zwalnia bez względu na przeciwnika. Średnia 100 to powinna być raczej formalność w dzisiejszym meczu.
Post automatycznie złączony:

Gary Anderson over 95,5 @1,84 - Uni

Dokładnie ta sama sytuacja co powyżej. Anderson póki co bardzo mocna forma. Na przestrzeni sezonu gra gorzej niż Littler, ale też linia jest stosunkowo niska

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3878
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - Grand Slam

Spotkanie: Bunting - Rock

Typ: 1

Kurs: 1,78

Godz: 23:20

Bukmacher : superbet

Post w dziale:
Analiza:

Dzisiejsza kolejka Grand Slam zapowiada się niezwykle emocjonująco, a jednym z głównych uczestników, który zwraca na siebie uwagę, jest Bunting. Spotkanie z Rockiem jest bardzo ważne ponieważ zadecyduje o awansie do fazy pucharowej. Delikatnym faworytem wydaje się Bunting, który prezentuję w tym sezonie niezłą formę. Myślę.

Moja analiza wskazuje, że Bunting może być dzisiaj faworytem w starciu z Rockiem. Jego gra jest nie tylko technicznie doskonała, ale także charakteryzuje się silną psychiką, co pozwala mu radzić sobie ze stresem i presją na najwyższym poziomie. Dodatkowym atutem jest wsparcie kibiców, które zawsze motywuje go do jeszcze lepszej gry. Wszystkie te czynniki składają się na przekonanie, że Bunting ma realne szanse na zwycięstwo. Mój typ to zwycięstwo Buntinga 5:3.

Otrzymane punkty reputacji: +240
G 10K

golyy

Użytkownik
Ja robię pewien myk - dziś wpłacę, a zagram dopiero w środę rano, gdy będą znane pary i kursy na pierwszą rundę drabinki.
No, póki co to forBet robi nam "myk" z ofertą na jutrzejsze mecze ;) już nawet fortuna dodała szerszą ofertę, nie wspominając o bardziej "dartowych" bukach, gdzie już można wybrać coś ciekawego.
No nic, pozostaje obserwować czy forBet wrzuci coś wcześniej czy będą trzymać do rozpoczęcia dzisiejszych spotkań żeby utrudnić polowanie na jakiś fajny maxiZysk 😅

BanksyGA 212,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Littler więcej maxow @1,78 - Unibet

Littler over 5,5 maxow + Noppert -1,5 lega @2,22 - Uni

Kurs imo za duży i to dużo za duży. Myślałem że będzie z 1,40. Littler to maszynka do maxow, spokojnie może ich załadować 8-10. De Decker umie rzucać maxy, ale nie z taką częstotliwością.

Littler w grupie: 3 (5 legow), 2 (6 legow), 5 (8 legow).

De Decker: 1 (5 legow), 2 (7 legow), 2 (7 legow).

Przy okazji im ważniejszy mecz tym wyższe obroty wrzucą Littler.

Na podobnym dystansie niedawno (WSF) Littler rzucał: 6 maxow w 15 legach ze Smithem, 8 maxow w 15 legach z MVG, 10 maxow w 17 legach z Dobeyem.

Tutaj spodziewam się około 15-16 legow i 7-8 maxow ze strony Littlera. De Decker myślę, że zatrzyma się w okolicy 3-4. Oczywiście w Grand Prix rzucał sporo maxow, ale tam mecze były dużo dłuższe i nie sądzę, żeby Belg powtórzył taki turniej jak tamten. W 1/16 ME (6-10 z Noppertem) rzucił 4 maxy.

Ostatnia edycja:
hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Ritchie Edhouse powyżej 4,5 maksa @ 1,68 8
Gian van Veen @ 1,55 10-2
Luke Littler -1,5 lega @ 1,40 10-9
ajjj...
Stephen Bunting powyżej 4,5 maksa @ 1,40 5
AKO: 5,10 (7,98 maxi)

Zacznę od tego, że trochę się przeliczyłem w znalezieniu dobrych typów. Odpadnięcie TOP3 światowego rankingu (Humphries, MVG, M. Smith) znacząco komplikuje przewidywania. Ich forma, szczególnie dwóch Michaelów pozostawia sporo do życzenia, więc i tak pewnie nie było co wybierać. A wczorajsza przegrana MVG z Joycem to jakaś abstrakcja. Parafrazując Uszata z filmu Killer: To ma być Van Gerwen? To jakaś popierdółka a nie Van Gerwen!

Pierwszy typ na Edhouse'a jest najmniej pewny z tej czwórki, ale nic innego nie wymyśliłem. Jeśli ktoś ma coś lepszego to śmiało może zastąpić. Z jednej strony Edhouse w dobrej formie, a z drugiej coś mi nie pasuje. Niedawno Ritchie sensacyjnie wygrał Mistrzostwa Europy. W meczach do co najmniej 10 wygranych legów rzucił: 5, 7, 5 i 5 maksów. W grupie GS: 3, 0 i 5. Cross jest bardzo solidny, trzeba będzie maksować. A Ritchie ze swoimi długimi prostymi barrelami i wypracowanym rzutem umie to robić. Nie pasuje mi tylko to, że Cross uwielbia mieszać tempem i nie każdemu to pasuje. Ale wierzę, że Ritchie po wygranych ME nabierze pewności siebie, której wiele razy mu brakowało.

Stawiam na Van Veena. W ostatnich miesiącach nie prezentował wysokiej formy, ale teraz niewątpliwie w takiej się znajduje. Średnie w grupie: 110, 114 i 103 robią wrażenie. Szczególnie ten ostatni mecz, który powinien wysoko przegrać, ale grał do końca i wyszarpał zwycięstwo. Po drugiej stronie Joyce, który nic specjalnego nie gra. Gian ma wszystko co potrzeba, wysokie punktowanie i świetne kończenia. Dla mnie pewniak do wygranej.

O Littlerze wszyscy już wszystko napisali. Ja dodam tylko jedno. Ten chłopak powinien wreszcie osiągnąć coś w ważnych turniejach. W World Matchplay, WGP czy ME naturalnie był wśród faworytów, ale przegrywał w 1 rundach. Ma wszystko, potrzebuje tylko trochę koncentracji w ważnych momentach i nie pajacowanie, gdy coś nie idzie. De Decker dobrze gra, ale tylko dobrze. Nie wytrzyma tempa Littlera, który bezwzględnie potrafi wykorzystywać szanse.

Bunting rzucił w grupie maksy: 3, 2 i 4. Średnia 3, dystans razy 2, czyli koło 6 powinien się zakręcić. Zmierzy się z Andersonem, który pokazuje, że mimo odległego miejsca w rankingu jeszcze nie zniknął z radarów. Gary też umie maksować, a na maksa najlepiej odpowiada się maksem.

Ostatnia edycja:
G 10K

golyy

Użytkownik
No dobra, oferta wleciała to pokażę mój kupon na maxiZysk. Będzie prosto bez kombinowania.

van Veen - Joyce 1 @1.55 ✅

Joyce mimo, że wygrał dwa spotkania, to nie były one jakoś specjalnie pod jego kontrolą a wręcz wczoraj to MvG bardziej przegrał niż Joyce wygrał. Van Veen na dorych średnich, wchodzą checouty+100, a procent wyzerowanie na poziomie 45 powinny wystarczyć na rywala.

Anderson - Bunting liczba checkout +100 - over 1.5 @1.4 ✅

Obaj panowie nie boją się schodzić z wysokich wartości, więc równie dobrze, tą linię mógłby pokryć jeden nich gdyby mecz miał być "do jednej bramki". Jednak tutaj spodziewam się wyrównanego spotkania a co za tym idzie, więcej szans na skończenia.

Littler - De Decker liczba checkout +100 - over 1.5 @1.4 ✅

W tym spotkaniu mocno zastanawiałem się również nad overem legów, jednak stwierdziłem, że nawet jeśli Littler się odpali, to kończąc jakieś 4-5 legow, Decker jest w stanie zaliczyć skończenie +100. A odpalony Luke tym bardziej nie powinien mieć problemów. W innym przypadku, gdy walka będzie zacięta, wzrośnie liczba szans na wysokie zejście więc wybieram ten właśnie typ.

Noppert - Mensell 1(ha -1.5 lega) @1.45 ⛔

Najmniej pewny jestem tego kierunku, bo Noppert może w każdym momencie przyceglić. Jednak w tym turnieju wygląda całkiem nieźle i stabilnie, więc po prostu zaufam, że na dłuższym dystansie to on będzie górą.

ako @4.405 ⛔ - oczywiście MaxiZysk w forBet.

Jak ktoś nie ma Maxi, to choćby w Superbet są dużo lepsze kursy np. na checkout+100 1.57 i 1.60

Ostatnia edycja:
Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Według mnie spora słabość GVV to małe doświadczenie w meczach o większą stawkę i co za tym idzie gra pod presją. Nie ma jeszcze takiego instynktu kilera (chociaż za wczorajszy mecz z Nijmanem czapki z głów. ale tutaj nie było takiej presji, bo wyjście z grupy miał zagwarantowane). Pamiętam jego spotkanie z tegorocznego Matchplay'a, gdzie przeciwko Crossowi zmarnował 6 lotek meczowych i finalnie przegrał 12:13. Takich spotkań było jeszcze kilka: np. Z Noppertem w ET2 czy finał ET na Węgrzech z MVG, gdzie pod koniec też były łamańce i zmarnowane lotki na mecz. Nie mówię, że stawiałbym na Joyce'a, bo momentum jest zdecydowanie po stronie młodego Holendra. Też pogram w jego stronę i mam nadzieję, że weźmie mecz w cuglach, bo wydaje mi się, że jak spotkanie będzie na styku i przyjdzie wyrzucać lotki w kluczowych momentach, to Joyce może być górą.

Bunting vs Anderson
obaj zawodnicy over 4,5 180-tek @1,73 (unibet)
Gary ze średnią 0,41 wyprzedza nawet Luke'a Littlera w statystyce 180/leg (chociaż trzeba uczciwie dodać, że zagrał sporo mniej spotkań). liczę na zacięty bój i sporo maxów. Przy dystansie 16-18 legów obaj zawodnicy powinni sobie poradzić z taką linią. Ewentualnie można poszukać overu 11,5 maxów w meczu.
Noppert vs Mansell
Noppert wygra i więcej maxów @1,50
Jakby ktoś powiedział, że zobaczymy w fazie play-off Irlandczyka z północy, to każdy by szukał Josha Rocka, a tutaj niespodzianka. Mansell dostał się do turnieju rzutem na taśmę - poprzez kwalifikacje. Po drodze pokonał nie byle kogo, bo: Barneya i Price'a, a w jednym meczu zanotował nawet średnią 110. Niemniej ciężko mi wyobrazić sobie scenariusz w którym Mickey awansuje do ćwierćfinału. Uważam, że dłuższy dystans i solidny oraz równy Noppert go zweryfikują.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
33F75C49-6802-4695-BB4C-21D9EBE52639.png
Ja na dziś tak ;) Mansell trochę się poślizgał, a w takim formacie jak Knopers nie dozna wylewu to go robi łatwo. Zdziwi mnie więcej niż 6 legow dla Łysego. Wade ostatnio z Mr140 stał się osoba, która wkłada maxy. 4 sztuki w minimum 16 legach to moim zdaniem super becik. Do tego minimum 2xzamek 100+. Rysiu na GS w każdym meczu zapina 100+, a Rob to Rob. Przekmini coś przez 18 i zapewne tez powinien coś wysokiego dołożyć. Mam jeszcze pograne obaj 120+, bo spodziewam się tutaj dobrego, długiego meczyku.

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik

Spotkanie: Wade - Menzies

Typ: 1

Kurs: 1,69

Godz: 21:10

Bukmacher : fortuna

Post w dziale:
Analiza:

Dzisiaj rozpoczynamy fazę pucharową w Grand Slam. Na tapetę biorę mecz Wade - Menzies. W moim odczuciu faworytem spotkania jest Wade który jest bardziej doświadczonym graczem niż jego przeciwnik. Wade wyszedł z grupy z pierwszego miejsca i wydaje się że łapie wiatr w żagle w tym turnieju. Jeśli Wade będzie miał dobre wejścia w legi i będzie punktował na dystansie to jestem spokojny o jego zwycięstwo. Warto podkreślić że Wade gra dosyć wolno i z pewnością jest to deprymujące zwłaszcza gdy gra nie układa się po myśli przeciwnika. Myśle że będzie to również miało znaczenie w kontekście całego spotkania. Wchodzimy w dłuży wymiar legowy i na dystansie z pewnością lepiej powinien poradzić sobie Wade. Mój typ to zwycięstwo Wade po dość jednostronnym spotkaniu.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Noppert co robi od stanu 2:0 to totalny kryminał. Zero gry kompletnie, poziom dno, kolejki jedna za drugą to amatorka. Podejścia w legach nr 3-8 nopperta 40,24,60,58,59,60,52,54,39 i już dalej nawet niechce mi się liczyć.

M 2,6K

mattybarca91

Użytkownik
L.Littler - M.De Decker
Nikomu chyba nie trzeba przedstawiać postaci Littlera, po odpadnięciu z Grand Slama: Humphriesa, Van Gerwena, Smitha to młody anglik będzie faworytem do końcowego triumfu (liczę, że Gary Anderson jeszcze namiesza bo też gra na bardzo dobrym poziomie na GS). Dzisiaj mecz LL z De Deckerem więc liczę na minimum 15/16 legów a za tem:
Littler over 6.5 180 - 1.85 sts ✅10
Littler over 7.5 180 - 2.3 fuksiarz ✅ 10
Checkout over 130.5 - 1.85 sts ⛔ c/o 114
9 lotka - 17.5 sts ⛔ skończyło się na 7

Ostatnia edycja:
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Spotkanie: Littler - De Decker
Typ: 2
Kurs: 3,55
Godz: 22:15
Bukmacher : Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Dzisiaj o godzini 22:15 odbędzie się spotkanie pomiędzy Littlerem i De Deckerem. Faworytem w tym spotkaniu wydaje się być Anglik, ale De Decker pokazał już w tym sezonie że potrafi zachować zimną krew, wytrzymać psychicznie i grać na najwyższym poziomie. W mojej opinii młody Anglik ma jeszcze z tym problem i jego gra mocno faluje. De Decker prezentuje solidny poziom i z pewnością powinin być trudnym rywalem dla młodego Anglika. Długi dystans z pewnością może tutaj być niecoeniony da Belga, poniważ Littler może nie utrzymać wysokiego poziomu przez całe spotkanie. Skłaniam się tutaj ku delikatnej sensacji i obstawiam zwycięstwo Belga.

Do góry Bottom