Mensur x Wright x Anderson x MVG x Taylor
AKO:
2.25/unibet
Dla mnie tutaj nie ma co za dużo tłumaczyć. Każdy z wyżej wymienionych Panów jest ewidentnym faworytem i jego porażka będzie po prostu sensacją. Taylor, MVG i Mensur mają dużo słabszych rywali i myślę, że nie stracą więcej niż 5 legów. Gary na tym turnieju moim zdaniem wygląda najlepiej ze wszystkich graczy, ale też ma najtrudniejszego rywala. Smith grał do tej pory fajnie, ale się zacina. Na tarczy wygląda fenomenalnie, ale gorzej wygląda na kończących. Jeżeli chce powalczyć z Garym to nie może się zacinać, bo ten to wykorzysta bez problemu. Gary średnia 97, 111 oraz 104. Nawet przy tak krótkim formacie to moim zdaniem imponujące liczby. Smitha mogło tutaj wgl nie być, gdyby Wilson wykorzystał
lotki na decider w 1 spotkaniu. Dla mnie Gary to bierze bez problemu. Zostaje nam Piotrek. Wielu moich znajomych odradza granie Pity, ale moim zdaniem on tutaj bez problemu bierze Buntinga. Grubasek miał bardzo prostą grupę. Chizzy bez formy w ostatnich tygodniach co widać, a de Zwaan również mógł go pyknąć ale zmarnował 3
lotki meczowe. Wright w każdym spotkaniu równo, dobrze. Wydłużenie formatu do Bo19 to kolejny bonus dla faworytów. Moim zdaniem dobre AKO, dlatego wjeżdżam grubo.
Mensur (-5.5) x MVG x Taylor
AKO:
2.13/forbet
MVG i Taylor wrzuceni żeby zmniejszyć podatek, bo dla mnie nie ma opcji żeby przegrali. Polski buk chyba troszeczkę popłynął, bo wszędzie gdzie wchodzę to mamy -6.5 po nawet mniejszych kursach. Mensur trafia na amatora, który w kolejnej rundzie znalazł się w sumie tylko przez przypadek. Średnie 87, 68!, 81. Dla porównania Austriak 93, 102, 98. Wydłużenie formatu do bo19 legów daje jeszcze większe szansę Mensurowi. Jego regularność opisywałem bardzo często i moim zdaniem to starczy żeby wygrać każde swoje podanie i łamanie rywala w przynajmniej co drugim podaniu. Beery poza spotkanie z Simonem, gdzie rzucił 4 maxy oraz zagrał chyba na swoim najwyższym poziomie to nie gra zupełnie nic. W meczach z Andersonem i Manziesem 0 maxów i zaledwie 7x140+. Nawet jakbym chciał to nie jestem wstanie znaleźć argumentów za tym, aby Mensur nie pokrył tego handi. 15/33 na dablach w całym turnieju z czego tylko w pierwszym spotkaniu mniej niż 50% to również fenomenalny wynik. Polecam ten zakład, bo czasem go niedługo zdejmą.
Mensur najwyższy C/O powyżej 113.5 - 1.83/1xbet
Ja już dokładać nie będę, bo mam dużo zagrane, ale ta linia jest piękna. 10 prób żeby zrobić zamek przynajmniej 114. Mensur odpowiednio 161, 100, 123. Dzisiaj pewnie prób będzie parę, a jestem praktycznie pewien, że przynajmniej 1 taki zrobi. Jak zwykle 116 przychodzi mi do głowy. Dla mnie tutaj izzunia.