Wczoraj trebelos zabójca siadł, szkoda, że Martin Adams nie ograł Beatona 5-1, bo liczyłem na dogrywkę i awans White (wszedłby mi wtedy trebelek). Nie mniej jednak spotkania z mojego trebla wszystkie weszły choć momentami się denerwowałem. Dzisiaj kolejny trebelek zabójca na następną rundę oraz dubelek na dzisiaj.
Martin Adams vs. Kim Huybrechts
Typ: Kim więcej 180's - 1.40/bet365
Bardzo fajne spotkanie do oglądania. Obaj Panowie bardzo dobrze w grupach, Kim sporo 180's i dość dobra średnia a Martin Adams dość spokojnie wygrywa swoją grupę wyrzucając z niej Kobre oraz White. Długość meczu nam się zwiększa gdyż trzeba wygrać 10 legów, fajny dystans dla obu Panów aby się pokazać i szczerze to zwycięzcę trudno wytypować. Jest jednak trochę lepszy bet na 180's. Huybrechts zrobił ich 10 podczas fazy grupowej i za każdym razem więcej od swojego rywala (m.in od MVG). Adams dużo mniej 180's podczas fazy grupowej. Zresztą Adams rzuca sporo 140 i wydaję mi się, że Kim chcąc wygrać to spotkanie będzie musiał rzucić parę maxów. Więc bet wydaję się mega spoko.
Gary Anderson vs. Mark Webster (4-3 w maxach, 15x140 w wykonaniu Garyego i awans Marka!)
Typ: Gary więcej 180's - 1.33/bet365
Kolejny bet z cyklu - muszę go zagrać. Mark to bardzo solidny zawodnik, którzy rzuca sporo 100 i 140 jednak te trzecie T20 rzadko wchodzi. W meczu z Wade rzucił 2 maxy i wydaję mi się, że jest wstanie rzucić 3 maxy nawet przy tym dystansie. A Gary? W ostatnim spotkaniu tylko jedna 180's, która mimo wszystko pozwoliła na to aby zrobić więcej od rywala. Gary powinien pokonać Webstera i przy tym rzucić 5 maxów także bet jak na moje mega dobry.
MVG vs. Steve Beaton
Typ: MVG - 1.062/bet365
Kursik strasznie mizerny ale to na
podbicie ako a tym to "peffka". Steve sam nie wie co tutaj robi, bo gdyby nie to, że Ian zagrał z nim strasznie słabo to już by siedział przed
TV. Do tego wydłużamy dystans i ja tutaj nie widzę szans dla Beatona. Dla mnie MVG zje go niesamowicie dlatego pobieram do trebelka.
AKO: 2.02/bet365
Stawka: 5/10j
Dubelos na dzisiaj,
wysokie kursy dość ale spore szanse wejścia.
Phil Taylor vs. Terry Jenkins (10-6)
Typ: Over 15.5 lega - 1.83/bet365
To może być bardzo dobry pojedynek jednak Terry powinien sobie pluć w brodę, że przegrał z Thornem prowadząc już 4-2, bo wtedy wyszedłby z 1 miejsca w grupie i grał z dużo słabszym Greenem a nie Philem, który wygląda bardzo dobrze. Obaj Panowie grają w tym roku ze sobą po raz drugi w
TV. Poprzednie spotkanie wygrał Jenkins 10-7. Format tamtego spotkania był taki sam jak teraz i siadł over. Czy Terry jest wstanie ugrać 6 legów? Jak na moje początkowo będzie się trzymał i przez długi okres czasu może utrzymywać się remis. Jedyne co może zniszczyć ten overek to podwójne Jenkinsa, bo czasami potrafi on się strasznie zablokować. Liczę jednak na bardzo dobre a także wyrównane spotkanie.
James Wade vs. Barney (Z 7-4 na 7-10, na szczęście zamknąłem i mam jednak rozliczamy na minus)
Typ: James Wade - 1.57/bet365
Dość dobry pojedynek dostaliśmy już na tej fazie turnieju. Wade, który ze spokojem wygrał swoją grupę vs. Barney, który wygląda dużo lepiej niż podczas całego roku. Obaj Panowie grali ze sobą już parę razy w roku i bilans wygląda (1/1/1). Mimo wszystko ja nadal nie wierzę w to, że Barney będzie regularny a jego dable będą go słuchać. Średnia w meczu z Garym robi tylko wrażenie a tak poza tym to średnio. Co do Wade to w grupie nie musiał on wchodzić na swój wyższy poziom a mimo wszystko bez problemu pokonał każdego z rywali. Wspominane wcześniej było także, że Wade lubi się dostosować poziomem do rywala także Barney wchodzący na wyższy bieg i tak powinien zostać powstrzymany przez Wade i jego spokój.
AKO: 2.88/bet365
Stawka: 1/10j