macko18
Forum VIP
Data: 24-25 września 2016
Miejsce: Motorpoint Arena, Cardiff (Wielka Brytania)
TV: BBC
Oficjalna strona: http://www.pdc.tv/unibet-champions-league-of-darts
Pomijam już fakt, że te typy już gdzieś widziałem ...Gary Anderson - Michael Smith
Gary Anderson 1,28
Phil Taylor - Peter Wright
Over 14,5 lega 1,22
Michael van Gerwen - Robert Thorton
MVG -3,5 1,30
AKO: 2,04 Bet365
Zobaczymy czego można się spodziewać po tym turnieju, myślę jednak, że czołóweczka trochę porzuca i nie odpuści tak o.
Gary Anderson wraca po sporej przerwie, mam nadzieję, że trenował. Bo jednak graczem TOP3 jest i mistrzowi świata nie wypada poniżej pewnego poziomu schodzić - przyznać trzeba, że jak Gary'emu w miare się chce to swoje rzuca. Smitha nie lubię i nie wiem co robi tutaj kosztem np. Chisnalla czy Barneya, ale jego forma w tym sezonie z pewnością nie zachwyca.
Wright z Taylorem powinni stworzyć dobre widowisko. Taylor wiadomo, właściwie po MVG chyba najlepszy darter, też trochę przerwy, ale raczej o spadek formy się nie boję. Wright zawsze gra mocno i nie odpuszcza takich turniejów, do tego dobra dyspozycja dająca finał zeszłotygodniowego ET. Nie wierzę, że któryś z nich nie ugra 5 legów.
MVG forma kosmos w tym sezonie, przed turniejami PDPA Championship miał bilans ostatnich 50 meczy 48/50!!! A PDPA w tygodniu wygrał 3/3. Thorton? To jest na pewno najsłabszy gracz w Champions League. Teraz to gracz zdecydowanie drugiej dziesiątki. Pokiwa trochę główką i tyle. Pewnie nie wyjdzie z 5 legów.
Nie, nie trenował. Oni trenują tylko podczas grania w turniejach telewizyjnych.Gary Anderson wraca po sporej przerwie, mam nadzieję, że trenował.
Może ich nie ma dlatego, że to turniej dla top8 PDC OoM?Smitha nie lubię i nie wiem co robi tutaj kosztem np. Chisnalla czy Barneya
Ciekawa nazwa, ale czego?przed turniejami PDPA Championship
Po drugim turnieju Players Championship (numer 15) miał taki bilans.przed turniejami PDPA Championship miał bilans ostatnich 50 meczy 48/50!!!
THORNTONThorton
Ale on dalej na 7. miejscu http://www.pdc.tv/pdc-order-of-meritTeraz to gracz zdecydowanie drugiej dziesiątki
No tak, bo przy 4 meczach ułożenie trebla z 3 podobnych typów korzystając z typów 1x2 oraz overów to z pewnością plagiat. Ja tam zawsze uważam, że dobrze myślę, skoro ktoś inny ma podobne typy, ale jednak nie mogę mieć jak widać takiego samego pomysłu, szczególnie, że przy MVG i Taylor-Wright to jest bardzo wymyślne, a widzę że co do Gary'ego masz inny typ.Pomijam już fakt, że te typy już gdzieś widziałem ...
Nieee, to wcale nie było wtrącenie, ja na prawdę zastanawiałem się czy trenował, czy się opierdzielał.Nie, nie trenował. Oni trenują tylko podczas grania w turniejach telewizyjnych.
Tu akurat moja wina, myślałem, że zasady podobne jak do Premier League, jako ze nowy turniej nie do końca jeszcze go ogarnąłem.Może ich nie ma dlatego, że to turniej dla top8 PDC OoM?
O Nie! To turniej PDPA Player Championship w Barnsley a nie PDPA Chamipionship, cały typ w pizdu.Ciekawa nazwa, ale czego?
Mea culpa, widziałem po prostu taką informację, a nie będę mu liczył każdego spotkania. No ale to też podważa mój typ.Po drugim turnieju Players Championship (numer 15) miał taki bilans.
Ten brak litery też kosztowny, szczególnie, że analiza w pośpiechu.THORNTON
No tak, bo skoro Belgia były na 1. miejscu w rankingu FIFA to logiczne, że była zdecydowania najlepsza na świecie, a finał EURO 2016 dla Francozów to nie lada sensacja, skoro w rakingu byli dopiero 14. drużyną europejską.Ale on dalej na 7. miejscu http://www.pdc.tv/pdc-order-of-merit
Ponawiam ten bet, w pierwszym meczu zawiódł Adi i mimo, że jego średnia nie wyglądała tragicznie, to Spocony zaprezentował się wręcz fatalnie i przy takim Jamesie, który skończył m.in. 161, nie miał nic do powiedzenia. Sam The Machine aż 17 razy rzucił 140, bądź więcej, zaś samych maxów nabił 3 i naprawdę niewiele zabrakło, żeby zrobił tę linię. Bet czuje, że teraz Wade może mieć troszeczkę łatwiej o te 180-tki, bo jednak gary bankowo zawiesi wyżej poprzeczkę i oprócz tego, że Anglik będzie musiał się bardziej postarać, to powinno być więcej legów, niż te marne 13, więc czas na maxy powinien być. Utrzymuje wszystko, co napisałem w poprzednim poście i dodaje to, co własnie napisałem. Mówiąc, że szczwany czuje, że Wade będzie miał łatwiej mam na myśli, że zamiast kursu 1.90 dają teraz 1.72 na taki sam over. Betsafe wręcz odwrotnie i zamiast poprzedniego ~1.70 podbili kurs na 1.91 i dla mnie jest to dobra okazja, żeby spróbować, bo kurs na dobrego singla.Lewis-Wade 4-3 w 180-tkach Zabrakło Adiego, 3 legi to tyle, co nic...
Wade Over 3.5 180-tki 1.90 b365
Niestandardowy bet z maxami Maszyny, aczkolwiek ostatnio grałem już over w jego meczu z Claytonem i zrobili linię podwójnie. Tak jak nie tylko ja zauważyłem, Jamesowi lepiej ostatnio siedzą 180-tki. Zawsze robił masę tych 100-tek i 140-tek, bo zbytnio nie krąży po tarczy, a teraz to t20 siedzi troszkę lepiej. Tutaj gramy bo19, więc przy takim meczu jak Adi kontra James spodziewam się tych przynajmniej 16. legów. To zdecydowanie masa czasu na 4 maxy, gdzie Wade potrafił robić nawet 5 180-tek w formacie bo11 na ET. Pierwsza edycja darterskiej Ligi Mistrzów, jednak nie jest to tak prestiżowy turniej jak w futbolu, czy piłce ręcznej. Jest to bardziej pokazówka i niektórzy, czy to typerzy, czy może darterzy mogą lekko olać tę imprezę. U Maszyny widzę jednak pewno zaangażowanie, nawet po wpisach na fejsie widać, że każdy kolejny turniej traktuje poważnie i zależy mu na dobrym rzucaniu. Jeżeli Anglik utrzyma formę z ostatnich ET, to o te maxy jestem spokojny.