>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: Champions League of Darts 2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Lewis-Wade 4-3 w 180-tkach Zabrakło Adiego, 3 legi to tyle, co nic...
Wade Over 3.5 180-tki 1.90 b365
⛔
Niestandardowy bet z maxami Maszyny, aczkolwiek ostatnio grałem już over w jego meczu z Claytonem i zrobili linię podwójnie. Tak jak nie tylko ja zauważyłem, Jamesowi lepiej ostatnio siedzą 180-tki. Zawsze robił masę tych 100-tek i 140-tek, bo zbytnio nie krąży po tarczy, a teraz to t20 siedzi troszkę lepiej. Tutaj gramy bo19, więc przy takim meczu jak Adi kontra James spodziewam się tych przynajmniej 16. legów. To zdecydowanie masa czasu na 4 maxy, gdzie Wade potrafił robić nawet 5 180-tek w formacie bo11 na ET. Pierwsza edycja darterskiej Ligi Mistrzów, jednak nie jest to tak prestiżowy turniej jak w futbolu, czy piłce ręcznej. Jest to bardziej pokazówka i niektórzy, czy to typerzy, czy może darterzy mogą lekko olać tę imprezę. U Maszyny widzę jednak pewno zaangażowanie, nawet po wpisach na fejsie widać, że każdy kolejny turniej traktuje poważnie i zależy mu na dobrym rzucaniu. Jeżeli Anglik utrzyma formę z ostatnich ET, to o te maxy jestem spokojny.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Peter Wright over 3.5 180&#39;tki x MVG więcej 180&#39;s
AKO: 1.75/betsafe
⛔
Bardzo niską stawką i jak najmniejszą linią oporu wchodzę w ten turniej, gdyż zupełnie nie mam pojęcia czego spodziewać się po tym turnieju. Zacznę może od betu na MVG, ostatnio grałem na jego maxy i zrobił... 0. No ale poprzedni turniej to nie był mój turniej, więc może dlatego. MVG w środku tygodnia wygrał 3xPC oraz zrobił 2x9Darter i 15 perfekcyjnych lotek pod rząd. Tak skracając to po prostu jest we formie. Thorn ostatnio słabo i jakoś nie wydaję mi się żeby miał tutaj powalczyć z MVG. Jak na moje Szkot ugra maksymalnie 4 legi z MVG i wolałbym grać tutaj handi jednak nie ma takiego jakie by mnie interesowało. Co do samych maxów to wiadomo, że &quot;Shrek&quot; lubi kombinować i schodzić na T19 jednak jeżeli zacznie mu siedzieć T20 to będzie je tłukł bardzo regularnie. Thorn niby coś tam rzuca ale 3 maxy w 14 legach, które myślę, że Thorn może ugrać. Dalej mamy typ na maxy Wrighta. Z tymi u niego różnie jednak wyczuwam 15 legów przynajmniej, bo 5 legów dla słabszego z tego meczu to raczej nie za dużo. Zobaczymy jakie &quot;Barrele&quot; z szafy wyciągnie Pita. Jeżeli będą to takie jakimi grał ostatnio na ET9 to jestem spokojny o jego maksy. Jeżeli będzie grał tymi grubszymi to i tak te 4 powinien wcisnąć. Taki dubelek ode mnie na pierwszy dzień tego nowego turnieju.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Gary Anderson - Michael Smith
Gary Anderson 1,28
Phil Taylor - Peter Wright
Over 14,5 lega 1,22

Michael van Gerwen - Robert Thorton

MVG -3,5 1,30
AKO: 2,04 Bet365
✅
Zobaczymy czego można się spodziewać po tym turnieju, myślę jednak, że czołóweczka trochę porzuca i nie odpuści tak o.
Gary Anderson wraca po sporej przerwie, mam nadzieję, że trenował. Bo jednak graczem TOP3 jest i mistrzowi świata nie wypada poniżej pewnego poziomu schodzić - przyznać trzeba, że jak Gary&#39;emu w miare się chce to swoje rzuca. Smitha nie lubię i nie wiem co robi tutaj kosztem np. Chisnalla czy Barneya, ale jego forma w tym sezonie z pewnością nie zachwyca.
Wright z Taylorem powinni stworzyć dobre widowisko. Taylor wiadomo, właściwie po MVG chyba najlepszy darter, też trochę przerwy, ale raczej o spadek formy się nie boję. Wright zawsze gra mocno i nie odpuszcza takich turniejów, do tego dobra dyspozycja dająca finał zeszłotygodniowego ET. Nie wierzę, że któryś z nich nie ugra 5 legów.
MVG forma kosmos w tym sezonie, przed turniejami PDPA Championship miał bilans ostatnich 50 meczy 48/50!!! A PDPA w tygodniu wygrał 3/3. Thorton? To jest na pewno najsłabszy gracz w Champions League. Teraz to gracz zdecydowanie drugiej dziesiątki. Pokiwa trochę główką i tyle. Pewnie nie wyjdzie z 5 legów.

hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Gary Anderson - Michael Smith
Gary Anderson 1,28
Phil Taylor - Peter Wright
Over 14,5 lega 1,22

Michael van Gerwen - Robert Thorton

MVG -3,5 1,30
AKO: 2,04 Bet365
Zobaczymy czego można się spodziewać po tym turnieju, myślę jednak, że czołóweczka trochę porzuca i nie odpuści tak o.
Gary Anderson wraca po sporej przerwie, mam nadzieję, że trenował. Bo jednak graczem TOP3 jest i mistrzowi świata nie wypada poniżej pewnego poziomu schodzić - przyznać trzeba, że jak Gary&#39;emu w miare się chce to swoje rzuca. Smitha nie lubię i nie wiem co robi tutaj kosztem np. Chisnalla czy Barneya, ale jego forma w tym sezonie z pewnością nie zachwyca.
Wright z Taylorem powinni stworzyć dobre widowisko. Taylor wiadomo, właściwie po MVG chyba najlepszy darter, też trochę przerwy, ale raczej o spadek formy się nie boję. Wright zawsze gra mocno i nie odpuszcza takich turniejów, do tego dobra dyspozycja dająca finał zeszłotygodniowego ET. Nie wierzę, że któryś z nich nie ugra 5 legów.
MVG forma kosmos w tym sezonie, przed turniejami PDPA Championship miał bilans ostatnich 50 meczy 48/50!!! A PDPA w tygodniu wygrał 3/3. Thorton? To jest na pewno najsłabszy gracz w Champions League. Teraz to gracz zdecydowanie drugiej dziesiątki. Pokiwa trochę główką i tyle. Pewnie nie wyjdzie z 5 legów.
Pomijam już fakt, że te typy już gdzieś widziałem ...
Takich pierdół to już dawno nie czytałem.
Gary Anderson wraca po sporej przerwie, mam nadzieję, że trenował.
Nie, nie trenował. Oni trenują tylko podczas grania w turniejach telewizyjnych.
Smitha nie lubię i nie wiem co robi tutaj kosztem np. Chisnalla czy Barneya
Może ich nie ma dlatego, że to turniej dla top8 PDC OoM?
przed turniejami PDPA Championship
Ciekawa nazwa, ale czego?
przed turniejami PDPA Championship miał bilans ostatnich 50 meczy 48/50!!!
Po drugim turnieju Players Championship (numer 15) miał taki bilans.
THORNTON
Teraz to gracz zdecydowanie drugiej dziesiątki
Ale on dalej na 7. miejscu http://www.pdc.tv/pdc-order-of-merit

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Garry Anderson - Michael Smith ponad 9,5 180 w meczu @ 1,72 Unibet stawka 5/5

Obaj świetnie rzucają maxy wg mnie mecz powinien skończyć się w 15-16 legach na korzyć Andersona w których 10 maxów powinno siąść.

Peter Wright więcej 180 @ 1,9 Unibet 3/5
Ostatni turniej pokazał że Wright bardzo pewnie czuje się w rzucaniu setek natomiast Phil to zawodnik który ostatnią lotkę po dwóch perfekcyjnych przeważnie rzuca w 3x19
Setek? Setki to nie to samo, co maxy./Macko18

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Ło Panie.
Pomijam już fakt, że te typy już gdzieś widziałem ...
No tak, bo przy 4 meczach ułożenie trebla z 3 podobnych typów korzystając z typów 1x2 oraz overów to z pewnością plagiat. Ja tam zawsze uważam, że dobrze myślę, skoro ktoś inny ma podobne typy, ale jednak nie mogę mieć jak widać takiego samego pomysłu, szczególnie, że przy MVG i Taylor-Wright to jest bardzo wymyślne, a widzę że co do Gary&#39;ego masz inny typ.
Nie, nie trenował. Oni trenują tylko podczas grania w turniejach telewizyjnych.
Nieee, to wcale nie było wtrącenie, ja na prawdę zastanawiałem się czy trenował, czy się opierdzielał.
Może ich nie ma dlatego, że to turniej dla top8 PDC OoM?
Tu akurat moja wina, myślałem, że zasady podobne jak do Premier League, jako ze nowy turniej nie do końca jeszcze go ogarnąłem.
Ciekawa nazwa, ale czego?
O Nie! To turniej PDPA Player Championship w Barnsley a nie PDPA Chamipionship, cały typ w pizdu.
Po drugim turnieju Players Championship (numer 15) miał taki bilans.
Mea culpa, widziałem po prostu taką informację, a nie będę mu liczył każdego spotkania. No ale to też podważa mój typ.
Ten brak litery też kosztowny, szczególnie, że analiza w pośpiechu.

No tak, bo skoro Belgia były na 1. miejscu w rankingu FIFA to logiczne, że była zdecydowania najlepsza na świecie, a finał EURO 2016 dla Francozów to nie lada sensacja, skoro w rakingu byli dopiero 14. drużyną europejską.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
2 KOLEJKA
Gary Anderson - James Wade
Over 14,5 lega 1,20

Michael van Gerwen - Phil Taylor
over 14,5 lega 1,22
Oj. Majki coś średnio, ale widać, że The Power w formie.

Peter Wright - Robert Thornton

Peter Wright 1,33

AKO: 1,95 Bet365 ⛔
Gary swoje rzuca i swoje rzucać będzie. Mistrz Świata łatwo broni nie złoży. Średnia pod 97 i 58% na dablach to dobry prognostyk. Zaskoczył mnie za to bardzo pozytywnie dzisiaj Wade. Tylko jego spotkanie z Lewisem dzisiaj odpuściłem i słusznie. Maszynę zawsze określam jednym słowem &quot;regularny&quot;. Jednak skoro dzisiaj pokonał Lewisa 10-3 na średniej 104 i 55% skuteczności kończącej. Ładnie ładnie, niech pokaże swoją regularność w drugim spotkaniu.
MVG bardzo niemrawo zaczął z Thornem, do przerwy 5-5, potem się wku&quot;wił, i w mig 10-5. Ogólnie wyglądał jednak średnio, dla niego średnia 97 i 41% to raczej słabe staty. Taylor za to świetny mecz z Wrightem na 10-5, 102 średnia i 48% dabli. Co tu dużo mówić, chyba jest w formie, MVG może mieć słabszy dzień, a skoro jest to mecz dwóch najlepszych darterów to powinniśmy zobaczyć ciekawe i równe spotkanie.
Na koniec Wright, który musi wygrać, jeśli chce wyjść z grupy. Niby tylko 5 legów z Powerem, ale nie wyglądał źle - 97 średnia, ale tylko 35% na dablach - do poprawy. Jednak on zdecydowanie będzie grał swoje i nie boje się u niego o nagły spadek jakości gry. Szczególnie, że Thornton niby postraszył MVG, ale po prostu miał swoje dobre momenty. Jak łączni liczyć mamy tylko 91 średniej i 25% dabli. Snakebite jest po prostu lepszym graczem i powinien to udowodnić. Pewnie udowodnić, dlatego jeszcze w singlu:
Peter Wright -2,5 1,72 Bet365 ✅

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Lewis-Wade 4-3 w 180-tkach Zabrakło Adiego, 3 legi to tyle, co nic...
Wade Over 3.5 180-tki 1.90 b365
⛔
Niestandardowy bet z maxami Maszyny, aczkolwiek ostatnio grałem już over w jego meczu z Claytonem i zrobili linię podwójnie. Tak jak nie tylko ja zauważyłem, Jamesowi lepiej ostatnio siedzą 180-tki. Zawsze robił masę tych 100-tek i 140-tek, bo zbytnio nie krąży po tarczy, a teraz to t20 siedzi troszkę lepiej. Tutaj gramy bo19, więc przy takim meczu jak Adi kontra James spodziewam się tych przynajmniej 16. legów. To zdecydowanie masa czasu na 4 maxy, gdzie Wade potrafił robić nawet 5 180-tek w formacie bo11 na ET. Pierwsza edycja darterskiej Ligi Mistrzów, jednak nie jest to tak prestiżowy turniej jak w futbolu, czy piłce ręcznej. Jest to bardziej pokazówka i niektórzy, czy to typerzy, czy może darterzy mogą lekko olać tę imprezę. U Maszyny widzę jednak pewno zaangażowanie, nawet po wpisach na fejsie widać, że każdy kolejny turniej traktuje poważnie i zależy mu na dobrym rzucaniu. Jeżeli Anglik utrzyma formę z ostatnich ET, to o te maxy jestem spokojny.
Ponawiam ten bet, w pierwszym meczu zawiódł Adi i mimo, że jego średnia nie wyglądała tragicznie, to Spocony zaprezentował się wręcz fatalnie i przy takim Jamesie, który skończył m.in. 161, nie miał nic do powiedzenia. Sam The Machine aż 17 razy rzucił 140, bądź więcej, zaś samych maxów nabił 3 i naprawdę niewiele zabrakło, żeby zrobił tę linię. Bet czuje, że teraz Wade może mieć troszeczkę łatwiej o te 180-tki, bo jednak gary bankowo zawiesi wyżej poprzeczkę i oprócz tego, że Anglik będzie musiał się bardziej postarać, to powinno być więcej legów, niż te marne 13, więc czas na maxy powinien być. Utrzymuje wszystko, co napisałem w poprzednim poście i dodaje to, co własnie napisałem. Mówiąc, że szczwany czuje, że Wade będzie miał łatwiej mam na myśli, że zamiast kursu 1.90 dają teraz 1.72 na taki sam over. Betsafe wręcz odwrotnie i zamiast poprzedniego ~1.70 podbili kurs na 1.91 i dla mnie jest to dobra okazja, żeby spróbować, bo kurs na dobrego singla.
Anderson-Wade 4-4 w 180-tkach
Wade Over 3.5 180-tki 1.91 betsafe
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
3 KOLEJKA

James Wade - Michael Smith

James Wade 1,44

Phil Taylor - Robert Thornton

Phil Taylor -2,5 1,25

Michael van Gerwen - Peter Wright

MVG 1,14

AKO: 2,06 Bet365
✅

Trzecia kolejka i trzeci trebel.
Wade wczoraj całkiem nieźle. Rozbił Lewisa 10-3 na średniej 103, wieczorem przegrana 10-7 z Andersonem, średnia pod 91, dable 44%. Jamesowi raczej nie zdaża się nagły spadek formy, zawsze powtarzam tutaj tę jego regularność. Smith tak jak wspomniałem jest pod formą cały sezon i ten turniej tylko to potwierdza. Przegrane 10-5 z Andersonem oraz 10-8 z Lewisem, ale dwukrotnie średnie ledwie 87 z haczykiem i dable mniej niż 30%. Do tego nawet jako maszynka do maxów się zaciął - 1 i 3 odpowiednio. Właściwie ostatnio już w ty aspekcie tak nie zachwyca - przez cały wrzesień i turnieje ET ani razu nie rzucił więcej niż 3 w meczu. Jakże inaczej wygląda przy nim Wade, który w tym elemencie się znacznie poprawił o czym pisał Macko18. W takim razie zagram na jego większą ilość maxów, szczególnie przy takim kursie.
James Wade więcej 180&#39;s 2,75 Bet365 ✅
Do tego typ na wczorajszego króla Taylora. The Power ma power i to widać. 10-5 z Wrightem i przede wszystkim 10-4 z MVG robią spore wrażenie, szczególnie jak zobaczymy średnie - 102 i 107 z dalbami w ostatnim meczu 62%! Thornton jest tu najsłabszy i to potwierdza dwoma przegranymi na średniej 91 do 5. i 6. legów. Mam nadzieję, że Taylor będzie chciał to szybko skończyć, żeby odpocząć przed półfinałem, dlatego idąc za statystykami dodaje jeszcze:

Phil Taylor -4,5 1,66 Bet365
✅

Na koniec MVG, który musi wygrać, żeby wyjść z grupy. Wczoraj słabo, ale to wciąż najlepszy darter na świecie. W tym sezonie mierzył się z Wrightem bardzo często i ewidentnie Peter grać z Holendrem po prostu nie potrafi. W tym roku 0/9, a cała seria z 2015 to 13 porażek. Niestety, tej granicy Snakebite nie przeskoczy.

Otrzymane punkty reputacji: +12
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
MVG vs. Peter Wright
Typ: MVG - 1.15/unibet ✅
Typ: MVG (-3.5) - 1.61/betsafe
✅

Sprawa jest bardzo prosta, MVG wczoraj sam sobie utrudnił życie, więc dzisiaj trzeba rzucać od początku do końca na bardzo wysokim poziomie. Wright nie potrafi grać z MVG co zresztą pisał wyżej Kukiz. Nie wyobrażam sobie żeby MVG na pierwszej edycji takiego turnieju miał odpaść w pierwszej fazie. Wygrana MVG to lokata a to handi jest bez problemu do pokrycia. Moim zdaniem warto dziś spróbować, ja w te handi wchodzą najwyższą możliwą stawką jaką posiadam na ten turniej.

PÓŁFINAŁY:
Typu na handi Taylora w jego półfinale już nie zdążyłem wrzucić, bo byłem w podróży ale miałem Taylor (-1.5) po 1.36 ✅ Niżej będzie bet, który był w dublu oraz singiel.

MVG vs. Gary Anderson
Typ: Over 12.5 180&#39;tki - 2.06/betsafe ⛔
Typ: Over 16.5 lega - 1.3/bet365 ⛔

Co do typu na legi to myślę, że 6 legów dla przegranego w tym spotkaniu to totalne minimum. Oboje prezentują podobne średnie a przecież MVG parokrotnie już przegrał z Andersonem, więc nie wydaję mi się, że miałby go tutaj jakoś niesamowicie odstawić. Co do samego typu na 180&#39;tki, ktory jest moim singlem to myślę, że przy tych 17-19 legach są oni wstanie spokojnie zrobić 13 maxów. Dzisiaj Gary 5 sztuk a MVG 6 w ostatnich pojedynkach w grupie ale tamte spotkania miały tylko po 15 legów. Tutaj przeciwnik bardziej wymagający, większa ilość legów, więc myślę, że szansa jest duża. Obaj rzucają sporo maxów i nie zdziwię się jak zrobią 4 w jednym legu. Chciałbym zobaczyć finał MVG vs. Taylor, bo pojedynek obu Panów zazwyczaj ogląda się świetnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom