1,3K blantowiec Użytkownik Październik 7, 2018 #1 Witam , mam troche pięniedzy na paysafecardzie , czy wiecie jaki bukmacher akceptuje wpłaty z psc ?? Dzięki ????
Witam , mam troche pięniedzy na paysafecardzie , czy wiecie jaki bukmacher akceptuje wpłaty z psc ?? Dzięki ????
C 82 chriskola Użytkownik Październik 7, 2018 #3 Z polskich tylko lvbet ma z tego co wiem. Przynajmniej w fortunie, sts, forBET, toto na pewno nie ma takiej opcji.
Z polskich tylko lvbet ma z tego co wiem. Przynajmniej w fortunie, sts, forBET, toto na pewno nie ma takiej opcji.
S 28 shalir Użytkownik Październik 8, 2018 #5 LV Bet i Forbet na pewno mają. Jeśli jakiś buk ma opcję skrill, to możesz wpłacić przez niego (niestety około 7% haracza) po wcześniejszym wpłaceniu z psc.
LV Bet i Forbet na pewno mają. Jeśli jakiś buk ma opcję skrill, to możesz wpłacić przez niego (niestety około 7% haracza) po wcześniejszym wpłaceniu z psc.
314 kuczko1997 Użytkownik Październik 8, 2018 #7 Lvbet,sts,forbet,totalbet o ile dobrze pamietam i etoto