B 0 bufu7 Użytkownik Wrzesień 16, 2010 #1 mam na koncie paypal pieniądze, w jaki sposób mogę je przelać do jakiegoś bukmachera albo na moneybookers i z niego już normalnie do bukmachera
mam na koncie paypal pieniądze, w jaki sposób mogę je przelać do jakiegoś bukmachera albo na moneybookers i z niego już normalnie do bukmachera
K 1,2K kukla Forum VIP Wrzesień 17, 2010 #2 Na moneybookers nie przelejesz bo to konkurencja. Żaden bukmacherem nie przyjmuje też takich wpłat od Polaków... Zostaje Ci wypłacić na konto i dopiero stamtąd do buka/na MB
Na moneybookers nie przelejesz bo to konkurencja. Żaden bukmacherem nie przyjmuje też takich wpłat od Polaków... Zostaje Ci wypłacić na konto i dopiero stamtąd do buka/na MB
10,9K jagr Użytkownik Kwiecień 30, 2011 #3 mam pytanie czy z Bukmachera mogę pieniądze przesłac na Paypal czy musze najpierw wpłacic z tego portfela elektronicznego jakies pieniądze do tego bukmachera ??
mam pytanie czy z Bukmachera mogę pieniądze przesłac na Paypal czy musze najpierw wpłacic z tego portfela elektronicznego jakies pieniądze do tego bukmachera ??