Ja też nie dam się zrobić w bambuko. Typ na handi -1 (taki jaki Ty dałeś) to 1.4 a kurs 2.0 był na handi -1.5. Jestem uczciwy i będę uczciwy. Przed spotkaniem specjalnie zrobiłem screen żeby Ci go pokazać. Mogę nawet pokazać o której godzinie był robiony. Spór niech rozstrzygnie w takim razie jakiś Moderator.o nie nistety kolego Typ wszedł ty też bądz uczciwy
Podsumowanie po 6 dniu pojedynku
Agent00typer 150j
Pavlinho 50j
Ty mi tu oszukiwać nie bedziesz nie dam sie zrobic w ch*ja !!! Typ elegancko wszedł !!! Wczoraj przed południem był taki zakład na bet365 ( ok. 11:00). Kolego Nowak podał ten typ bo zobaczył na stronie bet365 że jest taki zakład Może to potwiedzić :]
ja powiedziałem Nowakowi żeby podał typ z handi na Lyon -1 (-1,5) < to jest to samo !!! A skoro Nowak wszedł na bet365 to taki kurs tam był !!! Niech mod to rozstrzygnie !!!Ja też nie dam się zrobić w bambuko. Typ na handi -1 (taki jaki Ty dałeś) to 1.4 a kurs 2.0 był na handi -1.5. Jestem uczciwy i będę uczciwy. Przed spotkaniem specjalnie zrobiłem screen żeby Ci go pokazać. Mogę nawet pokazać o której godzinie był robiony. Spór niech rozstrzygnie w takim razie jakiś Moderator.
TBM napisał jak to wygląda z jego strony, o końcowym rozstrzygnięciu zadecyduje Vader wieczorem. Ja uważam że Agent00typer niestety 100 pkt bo kurs 1.4 nie wlicza się do konkursu i jest to złamanie zasad.Pavlinho vs Agent00typer [05.08.08 - 12.08.08]
Minimalny zagrany kurs zdarzenia 1.5 a maksymalny 5.00
Nie ma takiej możliwości aby ten typ -1 miał kurs @2.00Pavlinho vs Agent00typer [05.08.08 - 12.08.08]
Czas trwania: 7 dni (12 sierpnia 23.59)
Jeden typ dziennie przez 7 dni.
Gramy płaską stawką 100 j.
Nie powtarzamy typów przeciwnika.
Minimalny zagrany kurs zdarzenia 1.5 a maksymalny 5.00
Typy podajemy najpóźniej 5 minut przed rozpoczęciem zdarzenia.
Gramy o 20 PLN :]
Nowak mnie prosił to podałem ... spokojnieNo nie... Niech @TBM się wypowie. On ma większe doświadczenie w graniu piłki.
Ale:
1 primo- to nie ten sam buk
2 secundo- to nie ten sam handicap. hcp -1 jest to 2 way. A 0;1 to jest chyba 3 way razem z remisem przy hcp.
Nie jestem pewny na 100% ale przecież przy 2 way kurs musi być niższy niż przy 3 way. Bo odpada jedna możliwość.
Zaznaczam, że piłki tyle nie gram więc może się mylę...
No i co to za screen? To jakiś screen z innego buka... Tutaj było podane bet365!!!
To o czym piszesz to pewnie handicap trzydrogowy/trójdrogowy i takie zakłady oferuje chociażby Expekt. Nie rozumiem po co mieszasz w to osoby trzecie (Matex) ? Jak dla mnie sprawa jest prosta i potwierdza to Vader. Miał zadecydować moderator - zadecydował.Lyon - Toulouse (handicap -1) = 1 (1.90) tutaj typ michał1090 - jak widac kursy na hadni oscylowały w granicach 2 - nie wiem w jakim kursie gra michał ale On miał kurs 1,90 wiec nie piszcie ze nie moglo byc kursu 2.
No zajebiscie - zrobiłes scana handicapu azjatyckiego i opierasz sie na tym chociaz to nie ma nic do rzeczy. Nie ma to jak sprawiedliwosc...To o czym piszesz to pewnie handicap trzydrogowy/trójdrogowy i takie zakłady oferuje chociażby Expekt. Nie rozumiem po co mieszasz w to osoby trzecie (Matex) ? Jak dla mnie sprawa jest prosta i potwierdza to Vader. Miał zadecydować moderator - zadecydował.
Wyniki po 6 dniu pojedynku:
Agent00typer 50
Pavlinho 50
Sprawa moim zdaniem zakończona.
Ja podałem kurs na handi lyonu własnie z tej rubryki - tutaj kurs na Fiorentine jest 1,36 a na handi - 1 jest 2,05.