>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pavlinho vs Agent00typer [05.08.08 - 12.08.08]

Status
Zamknięty.
nowak 0

nowak

Użytkownik
Typ Agent00typer&#39;a - prosił mnie abym podał jego typ poniewaz On nie ma dostepu do internetu ;)

Typ 6

Lyon -Toulouse
Typ: Lyon handi -1
Kurs: 2,00
buk: bet365
Stawka: 100j
PW: 200j

P 0

pavlinho

Gość
Agent niestety ale masz ⛔ 100
Nowak podał za Ciebie typ handi -1 po kursie 2. Traktuję to jako zawyżenie kursu:

Mogłeś powiedzieć Nowakowi że handicap -1.5 a nie -1. Jak prowadzisz pojedynek bądź uważny, przeciwnik czyha na błędy.
Agent00typer ⛔ 50
Pavlinho ✅ 50

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
o nie nistety kolego ;) Typ wszedł ;) ty też bądz uczciwy ;)

Podsumowanie po 6 dniu pojedynku

Agent00typer 150j

Pavlinho 50j

Ty mi tu oszukiwać nie bedziesz ;) nie dam sie zrobic w ch*ja !!! Typ elegancko wszedł !!! Wczoraj przed południem był taki zakład na bet365 ( ok. 11:00). Kolego Nowak podał ten typ bo zobaczył na stronie bet365 że jest taki zakład ;) Może to potwiedzić :]

P 0

pavlinho

Gość
o nie nistety kolego ;) Typ wszedł ;) ty też bądz uczciwy ;)
Podsumowanie po 6 dniu pojedynku
Agent00typer 150j
Pavlinho 50j
Ty mi tu oszukiwać nie bedziesz ;) nie dam sie zrobic w ch*ja !!! Typ elegancko wszedł !!! Wczoraj przed południem był taki zakład na bet365 ( ok. 11:00). Kolego Nowak podał ten typ bo zobaczył na stronie bet365 że jest taki zakład ;) Może to potwiedzić :]
Ja też nie dam się zrobić w bambuko. Typ na handi -1 (taki jaki Ty dałeś) to 1.4 a kurs 2.0 był na handi -1.5. Jestem uczciwy i będę uczciwy. Przed spotkaniem specjalnie zrobiłem screen żeby Ci go pokazać. Mogę nawet pokazać o której godzinie był robiony. Spór niech rozstrzygnie w takim razie jakiś Moderator.

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Ja też nie dam się zrobić w bambuko. Typ na handi -1 (taki jaki Ty dałeś) to 1.4 a kurs 2.0 był na handi -1.5. Jestem uczciwy i będę uczciwy. Przed spotkaniem specjalnie zrobiłem screen żeby Ci go pokazać. Mogę nawet pokazać o której godzinie był robiony. Spór niech rozstrzygnie w takim razie jakiś Moderator.
ja powiedziałem Nowakowi żeby podał typ z handi na Lyon -1 (-1,5) &lt; to jest to samo !!! A skoro Nowak wszedł na bet365 to taki kurs tam był !!! Niech mod to rozstrzygnie !!!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Typ na Lyon -1 a Lyon -1,5 to dwa rozne typy.

W pierwszym typie w przypadku jednobramkowej wygranej Lyonu otrzymujemy zwrot, a w drugim typie takowej sytuacji nie ma.

Moim zdaniem typ brzmiał jasno Lyon -1 kurs na takie zdarzenie nie mógł byc wyzszy niz 1,40 skoro na wygraną Lyonu zwykłą jedynke było 1,30-1,35.

Według mnie za ten dzien nalezy się Agent00typer +40pkt.

P 0

pavlinho

Gość
Minimalny zagrany kurs zdarzenia 1.5 a maksymalny 5.00
TBM napisał jak to wygląda z jego strony, o końcowym rozstrzygnięciu zadecyduje Vader wieczorem. Ja uważam że Agent00typer niestety ⛔ 100 pkt bo kurs 1.4 nie wlicza się do konkursu i jest to złamanie zasad.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam ????
Kilka słów ode mnie.
Zerknąłem na sprawę. Zerknąłem na kursy do archiwum, to wyniki mojego dochodzenia ;)

Jasno widać jaki był kurs na zwykłe win Lyon i jasno widać, jaki był kurs na hcp -1.5
Niemożliwe aby był kurs @2.00 na handiacp -1! Bo taki kurs był owszem ale na handicap -1.5 jak widać na screenie. Screen potwierdza materiał dowodowy Pavlinho
Mając na uwadze Wasze szczególne zasady czyli:
Czas trwania: 7 dni (12 sierpnia 23.59)
Jeden typ dziennie przez 7 dni.
Gramy płaską stawką 100 j.
Nie powtarzamy typów przeciwnika.
Minimalny zagrany kurs zdarzenia 1.5 a maksymalny 5.00
Typy podajemy najpóźniej 5 minut przed rozpoczęciem zdarzenia.
Gramy o 20 PLN :]
Nie ma takiej możliwości aby ten typ -1 miał kurs @2.00
Jeśli nastąpiła pomyłka ze strony Nowak to jest on klasycznym POSŁAŃCEM.
Czynność fiducia - powierzenie. W przypadku pomyłki posłańca odpowiedzialność ponosi zlecający czyli Agent00typer.
Nie wnikając czy to była pomyłka czy celowe zachowanie należy przyjąć, że jest to zawyżenie kursu. Bo takiego zakładu z takim kursem nie było. Co Pavlinho wywodzi swoim screenem i ja potwierdzam.
Reasumując- odpowiedzialność za posłańca spada na zlecającego. W moim przekonaniu typ Agent00typer jest nieważny.
Nie zgadzam się z TBM że może dostać +40j.
Powinien mieć to liczone jako typ chybiony czyli -100j.
Ja nie mam tu wątpliwości.
Pozdrawiam,
Vader

matex 0

matex

Użytkownik
ja też się wtrące, bo mnie Nowak prosił ;) - otóż pytał się mnie on po jakim kursie ja grałem Lyon -1, a był to kurs własnie 2.0 co przedstawia screen:

ja nie będę stawał po niczyjej stronie, tylko na prośbę przedstawiam dowód

Zycze pomyślnego rozwiązania sprawy ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No nie... Niech @TBM się wypowie. On ma większe doświadczenie w graniu piłki.
Ale:
1 primo- to nie ten sam buk
2 secundo- to nie ten sam handicap. hcp -1 jest to 2 way. A 0;1 to jest chyba 3 way razem z remisem przy hcp.
Nie jestem pewny na 100% ale przecież przy 2 way kurs musi być niższy niż przy 3 way. Bo odpada jedna możliwość.
Zaznaczam, że piłki tyle nie gram więc może się mylę...

No i co to za screen? To jakiś screen z innego buka... Tutaj było podane bet365!!!

matex 0

matex

Użytkownik
No nie... Niech @TBM się wypowie. On ma większe doświadczenie w graniu piłki.
Ale:
1 primo- to nie ten sam buk
2 secundo- to nie ten sam handicap. hcp -1 jest to 2 way. A 0;1 to jest chyba 3 way razem z remisem przy hcp.

Nie jestem pewny na 100% ale przecież przy 2 way kurs musi być niższy niż przy 3 way. Bo odpada jedna możliwość.
Zaznaczam, że piłki tyle nie gram więc może się mylę...

No i co to za screen? To jakiś screen z innego buka... Tutaj było podane bet365!!!
Nowak mnie prosił to podałem ... spokojnie

Vader // Ja wiem że Nowak Ciebie prosił bo mi pisał na PW że Ty masz dowody... Tylko to dla mnie żaden dowód. A nawet dowód na to że takiego kursu nie było...

Edit: Lubię jak edytujesz moje posty ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Lyon - Toulouse (handicap -1) = 1 (1.90) tutaj typ michał1090 - jak widac kursy na hadni oscylowały w granicach 2 - nie wiem w jakim kursie gra michał ale On miał kurs 1,90 wiec nie piszcie ze nie moglo byc kursu 2.

P 0

pavlinho

Gość
Lyon - Toulouse (handicap -1) = 1 (1.90) tutaj typ michał1090 - jak widac kursy na hadni oscylowały w granicach 2 - nie wiem w jakim kursie gra michał ale On miał kurs 1,90 wiec nie piszcie ze nie moglo byc kursu 2.
To o czym piszesz to pewnie handicap trzydrogowy/trójdrogowy i takie zakłady oferuje chociażby Expekt. Nie rozumiem po co mieszasz w to osoby trzecie (Matex) ? Jak dla mnie sprawa jest prosta i potwierdza to Vader. Miał zadecydować moderator - zadecydował.
Wyniki po 6 dniu pojedynku:
Agent00typer ⛔ 50
Pavlinho ✅ 50
Sprawa moim zdaniem zakończona.

nowak 0

nowak

Użytkownik
To o czym piszesz to pewnie handicap trzydrogowy/trójdrogowy i takie zakłady oferuje chociażby Expekt. Nie rozumiem po co mieszasz w to osoby trzecie (Matex) ? Jak dla mnie sprawa jest prosta i potwierdza to Vader. Miał zadecydować moderator - zadecydował.

Wyniki po 6 dniu pojedynku:
Agent00typer ⛔ 50
Pavlinho ✅ 50

Sprawa moim zdaniem zakończona.
No zajebiscie - zrobiłes scana handicapu azjatyckiego i opierasz sie na tym chociaz to nie ma nic do rzeczy. Nie ma to jak sprawiedliwosc...

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dobra jest panowie tak sie składa, ze mam wgląd do archiwalnych kursów i do tego kiedy sie zmieniają itp.

Tak więc... Olympique Lyon - Toulouse [handicap 0:1] 1 - 2,00... ale...
Olympique Lyon - Toulouse | Olympique Lyon -1 - 1,40

Na potwierdzenie z handicap 0:1 i kursem 2,00:

Takze Panowie... moim zdaniem jakos powinniscie sie dogadac.. nie wiem moze anulowac ten dzien czy co... Typ według mnie niejasno okreslony. Gdyby bylo napisane OL - Toulouse [handicap 0:1] 1 - 2,00 to nie mialbym zadnych watpliwosci, ze punkty sie należą... ale jako iz w ofercie byl typ na OL handi -1 - kurs 1,40 (w przypadku remisu zwrot) to takie watpliwosci mam. Doszlo tutaj do jakiejs niescislosci i ze swojej strony proponuje opuszczenie tego jednego dnia w typowaniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom