Benson Henderson 1.69
SportBet //
99
Kowboj przecież walczył niedawno i zbijał wagę. Henderson będzie chciał się odbudować - a w tym wypadku jest na czym. Ja widzę klincz i obalenia ze strony Hendersona. Boję się jedynie, żeby Benson nie wpadł w jakiś poddanie, ale myślę, że po ostatnich wpadkach będzie czujny.
Dennis Siver 9.39
SportBet //
11
Przepaść w kursach nie odzwierciedla zupełnie różnicy w umiejętnościach i doświadczeniu zawodników. Rozumiem takie kursy na Cormier/Barnett vs no names, ale w tym wypadku Siver jest doświadczonym zawodnikiem z niezłymi umijętnościami w stójce. Posiada także przyzwoity parter. Conor dziwnie się porusza, bije z dziwnych kątów, aż się prosi o strzał na szczenę albo na wątrobę. Na niekorzyść Sivera pewnie można zaliczyć mu wiek, ale po takim kursie próbuję.
AKO 2.49 BetDSI // 60 →
60,24
Joby Sanchez 1.67
Chris Wade 1.2
Uriah Hall 1.24 → rozliczone po 1.0 (zmiana przeciwnika)
W zasadzie AKO opisane w dziale. Sanchez, walczy z żółtym (to wystarcza, żeby grać na niego - pisałem o tym kiedyś przy okazji walki Mai w dziale + też u siebie w wątku - jedyna pewny system w zakładach bukmacherskich - grać przeciw skośnokim jak walczą z białymi w
MMA). Wydaje się, że Wade i Hall przeważają w każdym aspekcie gry - trochę boję się o "głowę" Halla, ale zobaczymy.