>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

patent na over 1.5 + nba

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
mam taki pomysł... i jestem ciekaw co o tym sądzicie, a chodzi mi o takie coś :

mamy sobie mecze nba 1 k.1.80 2 k.2.10
i powiedzmy 3 pewne mecze w których padnie over 1.5 i każdy z nich ma kurs 1.30 czyli ako = 1.90 z tego co wiadomo buki nie dają kursów powyżej 2.00 na zwycięzcę meczu ponieważ to by było za proste, a mój pomysł jest taki :

robimy 2 kupony i na jednym dajemy te 3 mecze z ako 1.90 + gospodarzy meczu nba z kursem 1.80 co daje nam łączne ako 3.42

zaś na drugim dajemy te same 3 mecze z ako 1.90 + gości meczu nba z kursen 2.10 co daje nam ako 3.99

teraz oba kupony stawiamy powiedzmy po 100zł i jeśli wytypujemy te 3 mecze z overem dobrze (to jest dość łatwe) to nie możemy nic przegrać ponieważ łączną kwotę jaką postawimy będzie 200zł a w przypadku gdy siądzie typ na gospodarzy meczu nba to wygramy 342zł co po odjęciu 200zł daje nam 142zł na ✅ a w przypadku wygranej gości daje nam 399zł co po odjęciu 200zł daje nam 199zł na ✅

co o tym sądzicie, bo według mnie to ma prawo wypalić ???

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
ja dobrze typuję over 1.5... teraz mam nowy temat a w nim mało jest jeszcze kuponów ale w starym którego niedawno zamknąłem miałem bardzo dobrą skuteczność w overach... a swoją drogą wiedziałem że się do tego przyczepicie, ale co sądzicie w przypadku gdy te overy wytypuję ???

komarr 4

komarr

Forum VIP
gdy wytypujesz jest ok, bedziesz mial zysk w granicach 130-160 zl ale gdy juz zle wytypujesz dwa razy z rzedu to masz 400zl w plecy wiec bardzo ryzykowne.

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
typujesz 3 overy ako 1,9 stawiasz 200zł z 2 kuponów to masz 380zł wiec masz 180 na czysto, gdybys dodal nba bys mial 142 i 199zł to teraz pomyśl co sie lepiej opłaca ?

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
to Ty nie rozumiesz, wolisz mieć możliwość podbicia ako o 20zł czy możliwość straty 40zł przez te twoje nba ? przeczytaj to co napisalem poprzednio i pomysl troche..

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Właśnie jak to na podbicie ako ? :-D Stawiając w przedstawiony przez siebie sposób jeden kupon ZAWSZE przegrasz. Stawiaj za tę stawkę na dwa kupony jeden kupon z tymi swoimi overami i jesteś na dużo większym plusie :-D niektórzy są śmieszni bez kitu ⛔

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
dobra, jak będą mecze ligi holenderskiej tylko 2 to zrobię tak jak napisałem i postawię te 2 kupony po powiedzmy 10zł i dam tu wyniki, bo ja takie coś wymyśliłem i nie powiedziałem że to jest pewne, ale to zawsze jakiś system by był, więc do zobaczenia tu wkrótce ????

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Właśnie jak to na podbicie ako ? :-D Stawiając w przedstawiony przez siebie sposób jeden kupon ZAWSZE przegrasz. Stawiaj za tę stawkę na dwa kupony jeden kupon z tymi swoimi overami i jesteś na dużo większym plusie :-D niektórzy są śmieszni bez kitu ⛔
jak bym wytypował dobrze te overy to bym był na większym plusie niż z samych overów, ponieważ po ako overów 1.90 bym miał 90zł na plusie za 100zł... a gdyby wszedł ten gorszy kupon overy + nba to bym był minimum 142zł na plusie ... bo bym na nim wygrał 342zł co po odjęciu stawki 200zł z dwóch kuponów daje właśnie 142zł na ✅

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
TO NIE JEST ZADEN system, zeby miec 100% skutecznosc musialbys postawic wiele kuponow z roznymi wariantami zdarzen...
to jest smieszne co napisales w tym temacie...wybacz, bo over nie jest latwo wytypowac, gdyby tak bylo, ludzie nie graliby na zwyciestwo...

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
endriu ty naprawde jestes taki malosprytny ? jesli stawiasz bez nba to dajesz hajs z tych dwoch kuponow ktore miales postawic na nba, czyli te yebane 200zl na 1,9 ako z overow i masz 380zl na czysto 180 !!! na nba bys musial stawiac 2 kupony z ktorych jeden by Ci nie wszedl ! wiec ku#wa byś miał albo 142zł albo 199zl uwzgledniajac te twoje przyklady i teraz sobie pomysl co wolisz miec [biorac pod uwage ze overy wszystkie wchodza] 180zl ? 142 czy 199 ? wolisz miec z nba albo szanse na 20zl wiecej ? czy mozliwa strate 38zl ?

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
jak bym wytypował dobrze te overy to bym był na większym plusie niż z samych overów, ponieważ po ako overów 1.90 bym miał 90zł na plusie za 100zł... a gdyby wszedł ten gorszy kupon overy + nba to bym był minimum 142zł na plusie ... bo bym na nim wygrał 342zł co po odjęciu stawki 200zł z dwóch kuponów daje właśnie 142zł na ✅
Błądzisz endriu... Same overy w moim sposobie byś stawiał za sumę z tych dwóch kuponów, czyli za 200 zł. Więc do przodu byłbyś 200x1,9 =380, ✅180zł.
A rozkładając to na dwa kupony dodając mecz NBA, w którym musi ktoś przegrać to po prostu zjada Cię marża :-D
edit : kolega wyżej mnie uprzedził ????

R 0

ruchman

Użytkownik
A co myslicie na temat mojego systemu, jest troche podobny....

A wiec tak: wybieram pewniaka z kursem 1.5 albo dwa z kursem 1.25 i zdazenie dwudrogowe z kursem 1.91(np. over/under, handicap). Na pierwszym kuponie mecz 1.5+over a na drugim ten sam mecz 1.5+under i gram to jako dwie oddzielne progresje

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ale macie pomysly;p ja tak tylko gram jak jest wymagany obrot powyzej wymaganego kursy zeby nie przyczepili sie ze przeciwstawne, po co Ci dokladac jakies handicapy czy overy do tego jak zysk wcale nie bedzie wiekszy? a w razie porazki x2

Do góry Bottom