>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

parzysta / nieparzysta liczba punktów w meczu?

K 0

karzele

Użytkownik
U którego buka - poza BetClic jest możliwość obstawiania parzystej / nieparzystej sumy punktów w secie (lub w całym meczu) w siatkówce?
Albo nie tylko w siatkówce, ale ja akurat z czymś takim w tylko obstawianiu siatkówki się spotkałem.
Z góry dzięki za podpowiedź.
k

K 0

karzele

Użytkownik
Dzięki, zajrzę na bwin i bet365
Na unibecie to właśnie akurat nie bardzo. Albo po prostu ja nie spotkałem się z taką opcją, bo na unibecie obstawiam tylko tenis i siatkówkę - i czasem tenis stołowy.
Ja lubię tę opcję - chociaż wiem, że to loteria, a nie żaden sport.
Po prostu w myśl zasady &quot;Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta&quot; - grywam w ten sposób i w sumie akurat (w obrębie tego typu zakładów) zdarzyło mi się chyba częściej wygrać niż przegrać.
W siatce zresztą nie jest to do końca taka loteria - bo jeśli drużyny reprezentują wyrównany poziom - to z reguły idą &quot;łeb w łeb&quot; w secie i nie odskakują od siebie na duża odległość - a - jak wszyscy wiemy - trzeba wygrać co najmniej 2 punktami - i od wyniku 25-23 wszystko powyżej to już parzyste (26-24, 27-25 itp).
W związku z czym parzysta liczba punktów w secie jest zawsze bardziej prawdopodobna niż nieparzysta - i ja tak obstawiam (w betclick przed rozpoczęciem seta jest kurs 1,80 zazwyczaj, więc przyzwoity).
Ale żebym się na tym wzbogacił - to nie powiem - po prostu emocjonująca rozrywka i zabawa, bo przecież żadna z drużyn nie myśli o tym, czy suma punktów w secie będzie parzysta czy nieparzysta ????
pozdro
K

K 0

karzele

Użytkownik
futbol - parzyste / nieparzyste?
A u którego netowego bukmachera można na żywo - albo nie na żywo - obstawiać parzysty / nieparzysty wynik meczu piłki nożnej?
Bo ja się jakoś nie spotkałem - a mówiliście mi tu, że ktoś oferuje.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
karzele- będziesz zakładał przy każdym pytaniu nowy temat?
Powiedz mi: Dlaczego nie dało się tego wątku kontynuować w &quot;parzysta / nieparzysta liczba punktów w meczu?&quot; ?
Temat przeniosłem ale na przyszłość - staraj się unikać takich sytuacjiCo do samego pytania: Moim zdaniem większość buków oferuje takie zakłady. Jest to dla nich potencjalna kopalnia pieniędzy (jako, że moim zdaniem typowanie tego jest bezsensowne) więc nie będą się pozbawiać łatwego zarobku ????

K 0

karzele

Użytkownik
Ale jeśli chodzi o siatkówkę i obstawianie parzystej / nieparzystej sumy punktów w secie - w ramach gry na żywo - to z tego, co sprawdzałem (a mogłem coś przeoczyć) - to Bet at Home czegoś takiego nie oferuje.
Unibet - jak już wyżej wspomniałem - też (chyba) czegoś takiego nie oferuje.
Wiem na 100 %, że Betclic i Bet365 to oferują - bo gram na tym.
Bwin sprawdzałem, ale nie mogłem czegoś takiego znaleźć - może po prostu źle szukałem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
K 0

karzele

Użytkownik
A wracając jeszcze do siatkówki, to w kontekście zakładów live na parzystą-nieparzystą sumę punktów w secie siatkówki, to który z buków netowych zapewnia najwięcej transmisji wideo? Pod kątem moich wymagań Bet365 ma bogatą ofertę siatkówki, ale transmisji wideo raczej mało. Z kolei Betclic ma mniej siatkówki (ale to może nawet dla mnie lepiej? ???? ) , ale zdarzają mu się relacje wideo, bo jest sponsorem np. świeżo upieczonego klubowego mistrza świata Trentino. Zawsze zresztą można oglądać transmisję w necie od jednego buka, a obstawiać u drugiego. Zresztą te bukowe transmisje netowe tak mulą, że najlepiej to w ogóle oglądąć w telewizji, ale rzadko są ku temu warunki.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Unibet w miarę często pokazuje siatkówkę. Możliwe, że jeszcze częściej znajdziesz ją w bwinie.
Sam używam tego drugiego tylko do oglądania części spotkań ????

Do góry Bottom